LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G2
rex, ovo ti je Bruce Kernel : https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: LG G2
rex pa jel vidis da je 14mb, msm 11.9mb [emoji1]
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- zoreli
- Moderator
Developer dorimanx baš se igra sa živcima korisnika , sad je povukao 7.2 kernel jer je pun bagova i objavio verziju 7.3 , ne može čovek da sastavi ni jednu sedmicu a da ne prepravi / popravi nešto (bolje reći - eksperimentiše sa kernelom) ...
Ko želi da proba novu verziju kernela evo link:http://dorimanx.shine.sk/LG/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za Kernel je moja preporuka definitivno: (Bruce Kernel) [KERNEL][LINARO] Modded stock kernel - d802 [G2 + G3 ROMs][v0.41]
Ko želi da proba novu verziju kernela evo link:http://dorimanx.shine.sk/LG/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Za Kernel je moja preporuka definitivno: (Bruce Kernel) [KERNEL][LINARO] Modded stock kernel - d802 [G2 + G3 ROMs][v0.41]
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Mora neko da eksperimentise
Ipak dori ima najvise tweak-ova i podesavanja. Za zvuk koristite onu Faux sound app.

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Dobar je bruce kernel, nema seckanja u Traffic Racer igrici koja na svim drugim kernelima šteka. Još samo da vidim kako će baterija da se ponaša.
Ako neko ne koristi slušalice od G2 i prodao bi ih, neka me kontaktira, ja sam svoje pokidao.
Ako neko ne koristi slušalice od G2 i prodao bi ih, neka me kontaktira, ja sam svoje pokidao.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nennad, Imas pp u vezi slusalica,pa se javi 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ubacih Dorimanx-V7.3, na slušalicama razbija. Nisam još probao u toku razgovora, samo to da je sredio i ne menjam ništa više. Primetio sam da mi je sa fabričkim playerom najbolji zvuk.
ja sam flesno bruce kernel na stock romu 20f nisam dobio nikakva podesavanja kao sa dorimanx al primetio sam da mi je brzi telefon i baterija duze traje al mana da je tisi na zvucnicima... primer alarm kada navije tisi je nego na stocku ili kada zvoni
- zoreli
- Moderator
rex napisao:... al mana da je tisi na zvucnicima...
Upravo iz tih razloga sam rekao da se instalira Viper4Android , i u opciji UI Setting štiklirate Expert , tada dobijete brdo dodatnih podešavanja gde manipulišete kvalitetom i jačinom zvuka kako želiteBaraba napisao:... zvuk nista posebno na sluskama.

A ako želite još ekstremno da pojačate zvuk u slušalicama / zvučniku / tokom razgovora , flešujte :
Headphone6319.zip
Speaker65.zip
Earpiece+Bluetooth75.zip
Skinite fajlove ovde: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2799537
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Baraba, lepo ti je miodrage rekao da kupiš neki WP i da se rešiš tih muka. Tamo nema tog zajebavanja, ubaci ovo da bi radilo ono. Sasvim jednostavno, ako nešto neće da radi ili ga nema, onda ti to i nije potrebno. 

- zoreli
- Moderator
Baraba, pa to je 5 minuta posla i to je lepota Androida možeš da uradiš šta god želiš i šta god ti padne na pamet možeš da promeniš ...

... ovim je sve rečeno , " što WP i iOS nema to ti i ne treba " ... Cool1808 napisao: Sasvim jednostavno, ako nešto neće da radi ili ga nema, onda ti to i nije potrebno.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Punite, punite, primam, kad sam se sam namestio
Zadnjih par dana nikako da sastavim jedno punjenje bez da nešto modujem. Pre treninga ubacim kernel zbog zvuka Dorimanx, toliko je jak zvuk i dobar sa Sennheiser CX 300 II da sam oduševljen, oduvao je i iphone. Posebna stvar je kako radi fon kad se odaberu performanse u stweaks, stvarno ludo za android i to portovan G3 rom. Onda posle treninga flešuj kernel Cloudy 1.5, on ima sjajan zvuk u slušalici tokom razgovora. Malo to počinje da živcira. Problem je što sam navikao na ovu bateriju i bezobrazno dobar zvuk sa Dorimanx, inače bih već menjao G2.
zoreli, ubacio sam volume boost, pa ću videti, još mi je rano da sada nekog zivkam.

Zadnjih par dana nikako da sastavim jedno punjenje bez da nešto modujem. Pre treninga ubacim kernel zbog zvuka Dorimanx, toliko je jak zvuk i dobar sa Sennheiser CX 300 II da sam oduševljen, oduvao je i iphone. Posebna stvar je kako radi fon kad se odaberu performanse u stweaks, stvarno ludo za android i to portovan G3 rom. Onda posle treninga flešuj kernel Cloudy 1.5, on ima sjajan zvuk u slušalici tokom razgovora. Malo to počinje da živcira. Problem je što sam navikao na ovu bateriju i bezobrazno dobar zvuk sa Dorimanx, inače bih već menjao G2.
zoreli, ubacio sam volume boost, pa ću videti, još mi je rano da sada nekog zivkam.