LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Skinuo sam Root Checker, nesto mi pise "does not have proper root acces"... kupio sam universal unroot, kaze mi "Please allow root acces now" itd itd. Valjda ipak nije rootan onda . Ne znam zasto pise ono rooted
necu ja raditi root ... nisam od tog posla
Nego pojavilo mi se danas da FW upgrade , i kad mi je odradjivao to crvenim slovima "rooted" mi se prikazalo pa sam se zabrinuo ...jer sam kupio polovan telefon neki dan .
ovo http://www.chip.de/ii/2/2/0/7/8/7/3/1/L ... 271a92.jpg

ovo http://www.chip.de/ii/2/2/0/7/8/7/3/1/L ... 271a92.jpg
So, if you have been facing lag issue in general and in the camera app, the method described below can prove useful to you.
Open your phone’s dial pad and type the following code: 3845#*<model number>#. For example, type-
3845#*800# (for At&T model)
3845#*801# (for T-Mobile variants)
3845#*802# (for European variants)
3845#*803# (for AT&T and Canadian variants)
5689#*980# (for Sprint LG G2)
Doing this open the service menu of your phone. Scroll down to High temperature property settings and change the default value to ON.
Now turn off your phone. Wait for about 15-20 seconds and then turn it on again.
When your LG G2 boots up, you should experience smoother UI on it. Moreover, it will also solve the lag issue in the camera app. Enjoy!
Jel ko odradio ovo i jel se vidi poboljsanje? Sta smo mi u stvari promenili kad stavimo High temperature property settings na ON?
Open your phone’s dial pad and type the following code: 3845#*<model number>#. For example, type-
3845#*800# (for At&T model)
3845#*801# (for T-Mobile variants)
3845#*802# (for European variants)
3845#*803# (for AT&T and Canadian variants)
5689#*980# (for Sprint LG G2)
Doing this open the service menu of your phone. Scroll down to High temperature property settings and change the default value to ON.
Now turn off your phone. Wait for about 15-20 seconds and then turn it on again.
When your LG G2 boots up, you should experience smoother UI on it. Moreover, it will also solve the lag issue in the camera app. Enjoy!
Jel ko odradio ovo i jel se vidi poboljsanje? Sta smo mi u stvari promenili kad stavimo High temperature property settings na ON?
To je da ne snižava takt procesora kada se zagreje (nakon dužeg rada). Nema štucanja i usporavanja kada se zagreje, ali s druge strane može se oštetiti telefon od toplote, pre svega displej, baterija itd... Ne preporučujem da se to isključi.
Imam ovaj telefon 10-ak dana, pre toga sam imao L9 2 i ovaj telefon je zmaj. Trenutno sam na fabrickom ROM-u, ali planiram u skorije vreme da predjem na neki Custom.
Interesuje me da li neko zna sta je tacno onaj MLT Test u skrivenom meniju jer vidim kada se on iskljuci da se oslobodi RAM? I da li je pametno to iskljuciti?
Interesuje me da li neko zna sta je tacno onaj MLT Test u skrivenom meniju jer vidim kada se on iskljuci da se oslobodi RAM? I da li je pametno to iskljuciti?
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Poz, ljudi.. Jel moze neko od vas ko ima G2 32gb da skine onaj cpu-z i da mi slika procesor i matičnu ploču? Hvala unapred
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Hvala ti Baraba care puno 
Vaša poruka sadrži 37 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Vaša poruka sadrži 37 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Da li vam je stvarno toliko teško ukucati na Google , primer: iGO 1080 x 1920 Full HD
ili bilo koju drugu varijaciju ???
Upamtite , Google je vaš najbolji prijatelj
...

Upamtite , Google je vaš najbolji prijatelj

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
Ljudi uzeoo sam telefon,prvi utisak jee wowwww
Kazite mi jel treba da radim neki wipe i to i dal treba da kalibriram bateriju i ako treba kako?

Kazite mi jel treba da radim neki wipe i to i dal treba da kalibriram bateriju i ako treba kako?
LG G2
Miniii <3
Miniii <3