LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Nije prosao update.
Zakucao na 5%
Kome ce to da se desi nego meni.
Zakucao na 5%
Kome ce to da se desi nego meni.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Behemoth, stvarno si maher za tehniko. Radi li ti fon?
Ako neće, idi na fleš kdz fajla sa ovom proverenom metodom:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... &nocache=1
Ovde skino kdz fajl, EUROPE OPEN veruiju:
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
zatim, ovim root, najednostavnije i najbrže, imaš i slike i na našem jeziku:
https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358558009
I onda malo da se preporodiš i uživaš u novom G2 tj. G3:
E, ako hoćeš baš da budeš najbrži i najjači zvuk flešni i ovaj kernel:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2725023
To sve je moja kombinacija, telefon nikad bolje nije radio niti bio prijatniji za korišćenje sa G3 interfejsom.
Ako neće, idi na fleš kdz fajla sa ovom proverenom metodom:
Ovde skino kdz fajl, EUROPE OPEN veruiju:
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36
zatim, ovim root, najednostavnije i najbrže, imaš i slike i na našem jeziku:
https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358558009
I onda malo da se preporodiš i uživaš u novom G2 tj. G3:
E, ako hoćeš baš da budeš najbrži i najjači zvuk flešni i ovaj kernel:
To sve je moja kombinacija, telefon nikad bolje nije radio niti bio prijatniji za korišćenje sa G3 interfejsom.
- Baraba
Ja sam na EUROPE OPEN D80220D + sve ovo gore navedeno + fix za kameru.
Za muziku Dorimanx 7.1 definitivno duva sve, ovo mi je bolje od iphone, naravno moraju dobre sluške, zvuk perverzija.
Danas ceo dan isprobavam, definitivno mi je ovo najbolja kombinacija, ne vidim za šta bi telefon sada zamenio.
Za muziku Dorimanx 7.1 definitivno duva sve, ovo mi je bolje od iphone, naravno moraju dobre sluške, zvuk perverzija.
Danas ceo dan isprobavam, definitivno mi je ovo najbolja kombinacija, ne vidim za šta bi telefon sada zamenio.
baraba svaka cast samo napred ja imam problem kako sam ubacio cloudyfa g3 non stop mi se gubi signal i net jako lose radi samo izbacuje 3g ili g mts je mreza u pitanju i jedna do dve crtice bude nzm sta je
- Baraba
Ja sam na mts, nemam problema. Moraš da ispratiš proceduru.
Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)
Flash KitKat baseband - ne smeš ovo da preskočiš
Install the CloudyG3
Ja sam imao problem, ponovo to odradim sve iz početka, sad je sve full. I hvala zoreli.
Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)
Flash KitKat baseband - ne smeš ovo da preskočiš
Install the CloudyG3
Ja sam imao problem, ponovo to odradim sve iz početka, sad je sve full. I hvala zoreli.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
rex, problem je u repetitorima a ne u telefonu . Znam gde živiš i u tom pograničnom području je prilično loš signal , plus imaš SRB / HR / BH mreže dostupne i moraš staviti na ručni odabir.
... I Ja bih dodao još ViPER4Android Audio Effects ...
I na kraju da citiram jednog člana XDA foruma:
Member: Floodland 24.8.2014
I heard a consistent quality decrease since Dori changed audio drivers(?) for the ones used by Nexus family. There are some good side effects with this setup (notification sounds volume is consistent and external speaker seems to be better managed), but audio quality with decent headphones decreased. I perceived the change spite of the audio format. I am using Viperandroid and a specific setup for my headphones...
The workaround I found was to use Trickster mod. on "Specific" sheet, inside "Sound Control" you have Left and Right "Headphone PowerAmp". Decreasing those values greatly improved the output, making it much, much better (default is 6, lowered to 2 and adjusted ViperAndroid gain to compensate the decreased volume). You may try playing with those values in order to get rid of the boomy sound (saturated audio).
Dori, maybe those values could be added to stweaks for easier access at the "Sound control" tab?
Baraba napisao: E, ako hoćeš baš da budeš najbrži i najjači zvuk flešni i ovaj kernel:
Member: Floodland 24.8.2014
I heard a consistent quality decrease since Dori changed audio drivers(?) for the ones used by Nexus family. There are some good side effects with this setup (notification sounds volume is consistent and external speaker seems to be better managed), but audio quality with decent headphones decreased. I perceived the change spite of the audio format. I am using Viperandroid and a specific setup for my headphones...
The workaround I found was to use Trickster mod. on "Specific" sheet, inside "Sound Control" you have Left and Right "Headphone PowerAmp". Decreasing those values greatly improved the output, making it much, much better (default is 6, lowered to 2 and adjusted ViperAndroid gain to compensate the decreased volume). You may try playing with those values in order to get rid of the boomy sound (saturated audio).
Dori, maybe those values could be added to stweaks for easier access at the "Sound control" tab?
16 godina na forumu MOBILNISVET
- zoreli
- Moderator
rex, ne moraš da flešuješ KK Baseband kad već imaš stock 4.4.2 ROM u telefonu ...
Meni je u gradu 3G signal od 2 do 4 crtice ... znači varira iako sam od repetitora udaljen 500 metara .
Meni je u gradu 3G signal od 2 do 4 crtice ... znači varira iako sam od repetitora udaljen 500 metara .
pa ja kada sam u hali zatvoren meni bude jedna dve al ne kontam zasto mi stalo prebacuje sa e na g a retko bude h ili jednostavno nestane mreza pa trazi pa kada nadje bude na g i tako stoji znaci srasno
- zoreli
- Moderator
rex, stabilnost signala zavisi od mnogih stvari : udaljenost repetitora , da li si u zatvorenom ili otvorenom prostoru pa i do telefona takođe ... itd.
Ja držim isključivo na 3G , a kad putujem negde na 2G . Probaj da staviš 3G Only ili samo 2G pa vidi ...
Ja držim isključivo na 3G , a kad putujem negde na 2G . Probaj da staviš 3G Only ili samo 2G pa vidi ...
- Baraba
Viper sa dorijem? Ili viper + Cloudy 1.5?zoreli napisao:
Sa poslednjim dorijem nema panse da odvrneš do kraja ako je flac/320kbps, jedino one pesme koje su mi slabog kvaliteta (ne mogu da nađem u boljem) njih pojačam i odlično čujem.
- zoreli
- Moderator
Viper + Dori 7.1 + Cloudy 1.3.
Koristim mp3 isključivo 320kpbs a flac ne samo zbog veličine ... Dori 7.1 ima snagu ali ne i lepu boju zvuka ... mada svi mi imamo različite ukuse a o ukusima ...
Koristim mp3 isključivo 320kpbs a flac ne samo zbog veličine ... Dori 7.1 ima snagu ali ne i lepu boju zvuka ... mada svi mi imamo različite ukuse a o ukusima ...

- Baraba
U vezi ove kombinacije gore, zvuk je perverzija, u potpunosti zadovoljava moje prohteve, koji posle brda top modela nisu nimalo jednostavni.
Što se tiče brzine, kao što mi je zoreli poslao preko vibera, evo slika i šta izabrati, isti je kernel Dori 7.1:

Load all i restart. Nisam prebacio telefon na ART, on kaže da je tako još 20-30% brži, ali ovako telefon je raketa. Brži android nisam koristio, bez preterivanja, bilo bi dobro da pored imam nexus 5 da uporedim. Što se tiče mene, G2 postaje legenda kao S2. Hvala i zoreli.
Što se tiče brzine, kao što mi je zoreli poslao preko vibera, evo slika i šta izabrati, isti je kernel Dori 7.1:

Load all i restart. Nisam prebacio telefon na ART, on kaže da je tako još 20-30% brži, ali ovako telefon je raketa. Brži android nisam koristio, bez preterivanja, bilo bi dobro da pored imam nexus 5 da uporedim. Što se tiče mene, G2 postaje legenda kao S2. Hvala i zoreli.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2
HTC HD2, Samsung Galaxy S2, LG G2... Koji je telefon sledeci? [emoji57]
Baraba sve je to ekstra, ali nije mi jasno sto ste stavili "performance" cpu governor?
To ima da vam jede bateriju samo tako, vise ce se grejati i cpu ce raditi na najvisoj frekvenciji.
Baraba sve je to ekstra, ali nije mi jasno sto ste stavili "performance" cpu governor?
To ima da vam jede bateriju samo tako, vise ce se grejati i cpu ce raditi na najvisoj frekvenciji.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Neki koji u svom nazivu ima broj 2 (možda sleći Lenovo, Vibe Z2 Pro).Zile995 napisao:HTC HD2, Samsung Galaxy S2, LG G2... Koji je telefon sledeci?

Izvinjavam se na malom off-u, ali je stvarno zanimljivo pitanje.

ja sam ubacio optimus g3 v 1.3 i mogu reci da nema bagova i da je brz zaista i za sada lepo mi radi a sto se baterije tice jutros sam ga skinuo sa punjaca u 6:00 i ceo dan mi radi net wifi fb chrome i pala mi na 55% baterija sasvim zadovoljavajuce i naravno razgovori 

- Baraba
Videcemo za bateriju, malo da se stabilizuje. Obzirom da ne igram igrice ocekujem bez problema 1 dan, a telefon kao da je prodisao. Sada je uzitak koriscenja sa G3 romom, kao kad koristim iOS.Zile995 napisao:HTC HD2, Samsung Galaxy S2, LG G2... Koji je telefon sledeci? [emoji57]