iPhone 5S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 5S
Ako si u dilemi - menjaj. Pravi apple-ovac o tome ni ne razmislja 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Evo da kažemo i ovde, zašto da ne, kad već dobijaš nov telefon sa 2 godine garancije i još oko 50-ak €, kao što si sam naveo u postu u drugoj temi.
Azimuth imas li sad deliveryreport posto je izasao jb za 7...? 
Inace da se nadovezem da lik ne bi nudio SAMSUNG... za IPHONE da valja. Imao sam sve iphone do sada i galaxy 2, 3 i 4 tako da ja iz licnog iskustva ne bi menjao.

Inace da se nadovezem da lik ne bi nudio SAMSUNG... za IPHONE da valja. Imao sam sve iphone do sada i galaxy 2, 3 i 4 tako da ja iz licnog iskustva ne bi menjao.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ ne koristim 5s ima već mesec dana
Što bi ti rekao, baš zato što valja, sada sam na S5

Ti si ondak sugradjanine stvani pvacenik i domaci izdajnik!!!Azimuth napisao:^ ne koristim 5s ima već mesec dana![]()

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ e neka si mu rekao 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
A Baraba je, sve me strah, nevin. I on je do skora posedovao S5. 

- Baraba
iPhone 5S
Ali sam uvek pored imao 4s, nisam izdao iOS.
Sada da kupujem nov uzeo bih S5. Jeftiniji, ništa toliko ne dobijam sa 5s da je vredno razlike od 100€ i više. Govorim o novim. Da znam da ću se smiriti na tom modelu bar 2 god. uzeo bih 5s, podrška i vrednosti uređaja su na strani 5s posle 2 god.
Sada da kupujem nov uzeo bih S5. Jeftiniji, ništa toliko ne dobijam sa 5s da je vredno razlike od 100€ i više. Govorim o novim. Da znam da ću se smiriti na tom modelu bar 2 god. uzeo bih 5s, podrška i vrednosti uređaja su na strani 5s posle 2 god.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Izvadio si se dobro, svaka čast.
4S je odličan uredjaj, o 5S da i ne govorim. Meni je fascinantno to što 4S dobija update na iOS 8, nisu ga još zaboravili što je za svaku pohvalu.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma Baraba je izdajica. stalno je kao na iOSu pa suruje sa Androidom. Oni pravi, o Androidu ne razmisljaju. Samo iOS, kakav sam ja bio. Ja sam sada WP fanboy, i opet ni o cemu drugom ne razmisljam.
Pravi si tek kad dostignes stanje iskljucivosti, dotle si kvisling
Pravi si tek kad dostignes stanje iskljucivosti, dotle si kvisling
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Zna li neko po kom principu radi Health aplikacija na osmici? Milism na to da li se oslanja na podatke koje sami unosimo ili ima neka fora da preko senzora kupi informacije?
- Baraba
miodrage, da si bio pravi po tvojoj izjavi ne bi wp ni pogledao. I druga stvar što većina foruma pripada prosečnim korisnicima kao ja, pa od telefona u 2014. odčekuje da budu bolji od odnih iz 2011. god. A ne na telefonu da bude najbolji jedino natpis "nokia" a sistem tuga 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sistem je odlican, barem sto se mene tice, Stavio ovaj Update1 i za sada sam zadovoljan. Moram da priznam da telefon malo vise laguje, da ovo jos nije ispeglano, ali mozda mu treba malo da "sedne", i ja sam nesto akao previse uredjaj, pa je mozda i do takvih stvari. Uglavnom, napravicu test pa cu da vidim.
Da se vrnemo na temu
iOS8 beta 5 - nice
ima lepih poboljsanja, me so like it. MOZDA ali jos uvek samo MOZDA se i vrnem na Apple od Nove godine 
Da se vrnemo na temu

iOS8 beta 5 - nice

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Helou, its mi Leklerk!? 
Molim odgovor ako neko zna! Danke!

Molim odgovor ako neko zna! Danke!
- Azimuth
- Moderator
Videli smo tvoje pitanje, a to što nisi dobio odgovor može da znači samo jedno, da niko od nas nije hteo da se igra sa beta verzijama pa da nema ni odgovor.
doduse, ja ne znam ni o cemu pricas, al' ajde... kakva health aplikacija? betu nisam ni uzimao u razmatranje...
- Azimuth
- Moderator
Uz iOS 8 dolazi i ta aplikacija. To je nešto kao S health na Samsungu. Punu funkcionalnost imaš tek sa onim gedžetima, ali radi i bez toga. Ne moraš, a možeš, sam da unosiš podatke, dobar deo prati sama, ali ima i stvari za koje ti treba ona narukvica i koje ti neće raditi bez toga.
Poz.
Imam dobru ponudu za iphone 5s champagne, pa me zanima da li je neko imao prilike da ga uzivo vidi da li je onako zuto drecavo ili vise vuce na sivkasto.. Ako je bas zlatan to mi je vise kiceraj i ovako je ali za relativno malu kintu mogu da ga nabavim. Pa me zanima vase misljenje sta mislite

Imam dobru ponudu za iphone 5s champagne, pa me zanima da li je neko imao prilike da ga uzivo vidi da li je onako zuto drecavo ili vise vuce na sivkasto.. Ako je bas zlatan to mi je vise kiceraj i ovako je ali za relativno malu kintu mogu da ga nabavim. Pa me zanima vase misljenje sta mislite

Nije kiceraj i ne vuce na tamno zlato, ok je za moj ukus mada ga ne bih nikad uzeo jer ipak podseca na zlato 

A znam i meni je na samu pomisao zlatni nekako da se ne izrazim pogresno
Nisam pametan

Nisam pametan