WP 8.1 - generalna diskusija
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Re: WP 8.1 - generalna diskusija
Nema foliju. A nikako mi nije palo na pamet da isprobam senzor, tj nisam ni obracao paznju. Mada nije preterano strasno sto ne radi, kad zovem mogu na power dugme da ugasim ekran a baterija od 3400mah moze da izdrzi osvetljenje i na medium
Mada pazi ovo, kad stavim na automatic osvetljenje, on ga odmah vrati na prethodno koje je bilo (low, medium ili high).

To ne bi smelo da se dešava.
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Nadjoh i garanciju jos skoro godinu dana. Valjda ce u servisu priznati, s obzirom da su lukavo napisali da je ne priznaju ukoliko se update vrsi van servisa
Koje ogradjivanje ccc...

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako mogu da ti zabrane da uradiš OTA update ako to proizvođač ne samo da dozvoljava nego i nameće? To je glupost.
ma, ako je neka od ovih "divljih" radnji dala garanciju, onda je sve moguće. Kod zvaničnih uvoznika i distributera toga ne sme da bude. Ali tako je kako je...nažalost. Sve dok mi to prihvatamo i kupujemo kod njih zbog niže cene, iako smo svesni rizika, neće se ništa ni promeniti.
Da ne idem u off više, ovo ipak nije tema za diskusiju o garancijama.
Meni se jutros desilo nešto što je u najmanju ruku smešno i što zaista ne bi smelo da se događa: nakon apdejta FB messengera, telefon je rešio da pozaboravlja sve moje FB kontakte. Samim tim i sva povezivanja koja sam u imeniku odradio (neka sam morao ručno, ako se ljudi na FB zovu drugačije nego u imeniku) kako bi imao slike, podatke i ostalo, su nestala. Dakle morao sam sve nanovo da petljam.
Da ne idem u off više, ovo ipak nije tema za diskusiju o garancijama.
Meni se jutros desilo nešto što je u najmanju ruku smešno i što zaista ne bi smelo da se događa: nakon apdejta FB messengera, telefon je rešio da pozaboravlja sve moje FB kontakte. Samim tim i sva povezivanja koja sam u imeniku odradio (neka sam morao ručno, ako se ljudi na FB zovu drugačije nego u imeniku) kako bi imao slike, podatke i ostalo, su nestala. Dakle morao sam sve nanovo da petljam.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Microsoft reveals Update 1 for Windows Phone 8.1, due next week for Preview users
http://www.wpcentral.com/official-updat ... ek-preview
http://www.wpcentral.com/official-updat ... ek-preview
Jel probao neko ovaj novi oficijalni lockscreen? Pušten je na Store kao beta, ali vidim da su oprečni komentari. Jednima sve super, drugi kukaju da ima lag pri aktivaciji i da štuca. Ako je neko probao, nek prospe ovde utiske.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Probao i betu i onaj drugi... beta radi ok, ali kad ukljucim ekran treba mu vise od 1sec da prikaze sliku. Po deinatalaciji mi je bagovao stock lockscreen pa sam se patio oko pola sata dok nisam nasao resenje. Onaj drugi je zasebna app i radi odlicno.
Čekaj, koji drugi? Ja znam samo za ovaj Microsoftov, što je u beta fazi.
Ma jok, vidis i po komentarima da to nije kako treba. A nije ni do RAM sudeci koje modele imaju u potpisu.
psyhound, koji drugi?
Nema jos offic.8.1 update za PfD...
pozz
psyhound, koji drugi?
Nema jos offic.8.1 update za PfD...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Ja evo ipak instalirao, da probam. Radi mi ok, nabacio sam desetak slika za rotaciju. Ima zadršku od nekoliko desetinki pri pritisku tastera, ali kontam da će i to biti ispeglano vremenom. Mene je zbunilo što su baš ispolarizovani komentari, ali eto, meni za sad radi ok. Probaću neko vreme pa ću videti.
-
- Sertifikovani Trol
Venetasoft-ov Animated Lock Screen. Radi mi mnogo bolje, ali trenutno je samo test app i trebalo bi da se pojavi kao zvanican alt. locksreen cim se i MSov pojavi zvanicno.
Kontam da jaci uredjaji nemaju toliki problem sa betom koliko ovi slabiji (verovatno je RAM u pitanju).
Kontam da jaci uredjaji nemaju toliki problem sa betom koliko ovi slabiji (verovatno je RAM u pitanju).
Moguće...mada, meni se evo jutros desilo da me dočekao običan lockscreen dok nisam prvi put otključao pa ponovo zaključao telefon.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Probao Live Lock Screen i betu i jos gomilu drugih. Meni to jednostavno ne odgovara. Volim sto vise informacija na LS, i tu jedino Awesome Lock moze da se nosi sa mojim prohtevima.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Skinuo sam taj Live Lockscreen. U jednostavno mi ne treba. Podrazumevani mi je ipak sasvim ok.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ali Awesome Lock slabo daje informacije sa naseg terena, meni u poslednje vreme nije htela ni prognoza da radi pa sam ga i obrisao. Weather to-go na pocetni ekran i vise nista mi netreba.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Probao sam opciju FIND MY PHONE i kad se logujem na netu ne moze da ga locira,prikaze samo osnovne podatke tj model i broj telefona.Primetio sam da mi pise region USA,promenio na Srbija i opet izbaci predhodni region.Takodje u telefonu mi je regio Srbija.Da li zbog toga sto mi stoji drugi region nece da locira telefon i zast kad ga promenim ostane isti?Ima li neko isti problem?
http://upload.slike.com/slike/2014/08/1 ... -27-50.jpg
http://upload.slike.com/slike/2014/08/1 ... -27-50.jpg
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Deksi: meni sa Accuweather sjajno radi, uzto imam izbacen i kalendar, i bateriju. Zbog ovoga mi najvise i treba. Imam full verziju koju sam skinuo u 24h kad je bila za dz. Ovo mi je jedna od najboljih akcija.
yocasylver: I ja sam godinu i nesto dana imao ovaj problem, sasvim slucajno sam ga resio. Promeni region u telefonu na USA, i na nalogu. Sacekaj 2-3 min, uradi refresh stranice. Trebalo bi da mozes da uradis Find My Phone. Kad ga uradis, jednostavno vrati regional settings na ono sto zelis.
yocasylver: I ja sam godinu i nesto dana imao ovaj problem, sasvim slucajno sam ga resio. Promeni region u telefonu na USA, i na nalogu. Sacekaj 2-3 min, uradi refresh stranice. Trebalo bi da mozes da uradis Find My Phone. Kad ga uradis, jednostavno vrati regional settings na ono sto zelis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
nemogu da promenim region na sajtu jer mi ne podrzava telefonski broj
-
- Sertifikovani Trol
Stigao novi apdejt za Preview. Sad sam tek odradio pa nisam jos primetio nesto novo.