Ovako glasi problem:
Telefonu se u jednom trenutku zacrneo ekran i poceo je da vibrira bez prestanka, morao sam bateriju da izvadim da prestane. Onda cim ubacim bateriju, odma' krene da se pali, upali se onaj prvi screen na kome pise "SAMSUNG" itd, i nekad stigne da krene ona animacija, nekad pre nje, opet se ekran zacrni i vibrira u nedogled. Kad pokusam da ga stavim na punjac ili povezem sa kompom, nista se ne menja.
Ima li neko iskustva sa ovakvim problemima, moze li da mi kaze otprilike na sta ukazuju ovi simptomi i sta treba na njemu popraviti? Takodje bih bio zahvalan da mi neko preporuci kvalitetan servis za Samsung telefone, gde takodje moze dobro da se komunicira sa majstorom, jer ako dam nekom telefon na popravku i kazem mu da ne brise nista sa telefona, a on rutinski resetuje i obrise sve, poludecu. xD
Zapravo mi je to najbitnija stvar, da li je moguce popraviti ga bez resetovanja na fabricka podesavanja i brisanja podataka?
U BG Elektroniku mi je nezainteresovani operater na to neodredjeno odgovorio "jako tesko da ce moci da se sacuvaju podaci ako mora da se resetuje". -.-
Nije ni slusao detalje, sacekao da zavrsim i izdeklamovao standardno "donesite ga u servis da vidimo sta mozemo da uradimo".
Jedan kuriozitet je da mi je garancija istekla 3. septembra, a telefon se pokvario 4og.

Hvala unapred svima, pozdrav, i izvinite ako sam malo davio, stvarno bi mi znacilo da sacuvam te podatke.