Control Board
Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Potrebna mi je aplikacija gde mogu da skladistim svoje sifre sa foruma, sajtova...?
Festina lente.
^Passwords, koristim to, verovatno ima i bolje. A od ove gore pomenute Photoeditor+ bolja je Photoeditor pro jer ima i opciju "crtkanja" na foto (meni treba zbog posla).
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Dali se je neko susreo sa note aplikacijom u kojoj se mogu otvarati folderi i u tim folderima praviti beleske. Na primer folder "cvece" i tu otvoriti nekoliko besleski u vezi toga, zatim folder "auto" i tu otvoriti nekoliko beleski.
Ovakva aplikacija ako postoji bi bila preglednija od fabricke. Symbian je to imao "best notes".
Ovakva aplikacija ako postoji bi bila preglednija od fabricke. Symbian je to imao "best notes".
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
OneNote sve to moze, doduse na fonu mu je malo osakacena funkcionalnost. Ja sam preko web app OneNote ranije, a sada preko tableta uradio sve, otvorio 2 notebooka, stavio sections i pages i sad sve fercera besprekorno
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Mislim da i na telefonu to može da se odradi. u svakom slučaju folderi su podržani. ja baš često koristim OneNote između telefona i tableta i opasno je korisna i dobro odrađena aplikacija.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Araphel: preko fona ne mozes da dodas novi Notebook, ili Section, samo Pages. Teoretski gledano, moze preko fona, da se ulogujes na OneDrive, pa da otvoris OneNote web app, pa tu odradis, ali meni je to cimanje. Inace jedna retka stvar koju nisam uspeo je da sliku koju sam ubacio u OneNote na tabletu snimim na isti... OneNote to ne prihvata :/
U pravu si....ja sam ipak na tabletu kreirao foldere. Bio sam ubeđen da sam to na telefonu radio.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Video sam da postoji app za Snapchat, zanima me da li je to isti klijent ko na Androidu i iOS, tj da li može drugarica sa Androida da mi šalje na WP? Ima neko iskustva?
Nije isti ali je medjusobno kompatibilno, tj. to je taj servis.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Imas jedno 10-ak razlicitih klijenata za Snapchat, Tinder i sl. i sve je kompatibilno, jedino nema oficijelnih aplikacija.
Da se ne lazemo, Rudy Huyn je carobnjak.
- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Jel neko koristio GoPro? Nekima radi, nekima ne.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
brankisha, koliko sam ja čitao, radi samo na 1gb RAM-a.
- Apolo
- Expert
Da li neko koristi LinkedIN aplikaciju? Podesio sam da mi iskacu Toasts medjutim od samog pocetka koriscenja aplikacije nikad mi nijedna notifikacija nije iskocila.... 

Festina lente.
Ja je koristim, i nisam zadovoljan uopšte. Doduše, nisam bio zadovoljan ni verzijama za sve druge OS. jedino za Blackberry radi koliko toliko pristojno. Live tile manje više radi, ali notifikacije su nepostojeće.
- Apolo
- Expert
Zna li neko za neku free aplikaciju Calendar? Nesto tipa kao na symbianu sto je bilo, da moze da se unese sastanak, beleska, godisnjica? Ovaj kalendar na WP mi se nista ne svidja.
Festina lente.