Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Samsung Galaxy S5
Eto zašto cena neće da padne nekoliko nedelja: BLIC
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Feb 2014. 17:58
- :: Samsung galaxy s 3
- :: iphone 4s
ako,ako,ja cekam da mu cena bude 300e evrica

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Načekaćeš se. Na 300 mu neće pasti za više od godinu dana, znači negde na jesen al dogodine.
Je l moze neko da mi posalje nekako samsungov zvuk sa sms, onaj zvizduk, mnogo mi se svidja? Malo da promenim 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
^ Evo ti ga na ovom linku....
http://www.zedge.net/ringtone/1493992/
Ima li neko pouzdanu nformaciju kad ce 4.4.3 za S5? Glasine kruze da ce uskoro...
Ili ce se cekati do 4.4.4?

xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- Azimuth
- Moderator
Ne znam za 4.4.3 ni 4.4.4, pretpostavljam da će odmah na 4.4.4 ići, a negde oko nove godine da ćemo dobiti i L tj verziju 5, ali znam da ćemo vrlo brzo dobiti apdejt za neke druge stvari, pre svega za senzor otiska prsta.
Samo da puste u prodaju Note 4 I onda dobijamo update sto se senzora otiska tice.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
1808 napisao:^ Evo ti ga na ovom linku....
Hvala
Vidim krenuli polako sa kitkat 4.4.4 za s5 sa svih strana...Uskoro ce valjda i kod nas... 

- Azimuth
- Moderator
Pa trebalo bi, pustili su danas i za USA. Rekose da je samo pitanje dana kada ce i za ostatak sveta.
Poz, koristim Galaxy S plus vec skoro 4 god i nesto sad merkam s5 posto hocu neki bolji fon i navikao sam se na Samsung, svidja mi se fon ali cujem da se korisnicima poklopac od usb-a lako otkida a onda se gubi i67 sertifkat i generalno mi deluje smaranje stalno skidati ga i ne znam koliko je tesko naci taj deo ako se otkaci.. znam da sam cepidlaka ali sve to me nekako odvraca od kupovine a note seriju ne volim.. pa rekoh da pitam kakva su vasa iskustva, da li da cekam jos pola godine s6 ili ovaj deo na s5 nije tako los? Hvala na odg.
- Azimuth
- Moderator
Ja sa tim poklopcem za skoro 3 meseca nisam imao problema, da kucnem o drvo 
Pa normalno da će naredni doneti nešto novo i bolje, ali će imati i cenu. Čekati možeš u nedogled, pitanje je koliko zaista želiš nov telefon.
Ako ti smeta taj poklopac, možeš ga lako skinuti. I ja sam mislio da će mi biti cimanje da ga otvaram/zatvaram, ali veruj mi da nije uopšte. Čak sam se i navikao da pod prstom dok telefoniram mahinalno tražim taj poklopac.

Pa normalno da će naredni doneti nešto novo i bolje, ali će imati i cenu. Čekati možeš u nedogled, pitanje je koliko zaista želiš nov telefon.
Ako ti smeta taj poklopac, možeš ga lako skinuti. I ja sam mislio da će mi biti cimanje da ga otvaram/zatvaram, ali veruj mi da nije uopšte. Čak sam se i navikao da pod prstom dok telefoniram mahinalno tražim taj poklopac.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 18. Maj 2014. 18:27
- :: samsung galaxy s4
Dok gledam neki jutjub video slika mi se zaledi ali ton i dalje nastavlja da radi normalno.Desava se svaki put i obicno na svaka 2 minuta.kada se zaledi samo pritisnem odakle da krene opet i onda se posle 2 minuta opet zaledi slika videa.Jel se desava jos nekom i kako da resim?pozz
stefancikic, nikako. Meni je sa 2min preslo na 5:47min, sto je mnogo prihvatljivije. Probao sam sve sem hard reseta I nista nije pomoglo.
Isti problem sa zamrzavanjem slike na youtoube moram da prijavim...
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Upravo sam probao na s5 youtube koji sam poklonio lepšoj polovini ....i mogu prijaviti da nema uopšte zamrzavanja slike...pustio sam Film na YouTube i preko Screen mirroring gledao film na tv i sve redovno bez zamrzavanja i bilo cega...
Huawei
Ma I kod moje devojke je sve super, ali kod mene baguje. Slucajnost ili ne? 
Nego ja imam problem sa Samsungovim browserom, non stop mi javlja "Tab has crashed", probao sam da ocistim cash I nije pomoglo.
Jel ima resenje ili cu morati da predjem na nesto drugo?

Nego ja imam problem sa Samsungovim browserom, non stop mi javlja "Tab has crashed", probao sam da ocistim cash I nije pomoglo.
Jel ima resenje ili cu morati da predjem na nesto drugo?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Evo upravo probao i samsung Browser i sve radi kako treba...veruj mi da fon uopšte ja lično nisam puno ni njakao...tako da kažem....ona ga koristi već nekih 4/5 dana i za sad sve ok...
Huawei
bata bogdan, mozes li mi reci sta mi je potrebno da bih preko screen mirroring-a gledao sa tel na tv ekranu? Imam LCD Samsungov tv.