iPhone 6 Plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: iPhone 6 Plus
Marketing je čudo. Naravno da ni u kakvom slučaju ne može da se poredi sa konzolama, posebno ne sa PS3, a tek ne sa PS4. 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Pa ne moze da se poredi, ali kada bi zaziveo gaming na mobilnim platformama(sto nvidia forsira sa shield verzijama) onda bi ozbiljno moglo.
Btw. Joco pogledaj Unreal engine 4 na tegra k1.
Jos nesto... Tegra k1 podrzava opengl 4.4 dok ovaj GX6650 opengl 3.0 cini mi se. Ne znam kako je kod note 4 mali gpu-a.
Btw. Joco pogledaj Unreal engine 4 na tegra k1.
Jos nesto... Tegra k1 podrzava opengl 4.4 dok ovaj GX6650 opengl 3.0 cini mi se. Ne znam kako je kod note 4 mali gpu-a.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ehh to kada bi zaživelo ali ako brate hoćeš ozbiljan gaming lepo uzmeš konzolu kao čovek i cepaš a ne na ekranu od 5 inča. 

- Zile995
- Expert
Dobro to je tvoje misljenje, ali ja bih voleo da igram takve igre na telefonu(5 inca) ili tabletu.
I ja bih to voleo.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Razumem naravno, i ja bih voleo zašto da ne, nego samo kažem šta je bolje za igre, što je očigledno. 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Koliki mu je kapacitet baterije? nisam nasao nigde podatak? Jel ima bar 2500mah?
Najava je za manji oko 1800nesto a za veci 2100nesto. 

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Izgleda da su se na KP već malo izmenile cene pa je sada manji model 999€ a Plus 1099€, naravno verzije od 16GB.
Apsolutno da je bolje. Nikad kontrole na touch screen-u nece biti ni blizu onih na konzolaskim kontrolerima.Joca-Samsung napisao:Razumem naravno, i ja bih voleo zašto da ne, nego samo kažem šta je bolje za igre, što je očigledno.
Elem, pozdravljam odluku Apple-a sto je ubacio veci telefon u svoj asortiman. Ono sto NE pozdravljam, je naravno Apple-ovo seljacenje svaki put kad predstavljaju nov model.
- Zile995
- Expert
Pa nije sve ni u touch screen-u, dovoljan je jedan OTG kabl ili MOGA pro I povezes telefon sa TV-om.
Ali sto bi se zajebavao jos i sa tim? Ako si vec igrac ili imas PC ili neku od konzola i cepas ko covek.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
^ Jeste i to, ali svakako da telefon nije namenjen za igre, svako bi pre izabrao konzolu naravno, što je i logično.
- Zile995
- Expert
Re: Одг: iPhone 6 Plus
Kako mislis zajebavao? Mora nesto da se proba. [emoji4]Green napisao:Ali sto bi se zajebavao jos i sa tim?
Ljudi ne razumem vas, sta fali gaming-u na telefonu? Kazete PC, konzole itd. Pa imamo dosta mogucnosti, na nama je da biramo sta zelimo. Svako bira ono sto zeli.
Ne fali nista, postujem entuzijazam, samo mislim da nema potrebe da se potencira gejming jos i na mobilnim telefonima. Tablet jos i moze proci, pod uslovom da vecina igara bude daleko ozbiljnija i idejom i kvalitetom. Rekoh vec, PC, konzole, mozda PSP i ona Nintendo govanca i sasvim dovoljno. Ne padajte ljudi na marketinske trikove proizvodjaca mobilnih telefona, koji za rezultat uvek imaju i neku bespotrebnu raspravu.
Boli ljude cosak sto novi iPhone (ili neki Android, WP, nebitno) ima GPU kakav ima, nece se esencijalno kupovati zbog toga. To je bitan faktor samo duvadzijama koji ce se preseravati u nekom drustvu. "E, a moj ajfon tera igre ko PlayStation trica, 'bote, a sta kazes!?"
Inace, prvi iPhone model da mi se dopada oblikom...
Boli ljude cosak sto novi iPhone (ili neki Android, WP, nebitno) ima GPU kakav ima, nece se esencijalno kupovati zbog toga. To je bitan faktor samo duvadzijama koji ce se preseravati u nekom drustvu. "E, a moj ajfon tera igre ko PlayStation trica, 'bote, a sta kazes!?"

Inace, prvi iPhone model da mi se dopada oblikom...
- Zile995
- Expert
Ma koga briga za drustvo, igram za sebe jer to volim. Razumem da je marketinski trik, ali eto volim da probam.
Nijedan se telefon ne moze iskoristi maksimalno i cemu onda kupovanje najnovijih telefona kad onaj stariji moze to da odradi.(iphone)
I meni se dopada ovakav oblik, jednim delom podseca na htc.
Nijedan se telefon ne moze iskoristi maksimalno i cemu onda kupovanje najnovijih telefona kad onaj stariji moze to da odradi.(iphone)
I meni se dopada ovakav oblik, jednim delom podseca na htc.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Re: Одг: iPhone 6 Plus
Slažem se.Green napisao:Ne fali nista, postujem entuzijazam, samo mislim da nema potrebe da se potencira gejming jos i na mobilnim telefonima. Tablet jos i moze proci, pod uslovom da vecina igara bude daleko ozbiljnija i idejom i kvalitetom. Rekoh vec, PC, konzole, mozda PSP i ona Nintendo govanca i sasvim dovoljno. Ne padajte ljudi na marketinske trikove proizvodjaca mobilnih telefona, koji za rezultat uvek imaju i neku bespotrebnu raspravu.
Boli ljude cosak sto novi iPhone (ili neki Android, WP, nebitno) ima GPU kakav ima, nece se esencijalno kupovati zbog toga. To je bitan faktor samo duvadzijama koji ce se preseravati u nekom drustvu. "E, a moj ajfon tera igre ko PlayStation trica, 'bote, a sta kazes!?"![]()
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:08
- :: Nokia n8
- :: lumia 620
Samo koliko ce izgurati baterija od 2100 mah. Јоs ako se igraju igrice tesko da moze da izgura par sati
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
iPhone 6 ima kapacitet baterije od 1810 mAh, dok ovaj veći iPhone 6 Plus ima 2915 mAh.rock9855 napisao:Koliki mu je kapacitet baterije? nisam nasao nigde podatak? Jel ima bar 2500mah?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da je neko sličnu komparaciju ubacio u temi za iP6, pa evo ja to da uradim za većeg brata:

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)