Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Zazoo, ništa to nije - delići sekunde , što G3 ? Što ne M8 kad si već odgledao taj snimak ?
S5 radi veoma dobro , najbolje što je Samsung do sada napravio (čekamo Note 4 )
Našao sam jednu veoma dobru stvar na XDA koja mi je baš trebala za S5 :
[MOD][S5] Volume Boost [G900F] TW / ASOP
Flešovao sam v1 Lite i zvuk je pojačan 15-20% (razgovori / slušanje muzike / spoljnji zvučnik) , taman kako treba.
pele90 napisao:bata bogdan, mozes li mi reci sta mi je potrebno da bih preko screen mirroring-a gledao sa tel na tv ekranu? Imam LCD Samsungov tv.
Druže...tv mora da ima istu opciju Screen mirroring, i naravno da tv ima i wifi...
Znaci tv da je povezan na router preko wifi...na telefonu tapnes na Screen mirroring ujedno i na tv prebaciš na opciju Screen mirroring i naći će se već sami to jest upariti fon i tv...
Odlična kamera
Odličan ekran
Odlična baterija
Odličan zvuk prilikom razgovora
Odličan zvuk pri slušanju muzike (mp3)
Mana: Touchwiz je i dalje sporiji (sporiji odziv - mali lag) u radu u odnosu na LG UI / HTC Sense ... ne mnogo ali se ipak primeti . Mada moram priznatu da je ovo do sada najbolji Samsung Android koji sam koristio .
Sve zavisi od kolicine dostupnog rama u tom trenutku.Aplikacije ce ti verovatno oststi aktivne dosta vremena,ali neke igrice npr nece.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Stavite AccuWeatherPhone2014.apk na telefon ili karticu
Sklonite vidžet za vremensku prognozu za početnog ekrana
Idete u Phone Settings / App i obrišete podatke za Vreme i Unified Deamon
Sa Root Explorerom:
Uđete u system / App i preimenujete AccuWeatherPhone2014.apk u AccuWeatherPhone2014.apk.bak
Kopirate novi AccuWeatherPhone2014.apk u System / App
Postavite permissions rw-r--r--
Izađete iz Root Explorera
Restarujete Telefon i i u vidžetima izaberete novi vidžet za vremensku prognozu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.