LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G2
kopitaneskita, Motoman, g3 interfejs sigurno neće dobiti do kraja godine ili uopšte ... eventualno i možda kad dobije Android L doće do nekih promena LG UI.
Već sad bez ROOT-a možete instalirati G3 Launcher i G3 Theme (sa G3 weather widget i ikonicama) ... ima na XDA (instalira se kao obična aplikacija - .apk )
Već sad bez ROOT-a možete instalirati G3 Launcher i G3 Theme (sa G3 weather widget i ikonicama) ... ima na XDA (instalira se kao obična aplikacija - .apk )
16 godina na forumu MOBILNISVET
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
lepa informacija, a bilo bi lepo i kad bi stavio i link do tog launchera 

kopitaneskita, http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2764782
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG commits to provide the G2 a major UI update and Android L
http://www.androidauthority.com/lg-g2-u ... -l-514850/
http://www.androidauthority.com/lg-g2-u ... -l-514850/
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
@fox
zahvaljujem
@baraba
hvala za informaciju, samo i meni je smešno, što neki već i spominju u komentarima tog članka, da se jedan g2 naziva "starijim" modelom
zahvaljujem

@baraba
hvala za informaciju, samo i meni je smešno, što neki već i spominju u komentarima tog članka, da se jedan g2 naziva "starijim" modelom

- zoreli
- Moderator
Samo su tom tekstu zaboravili da napišu da će apdejt za G2 stići "do septembra 2015" po navodima iz LG-a (što se nadam se neće obistiniti) .
Inače što se tiče G3 , on sporije radi i ima kraći vek baterije od G2 , ... G2 sa G3 ROM-om radi fantastično .
Inače što se tiče G3 , on sporije radi i ima kraći vek baterije od G2 , ... G2 sa G3 ROM-om radi fantastično .
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Ovo je tačno, a razlog je znatno veća rezolucuja displeja (na G3) koja više jede rapoložive resurse. Tu čak i nešto jači hardver uz 3GB RAM-a nije dovoljan da kompenzuje toliko povećanje ekranske rezolucije, koja je podignuta samo iz marketinških razloga i nema nikakav praktičan značaj. Ako se još ima u vidu da oba modela imaju identičan GPU, onda sve ovo deluje sasvim logično.zoreli napisao:...što se tiče G3 , on sporije radi i ima kraći vek baterije od G2 , ...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sinoć oko 00,15 časova ostavim telefon pre spavanja, snimim SS jer me zanimalo koliko će potrošiti preko noći, ugasio sam sve procese:

Mislim se super izgurao ceo dan i ostao na 51%, auto osvetljenje, 3g...
I jutros se probudim telefon ne može da se upali, prazna baterija a ostavljen sa 51%.
G3 rom 1.3, Dorimanx 7.1 sa default podešavanjima u STweaks.
Šta se desilo?

Mislim se super izgurao ceo dan i ostao na 51%, auto osvetljenje, 3g...
I jutros se probudim telefon ne može da se upali, prazna baterija a ostavljen sa 51%.
G3 rom 1.3, Dorimanx 7.1 sa default podešavanjima u STweaks.
Šta se desilo?
- zoreli
- Moderator
Au , nešto je baš radilo u pozadini. Meni je noćas skinuo 2% (Cloudy 1.3 + Dorimanx 7.1 performance mod) isključen mobilni net i wifi.
------------------------------------------------------------------------------------
Za duže trajanje baterije na 3G
Disabling Fast Dormancy
G2 (and just about every other android phones out there) have a fast dormancy support.. what it does is managing and optimizing carrier data traffic to get better battery life by constantly switching on/off data connection..
However it only works well on carriers that support such feature.. if it operates on unsupported carrier it will interfere with the connection itself thus gaining no benefit and drains the battery..
ONLY WORKS ON 3G/HSDPA NETWORK
How to disable it:
Go to Phone
Type 3845#*[xxx]# Where [xxx] is your G2 model
AT&T = 800
T-Mobile = 801
International= 802
Korean = 320 Settings not available on Hidden Menu
Verizon = Same as above
Select Settings > FastDormancyMode
Choose Disabled
Reboot
------------------------------------------------------------------------------------
Disabling Fast Dormancy
G2 (and just about every other android phones out there) have a fast dormancy support.. what it does is managing and optimizing carrier data traffic to get better battery life by constantly switching on/off data connection..
However it only works well on carriers that support such feature.. if it operates on unsupported carrier it will interfere with the connection itself thus gaining no benefit and drains the battery..
How to disable it:
Go to Phone
AT&T = 800
T-Mobile = 801
International= 802
Verizon = Same as above
Choose Disabled
Reboot
SINOC MI ZAPUCAO SISTEM I SADA VISE NEMOGU DA PODIGNEM NECE NISTA A ZNAM DA JE BARABA IMA STIM PROBLEMA E SADA CITAO SAM STA JE ON PISAO AL NE KONTAM NISTA STA BI TREBAO DA URADIM PRVO ZNACI VEC 3 SATA SE PATIM MOLIO BIH ZA POMOC
MTS ima fast dormancy tako da ga nije pozeljno gasiti,za druga dva operatera ne znam.zoreli napisao:Au , nešto je baš radilo u pozadini. Meni je noćas skinuo 2% (Cloudy 1.3 + Dorimanx 7.1 performance mod) isključen mobilni net i wifi.
Disabling Fast Dormancy
How to disable it:
Go to Phone
AT&T = 800
T-Mobile = 801
International= 802
Verizon = Same as above
Choose Disabled
Reboot
- zoreli
- Moderator
Fast Dormancy: Telenor - Pitanja i odgovori
Ova funkcionalnost je implementirana u smart telephone i omogucava telefonu da iz aktivnog predje u neko od pasivnih stanja brze nego bez nje. Telefon obavestava mrezu da neka od aplikacija nece biti aktivna i mreza prebacuje telefon u stanje manje aktivnosti. Na taj nacin se smanjuje potrosnja baterije.
Telenor ima implementiranu ovu funkcionalnost !!!
Edit: upravo sam proverio u Telenoru i omogućen je Fast Dormancy .
Ova funkcionalnost je implementirana u smart telephone i omogucava telefonu da iz aktivnog predje u neko od pasivnih stanja brze nego bez nje. Telefon obavestava mrezu da neka od aplikacija nece biti aktivna i mreza prebacuje telefon u stanje manje aktivnosti. Na taj nacin se smanjuje potrosnja baterije.
Telenor ima implementiranu ovu funkcionalnost !!!
Edit: upravo sam proverio u Telenoru i omogućen je Fast Dormancy .
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2
Ovako je on objasnio..
A ovako sam ja radio. Oba nacina su ispravna ali samo ako imas custom recovery.Zile995 napisao:1. Ubacis ROM.zip u adb folder, tj. U platform-tools
2. Udji u recovery
3. Unmountuj sdcard i system
4. Povezi telefon i PC
5. adb devices
6. adb push ROM.zip /sdcard/ROM.zip
7. Instaliraj ROM.zip
Probaj ovako....
A ako ti ne radi sideload metoda, posto ga stalno vidi kao recovery, onda instaliraj universal adb driver i probaj ponovo onu metodu, ne adb push.
Universal adb drivers:
http://download.clockworkmod.com/test/U ... Setup6.msi
Instaliraj adb i platform tools... Instaliraj ponovo lg usb driver. U cmd-u kucas komande.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0