iPhone 5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 5
To ne bih nikada kupio, niti bih stavio na telefon sve i da je dobijem. Ovako jeste zanimljiv print, ali je totalno neprakticno tako nositi sluske jer ne mogu cele da se strpaju u taj lavirint, pa ako bi tako stavio telefon u dzep eto ti ogromna sansa da ti se sluske uvezu u mornarski cvor koji nikada neces rasplesti osim makazama.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Zanimljiva ideja ali i ne toliko praktična.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Azimuth, verovatno i može da se strpaju cele, samo je ovoga mrzelo pa ga obmoto dva puta... A možda mu i fali koja moždana ćelija pa nije skontao putić 

Hahah gotivna je, ali znajuci sebe ne bih imala zivaca da lepo uvucem kabal u lavirint 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: iPhone 5
Koliko vidim sa slike, u pitanju je ženska osoba ako se ne varam.Cooomi napisao:Azimuth,samo je ovoga mrzelo pa ga obmoto dva puta... A možda mu i fali koja moždana ćelija pa nije skontao putić

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Svaka čast na detalju
Nije mi padalo na pamet da analiziram 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Hahaha, hvala, hvala. 

a gde da kupim armband je l' zna neko 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
ne mogu da procenim koji valja...Recimo u adidasu u Temisvaru sam videla dav modela, jedan onako dobar, kada zakacis na ruku nema sanse da se otkaci...a ovaj drugi neki mali cicak, klimav....I ja kao ma u BG cu uzeti...kada ono naaaravno samo taj klimav ovde ima i to 1 ostao, neki razvaljeni sacuvaj boze 

- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
pozdrav ljudi. evo ja opet sa problemom, naime kad udjem u wallpaper & brightness vise ne postoji ono dugme za automatsko osvetljenje, samo je od sebe nestalo. probao sam sa restore ali nista i set as a new phone. pa zna li ko kako da to resim, ne treba mi to automatsko ali jednostavno me nervira.
- "Za svako resenje postoji problem!" True story
Aaa?!
kako je to moguce... Pa jedino to sto si vec uradio je sto mi pada na pamet... Kako moze da nestane dugme... Sacekaj iOS 8 pa vidi posle...

- McSkiltron
- Redovni učesnik
nemam pojma, jednostavno ne postoji samo se od jednom izgubilo. nameravam da sad odradim JB samo nece nesto preko ovog Pangu-a... 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
AnnaBG, ja sam kupio neki skr armband koji je originalno za s3, u njega je sjajno stala L920 i sada 930, platio 800 kinti u Subotici, moram da kazem kako sam se nadao ispalo je sjajno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Pozdrav ljudi, hteo bih da uzmem neki docking za ip5 pa samo da pitam da li ima ikakve veze da li je original ili kopija?
Kod apple najcesce ima veze da li je original ili kopija... Ili ne radi nesto ili je jako velika razlika u kvalitetu...
Sa druge strane - sve je jako skupo, ako uzimas novo... Mozda ako se usudjujes da kupis nesto korisceno preko neta...
Sa druge strane - sve je jako skupo, ako uzimas novo... Mozda ako se usudjujes da kupis nesto korisceno preko neta...
- McSkiltron
- Redovni učesnik
to znam da su osetljuvi na taj punjac pa sam zato sad narucio originalni lightnin kabal od momaka iz iphone-srbija. mislim da su oni pouzdani ali ne mogu da nadjem onaj punjac (utikac), ne bih da uzimam onaj debeli od njih (iphone srbija) a ne znam gde mogu da nadjem pouzdane original stvari za iphone, recimo ili onaj punjac A1400 ili onaj kockasti.I zato reko da vidim da mozda docking moze da odradi stvar.ali njista odustao sam od toga originali su oko 30e.usudjujem se za korisceno ali ne mogu da znam da li su original ili ne...
koji adapter imate u kolima?
Imam kabal iLuv, a adapter Hama, mnoooogo sporo puni. Pa kontam da nije do adaptera
Imam kabal iLuv, a adapter Hama, mnoooogo sporo puni. Pa kontam da nije do adaptera
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Koja ti amperaza na adapteru?
Hm hm ne bih znala, moracu da pogledam koliko bese...pa javljam