Nokia 6630 RubberMaid(najbolja maskica)
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nokia 6630 RubberMaid(najbolja maskica)
gde u BG-U I po kojoj ceni kupiti RuBBER MAID MASKICU ZA NOKIU 6630,ako ne nju onda neku dobru slicnu i po kojoj ceni????????(to je inace gumizirana maskica za nokiu 6630) 

Poslednja izmena od zig-zag u Ned, 19. Mar 2006. 23:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja jos u mom malom mestu trazim originalnu masku, nude mi kineske za 1000 din. i tvrde da je original. posto imam blentavo kuce koje voli da gricka originalne maske!!!
i sada me mnogo nervira ova crna maska
od 300 din.

Poslednja izmena od mkvb u Pon, 20. Mar 2006. 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
HOX Titanium gray
@b_udder
o kakvom ljuscenju ti pricas,maska skroz dobra,imam je dva meseca a telefon nosim stalno u dzepu i nista joj ne fali....
nije tacno da je premazan tanak sloj mat boje... ustvari neznam na kakvu si ti masku nabasao,meni je covek doneo iz nemacke (nije original,mislim da i ne postoji original rubber)
o kakvom ljuscenju ti pricas,maska skroz dobra,imam je dva meseca a telefon nosim stalno u dzepu i nista joj ne fali....
nije tacno da je premazan tanak sloj mat boje... ustvari neznam na kakvu si ti masku nabasao,meni je covek doneo iz nemacke (nije original,mislim da i ne postoji original rubber)
dziggy, e pa ova se ljusti (doduse na mestima na kojima je bila malo ostecena kad je kupljena) nije nista strasno...... to je maska koja ovde moze da se nadje (nekoliko 6630ica sam video sa takvom istom) ...... inace i u inostranstvu ima maski koje nisu original, tj ne pravi ih Nokia, ali su kvalitetne ..... kazem mat boja .... imas razne boje... neke su takve kao guma .... ako na tvojoj nije premaz, znaci da je takva i sa unutrasnje strane.... i da je savitljiva, je l tako?
danas sam, vracajuci se sa faksa, na bulevaru kod "Cvetka" video da neki Ganci prodaje maske za 6630 po 250din... kaze da sad nema gumiranu crnu ali da je inace 300din?! ........ inace kod njega se mogu kupiti tastaturice posebno .... 250 dinara su ....... mislio sam da kupim jednu i da je ofarbam u crno posto niko da li i gde ima crnih tatsatura... 
pozdrav

pozdrav
dobra je ta fora sa farbanjem samo sto nitro sprej kosta 350 kinti,ali ako je bas maskica unistena a hoces da je ofarbas uzmes lepo sprej malo maskicu osmirglas vodenom smirglom da skines samo malo povrsinski sloj sa nje i onda je sa daljine od 20-30 cm ofarbas ja sam to radio sa starom nokijom i nije nimalo lose ispalo a i ne otire se.A gumene dugmice na starom simensu sam ofarbao sa providnim lakom za nokte posto su se non stop kad kupim tastauru skidali brojevi i da vidis nije lose.Ako imate nekoga ko radi ssa bojama i lakovima dajte njemu maskicu da vam ofarba,kad s maskica ofarba bojama kojima se farba RuznoPace a pri tom i prelakira postaje neunistiva maltene.a moze da se ofarba kako hoces!!!eto malih saveta pa ko je dokon nek se zeza!!!! 

Dexter, kao sto rece zig-zag - Nitro bojom ....... pod uslovom da ne jede plastiku od koje je tastatura 
zig-zag, mogao si i nitro lakom da je lakiras ..... sto se tice spreja ...... da ne bi morao da ga bacis, kada zavrsis sa farbanjem, okrenes ga naopako i pritisnes sekund - dva, da izadje boja iz cevi i produva diznu
.......... moglo bi i da se matira ako povecas daljinu izmedju spreja i maske ..... ili radis na nizim temperaturama 
p.s. sta je RuznoPace?!

zig-zag, mogao si i nitro lakom da je lakiras ..... sto se tice spreja ...... da ne bi morao da ga bacis, kada zavrsis sa farbanjem, okrenes ga naopako i pritisnes sekund - dva, da izadje boja iz cevi i produva diznu

p.s. sta je RuznoPace?!