Nokia Lumia 925

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Re: Nokia Lumia 925

Post od yocasylver »

Interesantno,sve namesteno i Cortana se ne pojavljuje.U podesavanjima kad mi je staja USA region i englesk(engleski) nisam mogao da udjem u "glance" i "display" a kada sam stavio region Srbija i engleski jezik mogao sam da koristim pomenute opcije u podesavanjima.
Pise mi da imam 8.1
Nasao Cortana-u.Dok sam menjao regione gubile su mi se aplikacije iz menija tipa calendar,calculator,camera tool.Sad su opet tu.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Savet: zaboravi ti na Cortanu i stavi region Srbija, jer postoje neka nejasna ograničenja u dostupnosti funkcija u zavisnosti od regiona. Ako imaš 8.1, onda ti ne trebaju prečice za wifi i ostalo, jer ih imaš u notification tray. Podešavanja koje četiri prečice će ti stajati tu vršiš kroz "notification centar" stavku u settings memiju.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Danas sam se oladio,zamalo da prokunem i MS i Nokiu.Stigla mi neka nadogradnja sistema i ja prihvatim kao ono ugasi se i pojavise se zupcanici a dole linija malo pobelela i nikako da nastavi.Mislio sam da je riknuo jer se neko vec zalio.Ali na srecu posle 10 minuta restartova se i vrati u zivot.
Stavljao sam flesku preko OTG kabla i nista,radi li kod nekog tj treba li neka aplikacija?
Evo podataka na slici o mom telefonu,ako neko nesto mze da mi kaze.Ima li novija verzija sistema?
http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... 70264b.jpg

i na drugoj slici se vidi notifikacija,YT me staln smara sa nekim predlozima aolikacija,kako da ih iskljucim?

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x20 ... 01779f.png

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Koristi Metrotube, odlična je aplikacija i ne pravi nikakve probleme. Isključi notifikacije za aplikacije koje ne želiš da te smaraju, to imaš u podešavanjima notifikacija. Što se tiče apdejta, da te ne bi iznenađivao, isključi automatski apdejt. Uostalom, ako krene da ti skida nešto dok nisi na wifi, upropastiće te.

Ako nisi već stavio, ubaci zvanični file manager, zove se baš Files, iliti Datoteke, ako si na srpskom sve podesio. Možda ti to reši problem sa fleškom. Mada, ne znam da li je u pitanju podrška ili samo da nisi imao čime flešku da očitaš. Nisam to isprobavao, sve te prenosive medije kačim direkt na tablet gde već imam full usb i sve potrebne drajvere i file managere.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Imam Files,ne cita je.Mozda nema podrsku.Ostalo sve po tvome uputstvu,hvala

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ovde je neki nesporazum, nema usb OTG za WP. Sto se tice Youtube, sve preporuke za Mytube app.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ja rekoh da ne znam ima li podrške :)

Mytube je isto dobra, samo je meni MetroTube nekako lično najbolje legla. Ima ih nekoliko vrlo dobrih.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ma ok, uglavnom nema. Metrotube je odlican, ipak Mytube je jedina (ako se ne varam) Ytube app kojom mozes da slusas muziku i radis "ostalo" (multitask...) :wink:
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

MyTube se placa.Nisu neke pare ali ja i ovako ne slusam muziku a tek preko YT.Nemam ni jednu pesmu u telefonu a i radio ne slusam.Mozda cu poceti,svidjaju mi se slusalice.
Verovatno koristite tapatalk,meni potpis ne moze da se promeni vec samo da se iskljuci a pise;send from my RM-892_eu_hungary_411

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Kod mene najnormalnije tapnem na to polje gde je potpis i ukucam šta hoću. Doduše, ja sam Tapatalk skinuo s telefona, daleko mi je pregledniji na tabletu, pa ga tu držim.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

MyTube mozes da koristis bez placanja ali ima neko ogranicenje (npr. tri sata gledanja videa pa moras da pauziras sat, tako nesto).

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

I kod mene na tabletu mogu da menjam,probaj na telefon.Ali dobro,jos uvek dovode u red sistem.Ipak,od kad se pojavio WP do sad bi trebali da obrate paznju na raznorazne sitnice.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Kod mene je i na telefonu radilo. Prvo što sam uradio je da promenim taj potpis. ista stvar, kliknem na polje sa tekstom, pojavi se kursor i tastatura, pobrišem šta treba i ukucam nov potpis.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

U pravu si,moze da se promeni.Samo mi se cini da se se razlicito menja na android pa me je zato zbunilo.Vidim da za profile tj rezime rada postoji aplikacija Volume ali na zalost jos uvek ne radi na 8.1.
Ima li zamene za Volume?Ja ne nadjoh.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

To pravo da ti kažem nisam ni gledao. Meni je dovoljno samostalno isključim zvuk stišavajući ga skroz, i to je to.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Tako i ja radim ali,star nokie su imale profile a sad pametne nemaju

neogeo
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
:: Huawei P30

Post od neogeo »

Molim vas za preporuku za pvc bumper (ako ima), silikonska "futrola" ili neka ultra tanka tvrda pvc leđa za Lumia 925?
tnx

P.S. Pre neki dan se "skinuh", ponovo, sa Androida i vratih u zagrljaj dragog mi WPa. "Pala" je Lumia 925 Black u vakum pakovannju (sa Telestra IT mreže je i jedino što asocira na nju je ona čuvena 3 kada se uključi fon). Odmah nakon uključivanja, krenula je masa apdejtova tako da je sada fon pod WP8.1 sa Cyan apdejtom (sve je regularno i bez Developer preview aplikacije) i sve fercera besprekorno...
Iacta Alea Est

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od yocasylver »

Sa srecom neka je.I ja razmisljam o nekoj futroli,ne verujem da kod nas ima neki izbor ali nasao sam na nekom kineskom sajtu pa cu poruciti dve.Silikonski oklop i plasticna ledja.Bas je klizav telefon u ruci,ne bih voleo da ga gledam ogreban.

neogeo
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
:: Huawei P30

Post od neogeo »

Iacta Alea Est

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak