MTS novosti
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: MT:S novosti
Maja tasta dobila racun od 32 din. Bice lepa pretplata od narednog meseca 

Note IV N9100 dual
Ako je neko koristio ove mtel dodatke jesu li svi dolazni besplatni ili samo ovi iz telekomovih mreza.
Danas mi jestigao odgovor iz telekoma da su oni upravu sto su smanjili minute u nacionalnom saobracaju vezano za box pakete kao dali su mi 100min vise.Koji im je to idiotski postupak i odgovor kazu da su oni analizirali i da je box paket najpovoljniji.Zvali su mee isto danas iz mts i poceli su istu pricu kao na papiru ja im lepo kazem da mene nezanima njihove analize i misljenja oni su tu da pruze usluge telekomunikacija a ne da vrse analize.Kad sam trazio da se izvrsi zamena broja u box paketu kazu da to nemoze sistemski i da telekom zadrzava pravo promena pa zasto onda potpisujemo ugovor.Trazio sam postovanje ugovora iz tacke 8.Ja kazem gospodinu iz mts da su mi uvecali mesecni racun za 2200 din sa 3200 za box4 na 5400din itrazio objasnjenje za taj njihov postupak.Nije mogao da mi odgovori vec je rekao da ce me opet kontaktirati u vezi ovog problema.Znaci svi operateri su bagra neovejana da mogu oni bi korisnicima skinuli kozu sa ledja.Ovakav potez oko mobilnog iz box paketa je neko mogao da osmisli onaj koji hoce da snizi cenu telekoma na tenderu kad ga budu prodavali jer ce ovim potezom oterati nove a i stare korisnike iz mreze.Uglavnom nisu cista posla sa ovim menadzmentom mts.Danas sam im opet pisao prigovor na ovaj gest koji su ucinili i da posle iateka ugovora necu sa njima nastaviti saradnju.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Bio sam u VIPu i pre mesec dana sam presao u MTS. Mix net L mi je tarifni paket ali kako sam presao u MTS primetio sam da mi je net jako los. Npr, nekad ne moze da ucita fb aplikaciju, ne otvara mi sajtove iz prvog put a nekad i ne moze da ih otvori, bukvalno kao da nekad radi a nekad ne. U VIPu mi je internet bio dobar pa pretpostavljam da nije do telefona, inace imam Lumiu 520. Da li neko ima slicnih problema?
Festina lente.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Ovo za box, čuo sam da ako si uporan, daju da se "izvuče mobilni" tj pređe sa box3 na box2 i uzme neka tarifa sa 50%, što je i povoljnije dosta.
Nokia Efiftyone
A sta je sa nama sto imamo box4? Jel moze nesto da se iskombinuje?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa verovatno da može. Izvučeš mobilni a ostaviš fiksni, iptv i adsl. Samo ne znam da li postoji neka obaveza uzimanja tačno određenog paketa za mobilni ili možeš da biraš. U suštini, oni će na taj način više para dobiti pa ne verujem da neće dozvoliti to.
Posto koristim sve pakete osim pink+, pokusacu da izvucem mobilni, a da uzmem mix net xl sa 50% popusta a sad posto malo koristim tv, da ne kazem jednom u sedam dana kad odgledam neku uktamicu ili slicno da ostavim samo osnovni paket. I to bi mi izaslo jeftinije od sadasnje opcije sa tim sto bih mnogo vise dobio za mob.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Ljudi ja imam stari iptv paket 5mb/s internet, sto izadje oko 3300 mesecno. Trebalo bi da predjem u box, da u te pare uguram i mobilni broj (raskinuo vipov, drali me sa smartovima) sad me interesuje sta bi bilo pametno uraditi?? U zadnje vreme promocije na pripejdu su mi skroz ok, manje se trosi posto wifi radi posao.. Sta kazete?
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
koliko sam upucen ako ste uzeli uz box paket mobilni telefon nema sanse da se izvuce mobilni niti da se zameni mobilni broj.Kazu da sistemski nemoze da se uradi.J..ao ih njihov sistem kako kod vipa se trose minuti u mrezi uporedno sa minutima u nacionalnom saobracaju ili kako se u mix2300 kod mts se minuti u mrezi se trose uporedno sa min van mreze a na box nemogu.Otkud ja znam ko je sada u mts a ko nije u mts mrezi kad je moguc prenos broja.
- Azimuth
- Moderator
E ovako, razmišljao sam i skontao da mi je box paket najbolja opcija, međutim...
Skontao sam da ukoliko se uzme samo adsl u tom slučaju se dobija Asus memo pad za dinar tj Tab 3 za 2400 dinara.
Moje pitanje glasi, ukoliko neko zna odgovor a sve u cilju da ih za*ebem, da li, ukoliko uzmem samo adsl i tablet, mogu da nakon npr mesec ili dva ubacim taj adsl paket u box sa sve iptv i fiksnim?
Raspitao sam se za sam box paket, tu znam da se ne dobija ništa, da ide klasična prodaja kao kad se uzima post pejd broj. Malo mi je nelogično da daju tablet uz sam internet koji košta 1500 mesečno, a uz box koji je 3000 ne daju ništa tj rade samo prodaju.
Skontao sam da ukoliko se uzme samo adsl u tom slučaju se dobija Asus memo pad za dinar tj Tab 3 za 2400 dinara.
Moje pitanje glasi, ukoliko neko zna odgovor a sve u cilju da ih za*ebem, da li, ukoliko uzmem samo adsl i tablet, mogu da nakon npr mesec ili dva ubacim taj adsl paket u box sa sve iptv i fiksnim?
Raspitao sam se za sam box paket, tu znam da se ne dobija ništa, da ide klasična prodaja kao kad se uzima post pejd broj. Malo mi je nelogično da daju tablet uz sam internet koji košta 1500 mesečno, a uz box koji je 3000 ne daju ništa tj rade samo prodaju.
-
- Entuzijasta
- Azimuth
- Moderator
Jel to proverena informacija?
Pitam jer mi je rečeno da mogu mobilni da uvučem u box bez obzira na ugovornu obavezu, ali u tom slučaju ne mogu aparat da uzmem.
Pitam jer mi je rečeno da mogu mobilni da uvučem u box bez obzira na ugovornu obavezu, ali u tom slučaju ne mogu aparat da uzmem.
-
- Entuzijasta
Ja zato nisam uzeo tablet nego 3 meseca za 1dinar adsl, više puta je rečeno da ne može, al šta znaš...
Nokia Efiftyone
Moze li link do te ''akcije'', mislim na teblet uz potpisivanje ugovora za adsl? To mi zvuci bas dobro, da bi bilo istina 

12 godina na forumu!
- Azimuth
- Moderator
Moj kolega je pre 3 meseca uzeo tu promociju, u petak kada je otišao da traži da potpiše za box 4 za sebe i sa roditelje da uzme samo adsl oni mu dali i tablet. Zato mi nije jasno, izgleda mi kao lov u mutnom.
Nema nigde napisano za akciju, ali ako nazoveš korisnički ili odeš u poslovnicu oni će ti to ponuditi
Nema nigde napisano za akciju, ali ako nazoveš korisnički ili odeš u poslovnicu oni će ti to ponuditi

Hvala Azimuth. Sada videh, ima nesto slicno na pocetnoj strani MTS webshop-a 

12 godina na forumu!
- Azimuth
- Moderator
Mene samo interesuje ukoliko bih danas uzeo adsl i tablet da li mogu vec sledeceg meseca da taj adsl uvucem u box ili ne mogu. Opet ponavljam, nema mi logike da daju tablet uz sam adsl koji kosta 1500 mesecno, a da ga ne daju uz taj isti adsl koji je u box paketu a koji kosta duplo ili cak i vise od toga.
Poslao sam sinoc mail sa pitanjem ali nema odgovora, pa se sada pitam da nisam pogresio adresu
Poslao sam sinoc mail sa pitanjem ali nema odgovora, pa se sada pitam da nisam pogresio adresu

-
- Entuzijasta
Evo moj odgovor iz juna
ali možda se nešto promeniloPostojeci Postpaid korisnici mogu ukljuciti taj broj u Box paket ukoliko nije pod ugovornom obavezom ili ukoliko je u kampanji 50% popusta na pretplatu. Ako je ugovor sklopljen sa telefonom, moguce je, uz oslobadjanje naplate preostalih pretplata, integrisati broj u Box paket ako je do isteka tog ugovora ostalo manje od 3 meseca.
Korisnici ADSL usluga mogu integristai ovu uslugu u Box paket u toku trajanja ugovorne obaveze, osim ako je ugovor sklopljen u kampanji sa tablet uredjajem ili racunarom (u ovom slucaju nakon isteka ugovorne obaveze je moguce podneti zahtev).
Nokia Efiftyone
- Azimuth
- Moderator
Tek sad mi nista nije jasno.
Ovaj moj iz mts-a na godisnjem pa ne mogu da ga navatam nikako. Jedino preko njega da pokusam da za*ebem sistem i uzmem prvo adsl sa tabletom pa da ga uvucem u box posle mesec dana ili da mi uz box da tablet.
Nista, blagodarim na odgovoru, pa javljam ako mi ovi nesto odgovore.
Ovaj moj iz mts-a na godisnjem pa ne mogu da ga navatam nikako. Jedino preko njega da pokusam da za*ebem sistem i uzmem prvo adsl sa tabletom pa da ga uvucem u box posle mesec dana ili da mi uz box da tablet.
Nista, blagodarim na odgovoru, pa javljam ako mi ovi nesto odgovore.