Veliki ekran za oko 200e?
Veliki ekran za oko 200e?
Pozdrav,
Stavljam svoj stari HTC One X+ sa strane pa bih hteo bih da kupim nov telefon za oko 200e, s tim da bih želeo da me služi solidno naredne 2 godine. Nisam zahtevan korisnik, tacnije ne igram igrice ili sl, vec mi telefon služi za posao (beleške, čitanje i editovanje dokumenata i sl.).
Voleo bih da telefon ima sledeće karakteristike:
- ekran minimum 5" sa 720p ili većom rezolucijom
- Ram memorije minimum 1gb, s tim da bi 2gb bilo savršeno
- Moze i windows phone, s tim da preferiram android (u suštini samo zbog navike i mnoštva aplikacija na koje sam navikao)
- kamera nije previše bitna, mada ne bih neki krš
- nisam opterećen da telefon mora da ima najnoviji hardver, niti je to moguće dobiti za pare koje sam spreman da dam, ali bih voleo da nema nekog lagovanja i sl. (Ipak prelazim sa starijeg flagshipa, pa ne bih da uzmem nesto osetno lošije)
U suštini, telefon koji bi mi po specifikaciji najvise odgovarao je LG G Pro, s tim da ne znam da li ga mogu igde kod nas kupiti.
Ukoliko imate neki predlog, pucajte, otvoren sam za sve, samo da sto pre presečem.
Stavljam svoj stari HTC One X+ sa strane pa bih hteo bih da kupim nov telefon za oko 200e, s tim da bih želeo da me služi solidno naredne 2 godine. Nisam zahtevan korisnik, tacnije ne igram igrice ili sl, vec mi telefon služi za posao (beleške, čitanje i editovanje dokumenata i sl.).
Voleo bih da telefon ima sledeće karakteristike:
- ekran minimum 5" sa 720p ili većom rezolucijom
- Ram memorije minimum 1gb, s tim da bi 2gb bilo savršeno
- Moze i windows phone, s tim da preferiram android (u suštini samo zbog navike i mnoštva aplikacija na koje sam navikao)
- kamera nije previše bitna, mada ne bih neki krš
- nisam opterećen da telefon mora da ima najnoviji hardver, niti je to moguće dobiti za pare koje sam spreman da dam, ali bih voleo da nema nekog lagovanja i sl. (Ipak prelazim sa starijeg flagshipa, pa ne bih da uzmem nesto osetno lošije)
U suštini, telefon koji bi mi po specifikaciji najvise odgovarao je LG G Pro, s tim da ne znam da li ga mogu igde kod nas kupiti.
Ukoliko imate neki predlog, pucajte, otvoren sam za sve, samo da sto pre presečem.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Veliki ekran za oko 200e?
Moja preporuka ...a i sto si sam napisao sta tebi puno znači na telefonu...rekao bih da je Samsung Note2 idealan za tebe...
Koliko sam sad video na brzinu na kupujemprodajem cene se kreće od 220e pa nadalje...
Koliko sam sad video na brzinu na kupujemprodajem cene se kreće od 220e pa nadalje...
Huawei
Ipak želim da kupim nov telefon, a svaki note 2 koji sam video je polovan, a ima par novih koji koštaju 260,270e sto mi je bas mnogo za telefon koji je sada vec dve generacije star.
Lg je u svakom aspektu jači, tako da mi za njega i ne bi bilo zao da dam koji euro više, samo kada bih ga našao negde.
U suštini, sada me više interesuju informacije o mid range telefonima koji imaju specifikacije koje sam naveo.
Da li ima neki telefon u tom rangu da šljaka ok i da ima veći dobar ekran?
Lg je u svakom aspektu jači, tako da mi za njega i ne bi bilo zao da dam koji euro više, samo kada bih ga našao negde.
U suštini, sada me više interesuju informacije o mid range telefonima koji imaju specifikacije koje sam naveo.
Da li ima neki telefon u tom rangu da šljaka ok i da ima veći dobar ekran?
Nokia 1320 200€ nova.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Da nokia 1320 ili Note 2 mada i mate nije los
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Ta nokia me je bas zaintrigirala, s tim sto nisam uspeo nigde da je nadjem uzivo da je vidim, samo da imam neku predstavu o velicini 
Mate izgleda zanimljivo, ne znam kako mi je promakao...moracu malo vise da procitam o njemu da vidim kakvi su utisci..
Hvala na dosadasnjoj pomoci
p.s. Da li imate neki predlog od telefona sa ekranom od oko 5,5", da li ima nesto interesantno tu da se pogleda?

Mate izgleda zanimljivo, ne znam kako mi je promakao...moracu malo vise da procitam o njemu da vidim kakvi su utisci..
Hvala na dosadasnjoj pomoci

p.s. Da li imate neki predlog od telefona sa ekranom od oko 5,5", da li ima nesto interesantno tu da se pogleda?

1320 je ogromna
.
LG G Pro LITE ti se uklapa u cenu, ali moraš da ga vidiš uživo i da vidiš dopada li ti se ekran ili ne.

LG G Pro LITE ti se uklapa u cenu, ali moraš da ga vidiš uživo i da vidiš dopada li ti se ekran ili ne.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
dyca, Lumia 1320 je zaista ogroman telefon, osetno veći od Note 2 i Note 3. Do 200 evra teško da ima nešto što će u potpunosti zadovoljiti sve navedene kriterijume, tu je LG G Pro Lite , Alcatel pop c9, mada oni imaji prosečnu kameru i nisku rezoluciju ekrana za ti dijagonalu.Lično mislim da bi bolje rešenje bio polovan, ali očuvan Note 2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
dyca, pre nedelju dana sam kupio 1320, pa sam malopre napisao utiske o njoj u OVOJ temi, pa baci pogled. Što se tiče veličine, otiđi na http://www.phonearena.com/phones/size, kalabriraj ekran pomoću veličine svog telefona kada ga prisloniš uz monitor računara pa kasnije poredi koliko ti je volja 

Ako nadjes 1320 za 200evra novu, to je stvarno best buy po meni... Ne moras da se cimas da li mu nesto fali a mislim da ce zadovoljiti sve tvoje potrebe. WP8.1 sa tim hardverom radi super.
Nokia Lumia 1520
Ma 1320 je ogroman uredjaj ali zaista. Pre neki dan sam ga drzao u ruci, ma ko da drzim neku ciglu, malo veci ekran od Note 3 a izgleda mnogo vece, pored Note 2 baci pogled na Nexus 5, ne znam koliko se on krece ali mislim da je tu negde 240eur.
Smederevski i tako to.
Ja videh sony T3 za 210 na oglasima. Ok tel, dobra izrada, tanak a i ekran ok plus je 5.3 inca

12 godina na forumu!
Ako hoce T3 ima jedan na temu za T3, mislim da covek prodaje nov sa Telenor ili Vip karticom nisam siguran, cena dogovor

Smederevski i tako to.
Svidja mi se Sony T2 Ultra i mislim sa je sasvim korektan za taj novac (oko 220e), uzimajući u obzir da ima ok ekran, dobru kameru i odličnu bateriju sto je ogroman plus..s druge strane, nervira me samo 1gb ram memorije i nepostojanje zaštite ekrana.
Nokia mi se čini sasvim kvalitetnim telefonom i windows je jedina stvar koja me čini skepticnim po pitanju ovog modela.
Sve u svemu, ova dva telefona ulaze u uži krug uz LG G Pro, ukoliko budem rešio da se ispružim za koji euro više i procenim da mi njihova veličina ne bi smetala (mislim na sony i nokia-u).
Sto se tice modela koji su jeftiniji a imaju ekran oko 5,5", da li je tu LG G Pro Lite najbolji izbor ili bih mogao jos nesto da pogledam u tom cenovnom rangu (oko 150e)?
Problem je taj sto sam navikao da koristim flagship modele, pa sam prvobitno hteo da kupim LG G Pro 2, ali sam se ovaj put urazumio i rešio da neću da dajem ogromne pare za telefon, ako isto mogu da uradim sa jeftinijim telefonom. Zato mi je u suštini najznačajnije iskustvo iz prve ruke, tj. da li telefoni koji bi dosli u obzir za kupovinu imaju neke česte boljke, lošu optimizaciju softvera pa znaju dosta da baguju i sl.. Hvala vam svima jos jednom, valjda cemo doći do prave odluke
Nokia mi se čini sasvim kvalitetnim telefonom i windows je jedina stvar koja me čini skepticnim po pitanju ovog modela.
Sve u svemu, ova dva telefona ulaze u uži krug uz LG G Pro, ukoliko budem rešio da se ispružim za koji euro više i procenim da mi njihova veličina ne bi smetala (mislim na sony i nokia-u).
Sto se tice modela koji su jeftiniji a imaju ekran oko 5,5", da li je tu LG G Pro Lite najbolji izbor ili bih mogao jos nesto da pogledam u tom cenovnom rangu (oko 150e)?
Problem je taj sto sam navikao da koristim flagship modele, pa sam prvobitno hteo da kupim LG G Pro 2, ali sam se ovaj put urazumio i rešio da neću da dajem ogromne pare za telefon, ako isto mogu da uradim sa jeftinijim telefonom. Zato mi je u suštini najznačajnije iskustvo iz prve ruke, tj. da li telefoni koji bi dosli u obzir za kupovinu imaju neke česte boljke, lošu optimizaciju softvera pa znaju dosta da baguju i sl.. Hvala vam svima jos jednom, valjda cemo doći do prave odluke

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Po kojoj ceni si ti našao lg g pro?
Gledam sad na kupujemprodajem cena novog lg g pro2 je 315e 16gb,300e 32gb...
Po meni...bar moje misljenje...mislim da je u ovoj dilemi lg bolje resenje...bilo koji da uzmeš g pro ili g pro2 bićeš zadovoljan...imao sam priliku samo da se poigram na kratko u radnji ovde ali lično nikog ne znam ko ima pomenuta dva modela.
Sad bem li ga....iskren da budem ja bih išao eto na lg g pro2....normalno ti odlučuješ i da li ti se uopšte daje toliki novac za taj model...
Kako bih rekao navijam više za lg nego za sony...zbog, većina ljudi je prezadovoljna sa lg g2...a pomenuti g pro2 je dosta dosta sličan ...a i sto lično imam tablet lg g pad koji radi fenomenalno...
Gledam sad na kupujemprodajem cena novog lg g pro2 je 315e 16gb,300e 32gb...
Po meni...bar moje misljenje...mislim da je u ovoj dilemi lg bolje resenje...bilo koji da uzmeš g pro ili g pro2 bićeš zadovoljan...imao sam priliku samo da se poigram na kratko u radnji ovde ali lično nikog ne znam ko ima pomenuta dva modela.
Sad bem li ga....iskren da budem ja bih išao eto na lg g pro2....normalno ti odlučuješ i da li ti se uopšte daje toliki novac za taj model...
Kako bih rekao navijam više za lg nego za sony...zbog, većina ljudi je prezadovoljna sa lg g2...a pomenuti g pro2 je dosta dosta sličan ...a i sto lično imam tablet lg g pad koji radi fenomenalno...
Huawei
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
T2 Ultra ili T3 najbolji izbor.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Tablet 7"
.

Po svemu sto sam pročitao i pogledao, G Pro 2 je stvarno savrsen telefon za mene...ali sam malo razmislio i shvatio da bi mi i G Pro vršio posao isto tako dobro iako je prošla generacija, a video sam da ga ima za oko 250e, s tim da je pitanje da li ga ima na stanju, a ako ga nema da li ce ga uopšte biti ikada jer je stariji model..
I, onda smo dosli do ove teme, gde sam ja hteo da cujem vaša mišljenja o tome ima li ista od uredjaja da valja a da je barem malo nalik G Pro (2) modelu, doduše sa manjom cenom.
Ponavljam, nije mi problem ni da pazarim G Pro 2, ni Note 3, ali iz principa ne bih davao tolike pare ako mogu da uzmem nesto dosta jeftinije što ce mi obavljati isti posao na pristojan način, tj. u skladu sa svojom cenom.
Tako da, za sada mi se izbor sveo na sledeće modele, sem ukoliko ne predlozite jos neki telefon da se umeša:
1. LG G Pro
2. Sony T2 Ultra
3. Nokia 1320
4. LG G Pro Lite Dual
Takodje, ako iko od vas zna da li igde mogu da se procackaju ili barem uživo vide gornji modeli, a pogotovo Nokia, neka javi
I, onda smo dosli do ove teme, gde sam ja hteo da cujem vaša mišljenja o tome ima li ista od uredjaja da valja a da je barem malo nalik G Pro (2) modelu, doduše sa manjom cenom.
Ponavljam, nije mi problem ni da pazarim G Pro 2, ni Note 3, ali iz principa ne bih davao tolike pare ako mogu da uzmem nesto dosta jeftinije što ce mi obavljati isti posao na pristojan način, tj. u skladu sa svojom cenom.
Tako da, za sada mi se izbor sveo na sledeće modele, sem ukoliko ne predlozite jos neki telefon da se umeša:
1. LG G Pro
2. Sony T2 Ultra
3. Nokia 1320
4. LG G Pro Lite Dual
Takodje, ako iko od vas zna da li igde mogu da se procackaju ili barem uživo vide gornji modeli, a pogotovo Nokia, neka javi

dyca, izguglaj koji operater ima u ponudi 1320, u poslovnici vidi uživo.
Tražio sam to jos ranije i bas ovde sam video da je neko napisao da ima nokia da se vidi u knez mihailovoj, al je ja ne nadjoh ni u jednoj poslovnici..
Video sam u uscu u mts-u onaj laznjak u prirodnoj veličini i to je to..moracu malo da se prosetam po više poslovnica da vidim čega sve ima, pa mozda naletim i na nokia-u
Hvala u svakom slucaju
Video sam u uscu u mts-u onaj laznjak u prirodnoj veličini i to je to..moracu malo da se prosetam po više poslovnica da vidim čega sve ima, pa mozda naletim i na nokia-u

Hvala u svakom slucaju