LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Re: LG G2
Pa i ja se plasim toga, da mi ne bude posle vise mi odgovaralo kad je bilo na 4.1.2
On sad radi kao metak, ne mogu da zamislim bolje, tako da mi zbog toga ne treba. E sad, jedino ako donosi malo bolju kameru, i eventualno bateriju.. Inace da mi popravljaju neke bagove nesto, to uopste nema potrebe jer istih nema..
On sad radi kao metak, ne mogu da zamislim bolje, tako da mi zbog toga ne treba. E sad, jedino ako donosi malo bolju kameru, i eventualno bateriju.. Inace da mi popravljaju neke bagove nesto, to uopste nema potrebe jer istih nema..
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Skidaj rex g3 rom 

- zeljko1211
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 15:41
- :: LG G2
- :: Xperia Arc S
Da li bi neko mogao i bio ljubazan da mi posalje LGWeather Theme.apk i LGWeather Theme.odex radio sam reset factoey na 20f i nestala mi vremenska tehema nema je cak ni u update centar.
Poz svima.. Zanima me da li je cloudy kernel 1.5 ubacen u cloudyg3 1.3 rom ili moram posebno da ga flesnem..
ubacen je g3rom mogu reci da ne baguje za sada sve super radi kamera je super kao i zvuk... root je prosao glatko..e sada mane su mu kada ukljucim mtp i spojim ga sa kompom nece da mi nadje drajvere i kada sam mu probao da flesnem xdabbeb_camera_binaries_v1.0.1g3 sistem pukne i pojavi se samo logo od lg znaci ponovo jovo nanovo instaliraj sve eto toliko za mene za sada 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Ne moras posebno, vec je ubacen u CG3 v1.3.goxy1991 napisao:Poz svima.. Zanima me da li je cloudy kernel 1.5 ubacen u cloudyg3 1.3 rom ili moram posebno da ga flesnem..
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ubacio sam danas CloudyG3 1.3 , kako ga je čovek odradio svaka mu čast

Da ima za nijansu bolju kameru (noćni snimci) i slot za Micro SD , G2 bio bi savršen Android smartphon .
... Nov za 295 evra LG G2 - 32Gb - o tome mogu samo da sanjaju ostali proizvođači .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na Stock 4.4.2 ROM-u uz Dorimanx v7.0 Kernel zvuk u sluškama je
... čudo . (mp3 sa PowerAmp plejerom i Beats sluškama )

Da ima za nijansu bolju kameru (noćni snimci) i slot za Micro SD , G2 bio bi savršen Android smartphon .
... Nov za 295 evra LG G2 - 32Gb - o tome mogu samo da sanjaju ostali proizvođači .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na Stock 4.4.2 ROM-u uz Dorimanx v7.0 Kernel zvuk u sluškama je

16 godina na forumu MOBILNISVET
Ima i bolju izradu i mozda za nijansu bolji displej po mom misljenju.
Performanse su takodje na strani htc-a bez obzira na jaci hardver zna g2 da secne ponekad.
Baterija je na lg bukvalno duplo bolja.
Performanse su takodje na strani htc-a bez obzira na jaci hardver zna g2 da secne ponekad.
Baterija je na lg bukvalno duplo bolja.
Pazi,ja cu se verovatno vratiti na g2 zbog baterije,nemam zivaca da se stekam sa 2g internetom i zezancijama da bi izgurao dan.
One da ima 30% bolju bateriju za mene bi bio savrsen telefon,ali eto,ne moze sve da bude idealno
One da ima 30% bolju bateriju za mene bi bio savrsen telefon,ali eto,ne moze sve da bude idealno

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ubacio sam dorimanx kernel v7.0 u Cloudy G3 ROM ... Bukvalno leti , radi perfektno . Što se tiče HTC-a Ja ga lično preferiram mada se mnogim ljudima ne sviđa taj nabudženi Beats ali ukusi su različiti . Da se nas 10 sastanemo i počnemo upoređivati zvuk bilo bi 50% za i 50% protiv ovog ili onog.
... oba sam koristio i M7 i G2 rade (na 4.4.2) sjajno ... retki Androidi koji ne laguju u klasi oko 300 evra.
Apslolutno se ne slažem ...Chobby88 napisao: ... i mozda za nijansu bolji displej po mom misljenju.
... oba sam koristio i M7 i G2 rade (na 4.4.2) sjajno ... retki Androidi koji ne laguju u klasi oko 300 evra.
16 godina na forumu MOBILNISVET
Jos niko nije uzeo g3 sa foruma?ja danas zamalo,onda se setim tog ekrana i baterije kao na g2 pa sam odustao.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.