Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kod mene je ova Teracell sa linka odozgo, 500 din u IMMO centru
Uzeo sam i, imate u "Ušću", silikonsku za 600 din - odlična, neverovatno dobar "grip", jedino što su imali samo providne pa malo "onako" izgleda.
pozz
^Slazem se 100%, vise puta dnevno skidam masku i uzivam u dizajnu i izradi Ali svako drukcije koristi telefon, meni je dvaput ispadao na pod, vise puta sam ga "lovio" po vazduhu, zna da bude klizav kao sapun posebno sad kad je leto. Lakse mi je sa maskom...
pozz
Slazem se sa vama,takodj i ja sam ubedjen da maske,bamperi i ostala sranja ruze telefon pa sam zato dosta njih ostetio.Ovaj je bas po danu kad je vruce nekako klizav tj aluminijum.Imam utisak da ce mi ispasti.Zato mislim da je bolje da sprecim nego da lecim.zbog nrusavanja izgleda sam se odlucio za doticne dve
Ja sam u početku nosio onaj wireless charging case. Nije mi se preterano dopadala dodatna debljina i šta ti ja znam, ali barem je bio iste boje kao telefon, i hteo sam bežično punjenje. Onda kada je futrola pukla, prebacio sam to čudo za punjenje unutar telefona, i sad nosim bez futrole. Za drugi, crni, se nisam ni trudio da uzimam bilo kakvu futrolu. Odlično je dizajniran uređaj, i greh je kriti ga u nekoj futroli. A u principu poprilično pazim svoje telefone, i nikad ih ne nosim sa nečim drugim po džepovima, i pazim da ih ne ispustim.
naravno, ovo je samo moje mišljenje. Ko voli da stavlja futrole i ostale zaštite, neka slobodno to i radi. Ima zanimljivih opcija svakako.
Juce sam stavio USB flasku sa telefonom u dzep,nije imala poklopac za dzek.Primetio sam danas tri sitne linije na razlicitim mestima ekrana koje se vise rimecuju kad predjem prstom pa ostanje otisak nego kad je telefon izglancan.Jebo gorila staklo.Nije mi do para za foliju ali ne stavlja mi se to sranje.Da li da probam da ispoliram pastom za zube,ne deluju kao dublje ogrebotine vec samo kao linije u vidu senki?
Pa nije safir nego gorila, nije ona svemocna. A usb bez poklopca, ostro je to, nemoj zezati i ti, naravno da ce to ogrebati. Kako ti nije bilo zao da to stavis sa fonom? Ja sam polirao ranije stare nokia, treba dosta trljanja, ali nije bila pasta za zube vec neko sredstvo za displej bas.
Znam da nije svemocna ali sam nosio u dzepu od bermuda i to desetak metara.Sad ni se i ne kupuje folija,kupicu neku zastitu jer se plasim ispadanja.Mnogo je klizav,kao sapun
Pozdrav ljudi
Nov sam na forumu i imam jedno pitanje ...
Kupio sam novu Lumia 925 pre 7 dana i pre neki dan slučajno primetim kako na 'najcrnjoj' boji se vide kao neke fleke kao grupica mrtvih piksela na par mesta po ekranu. E sad, to se vidi samo na baš crnoj pozadini i koja god da druga boja pređe preko tog mesta boja se lepo vidi i nema problema, tako da ja misli da nisu mrtvi pikseli jer se ne bi videlo ni na drugoj boji...Da li je imao neko ovakav problem i da li se može rešiti, nije strašno i istina treba se upiljiti da vidiš 'fleke' ali voleo bih da rešim to. Pozdrav!
Vlada Zem napisao:Kod mene je ova Teracell sa linka odozgo, 500 din u IMMO centru
Uzeo sam i, imate u "Ušću", silikonsku za 600 din - odlična, neverovatno dobar "grip", jedino što su imali samo providne pa malo "onako" izgleda.
pozz
Ja kupih baš ovu (u Kruševcu) i platih je 400 DIN.
Stavio sam i mat foliju na ekran i sada sam je kompletno zaštitio
pedja9, dobrodosao na forum!
Nemoj da brigas oko toga. To je standardna pojava na AMOLED ekranima do koje dolazi u toku lose kontrole pri proizvodnji. To je cisto "pigmentacija" ekrana i neces imati nikakvih problema sa tim, jedino ako ti bas bode oci.
Pa da li su to onda mrtvi pikseli ili šta? I kažeš da to često bude na telefonima zbog loše proizvodnje? Ne bode mi oči mnogo hvala Bogu ali sredio bih ako se može srediti, čisto zbog toga jer je novi telefon pa hoću da sve bude tip top
I da, zanima me šta da radim što se tiče ekrana, da li da kupim neku foliju ili nije potrebna , i sa čim da čistim ekran na L925?
pedja9, nisu mrtvi pikseli nego jednostavno ekran ima drugciju boju ili ti pigmentaciju. Ja sam se prvo nervirao oko toga dog sam imao Moto RAZR, ali sam malo protrcao po netu i saznao da je to sasvim normalna pojava na AMOLED ekranima. Ne znam da li znas kako radi AMOLED... jednostavno crna boja su ugaseni pikseli, znaci vidis ekran koji ne daje nikakvo osvetljenje i tada mozes primetiti te fleke ili ti razliku u boji samog ekrana.
Sto se ice folije, ja sam pre koju nedelju sa 520ke skinuo foliju jer sam je urnisao i za sada nemam nikakvih ogrebotina ili bilo sta, a ne pazim ga bas mnogo. Ekran briskam sa cim stignem, ali najvise sa krpicom koju sam dobio uz cvikere.
Na 920 nikad nisam imao foliju, nakon godinu i 8 meseci, ekran je bez ijedne tackice. Jesam ga pazio, ali je par puta ispadao sa vecih visina (>2m) na ekran i beton, i nije mu nista! Nadam se da ce i 930 isto tako da se ponasa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.