GPS navigacija
Re: GPS navigacija
Ima li neko iGo za Galaxy S5? I upustio kako ga ubaciti u telefon?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Imam ja, pa ako ti niko u međuvremenu ne pošalje odgovarajući, dobijaš sve potrebno popodne, čim stignem u stan.
EDIT:
Poslato, pogledaj PP.
EDIT:
Poslato, pogledaj PP.
- Drafer
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
- :: Srpska Crnja
- :: Xiaomi Mi 11i
- Kontakt:
Nasao sam novi IGO Primo ako nekome treba, bas sada sam instalirao radi dobro sa starim folderom
pa taj folder sada nisam dirao jer sam nove mape ubacio pre nedelju dana.

pa taj folder sada nisam dirao jer sam nove mape ubacio pre nedelju dana.
Android 12
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Skinuo sam ga i ja i instalirao i nista posebno nisam viseo u njemu. Verovatno ima nekih promena koje nisu vidljive golim okom
Note IV N9100 dual
- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa sta imas da vidis posebno, noviji je program
to je navigacija koja je novija od one starije hahahah
U verziji od 11 juna se videlo nekih promena koje nisu bile ranije, ovde je ostalo to isto nema nista novo.
to je navigacija koja je novija od one starije hahahah
U verziji od 11 juna se videlo nekih promena koje nisu bile ranije, ovde je ostalo to isto nema nista novo.
Android 12
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Bio sam u inostranstvu. Trebalo mi je dosta puta GPS ali sam se zatekao u velikom problem. Desavalo se po 1h i vise, cak sam i odustajao od gps-a na kraju da me locira. Izgleda da je jako bitno za lociranje mobile data da bude ukljuceno. Mislio sam da je to problem pa sam ukljucio i rizikovao povlacenje mnogih aplikacija da se nakace na net. Mobilni mi je bio cesto ugasen tj u offline rezimu, mislio sam i da je to ali nije. Nisam siguran sta je uzrok bio. Probao sam posle one aplikacije gps fix, faster gps pa mi se ucinilo da je "nesto" odadilo to i locirao me gps. To je bio predzadnji dan, sutradan opet problem sa lociranjem.
Sta je bitno da bi me brzo sateliti locirali? Jel moze da radi bez mobile data i mreze?
Sta je bitno da bi me brzo sateliti locirali? Jel moze da radi bez mobile data i mreze?
Da li neko ima provereni iGO za G2? Bio bih veoma zahvalan na linku. 

- Drafer
- Mobil manijak
- Kontakt:
shocky,
ne treba da ti je ukljucen internet ili mreza, a desava se da telefon ne uhvati satelite ako je naoblacno, dakle bitno je vedro vreme.
mil81os,
Poslao sam ti poruku gde imas link za najnoviju verziju
ne treba da ti je ukljucen internet ili mreza, a desava se da telefon ne uhvati satelite ako je naoblacno, dakle bitno je vedro vreme.
mil81os,
Poslao sam ti poruku gde imas link za najnoviju verziju
Android 12
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
shocky, probaj Smart Time Sync sa Play Store, pa je startuj pre navigacije. Olakšava posao mnogo mnogo.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Re: Одг: GPS navigacija
Pozdrav Draferu, ako bi mogao i meni poslati link za novu navigaciju bio bi ti zahvalan
. Pozz

- Kovac83
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 03. Mar 2012. 23:15
- :: N73
- :: IPhone 3G
Drafer navigacija za Iphone 3g ako mozes prosleedi IOS 4.2.1 

- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Drafer, suncano je bilo da ne moze vedrije. Znam da na trenutak se kao poveze na mrezu pa brze se skonta sa satelitom jer ako promenis poziciju koja je mnogo dalja od zadnje onda mu treba vremena za lociranje. Tako bar znam za neke tel. od pre S2 sto sam imao. Prepostavljam sam da je sada to savremenije pa te uhvati (skoro) brzo kao GPS navigacioni uredjaji.
m@c|-|oR, hvala, probacu mada sada kada sam ovde u Srbiji a necu skorije putovati nece mi bar biti merodovan test jer sasvim lepo ovde hvata pa sam zato mislio da je zbog mreze i neta. Ali imacu u vidu, mala je aplikacija pa cu je zadrzati.
m@c|-|oR, hvala, probacu mada sada kada sam ovde u Srbiji a necu skorije putovati nece mi bar biti merodovan test jer sasvim lepo ovde hvata pa sam zato mislio da je zbog mreze i neta. Ali imacu u vidu, mala je aplikacija pa cu je zadrzati.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kovac83, da li ajfon 3g uopšte ima gps? Ako ima, neophodno je da uradiš JB pa tek onda da skineš sa nekog od sajtova ili torenta navigaciju. Teška je oko 1.2 GB.
Druga opcija je da kupiš, ali je opet problem to što je to telefon iz istorijskog udžbenika sa praistorijskom verzijom sistema, pa je pitanje da li će ti bilo šta od svega toga raditi.
Druga opcija je da kupiš, ali je opet problem to što je to telefon iz istorijskog udžbenika sa praistorijskom verzijom sistema, pa je pitanje da li će ti bilo šta od svega toga raditi.
shocky, S2 ima loš GPS signal/čip/šta god. Imao sam ga, trebalo mu puno vremena da se nakači na satelit, retko kad pun signal, a i ne retko ga je gubio. Sumnjam da sam ti pomogao, ali tako je. 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Nema toliko los cip, ali @shocky sigurno ima los modem. XXLS8 nije los. Preporucio bih ti XWMS4.
Gps lock oko 10sec u kuci. (LS8)
Gps lock oko 10sec u kuci. (LS8)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Koju navigaciju na G2 koristite ? moze pomoc da i ja stavim
hvala

hvala

Na ekranu mi umesto strelice stoji Reno Senic, po difoltu mi je bio, kako da ga promenim, ne vidim opciju?
- toda81
- Prijatelj foruma
Haha, to sam ja podesio pa je svima isti auto. Udji u podesavsnja karte pa skroluj jos malo na dole jer se ne vidi opcija za podesavanje auta i videces je.
Mazzy, imas pp.
Mazzy, imas pp.
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
iGO Primo ISRAEL - 28. avgust 2014 - 9.6.29.427562
Spakovao sam sve pa ako neko zeli da proba moze mi se javiti na pp
Spakovao sam sve pa ako neko zeli da proba moze mi se javiti na pp

Note IV N9100 dual