D500 ima nesto jaci zvuk, i kvalitetniji je malo to je tacno. Ali na 6630 i nije tako los zvuk... Ima mi drug 6630 pa sam bas jednom uporedjiva i to s istim pjesmama...
mkvb napisao:stefank, ja imam 6630 i nisam odusevljen sa zvukom, jeste glasan ali je los, kao oni kineski tranzistori i cini mi se da D500 ima mozda jaci zvuk i sigurno se lepse cuje, prijatnije za slusanje
Glasan??! Da li si ti normalan?Na N6630 bash nije glasan,a D500 ga shije tu koliko je glasniji,ali danas sam poneo D500 bash da bi slushao ziku na njemu i nekako mi ni on vishe nije dovoljno glasan...
Dexter, OK, mama i tata su mi jos dok sam bio mali rekli da sam normalan i ja im verujem! na 6630 zvuk mi se ne svidja i deluje mi glasno zato sto tresti kao kineski tranzistori i meni je neprijatan za slusanje muzike, za to imam slusalice ali mi je i sa njima tiho pa svu svoju muziku pre prebacivanja normalizujem (Hard limit u Adobe Audition na -1 dB). D500 nemam ali ima drugar, ima mnogo prijatniji zvuk, meni barem tako deluje, kao sto rekoh CINI mi se da je glasniji!!!
Pa najprijatnije tonove ima SE to je sigurno...Inache imam 6630 i D500 i ne mogu da se porede,6630 ima ok zvuk ne kazem da je losh ali za ziku mi je bolji D500..
Slazem se sto se tice SE, pre 6630 sam imao 7250i i ni na njoj mi se nije svidjao zvuk (midi naravno), mislim da Nokia mora malo da poradi po tom pitanju
NE NE!!Ovde pricamo samo o zvucnicima u mobilnim telefonima,nema onda poredjenja sa ostalim zvucnicima,samo sa onim kod ostalih telefona a bolji su od 99% ostalih!
Pozdrav
W550i ima jake zvucnike, ali mu je kamera 1.3 mpix i nije kao ona na K750i, koji opet nema stereo zvucnike i nisu jaki kao ovi na W550i. Kako god da okrenes, neki telefon ima manu.
to stoji da D500 ima lep i jak zvuk...
ma i LG u8130 ima jak zvucnik... hehe... sve zavisi od pesme... ja licno prebacim pesmu u sound forge, pojacam joj zvuk i onda je kompresujem (da zauzme manje mesta ) i prebacim na mob... mnogo glasno se cuje ...
pozdrav
Kod Samsunga se sa SoundMate-om se dobija na jachini ali se gubi na kvalitetu,tonovi budu mnogo piskavi...ustvari sve zavisi od pesme do pesme ali nije losha spravica...Inache S700 je imao jak zvuk a sada nekako mi postali tihi odjednom..
Mozete vi reci sta god hocete, ali 6630 ima ocajan zvucnik . Uporedjivao sam sa 6230 i 6230 ga je pokidao i po kvalitetu i po jacini. k700, v550, d500... itd. svi imaju bolji zvucnik od 6630. Kao sto rece mkvb "kao oni kineski tranzistori". Nazalost to je tacno, ne znam zasto nokia nisu stavili malo bolji zvucnik kada vec prave tako dobar telefon . Ista prica je i sa 6670, 7610.. itd...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
ccc....pa 6630 i ostali smarthphone nokiini telefoni ( izuzeva sada nove 3250 ) nisu misljeni za slusanje muzike , odnosno ne ciljaju na tu vrstu kupaca , to su telefoni za "ozbiljnje ljude" kojima nije furka imati sto vise mp3 mjuze boljeg kvaliteta, novinu jedino sada donosi 3250 - spoj symbiana i muzickog telefona.... , a niko ne kaze kakav je zvuk na w900 ?????? bas me interesuje i jacina i cistoca zvuka??
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.