Veliki ekran za oko 200e?
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Veliki ekran za oko 200e?
Ako već mislis da das 250e za g pro...a pritom ti je g pro2 65e razlika a možeš to da priustis ...bolje i tu razliku dodati pa imati bas fon koji je i novije generacije i mnogo bolji u odnosu navedenih telefona ovde...
Evo ti link, možda da ih nazoves i pitas da li imaju g pro?
http://www.kupujemprodajem.com/LG-G-Pro ... id=1614889
Evo ti link, možda da ih nazoves i pitas da li imaju g pro?
http://www.kupujemprodajem.com/LG-G-Pro ... id=1614889
Huawei
Slažem se, nema poente da uzimam G Pro koji je dobar al star, a sa cenom nije ni tamo ni vamo...ništa, ostaje samo da presečem da li cu da idem na G Pro 2 i dam više para..ili da uzmem sony ili nokia-u za max 200e.
Ovih dana cu pokušati da ih nadjem uživo da ih pogledam, pa cu doneti odluku
Naravno, ako neko bude imao neki drugačiji predlog, slobodno nek napiše, uvek je dobro cuti više mišljenja
Ovih dana cu pokušati da ih nadjem uživo da ih pogledam, pa cu doneti odluku

Naravno, ako neko bude imao neki drugačiji predlog, slobodno nek napiše, uvek je dobro cuti više mišljenja

- bata bogdan
- Banned
Sto se tice nokia 1320 lumia...dobro iscitaj sve u wp temi i iskustva pomenutog telefona u temi nokia 1320...android već poznaješ pa da ne bi došao u situaciju da si se zeznuo u kupovini...
Huawei
Mislim da je druze najbolje resenje za tebe Note 3 Neo, razmisli i o njemu i mislim da bi ti sasvim solidno vrsio posao

Smederevski i tako to.
- bata bogdan
- Banned
Ima tu dosta telefona za njegov izbor...
1. LG g pro/pro2
2. Note2/Note3/Note3 Neo
3. Samsung mega6.3
4. Huawei ascend mate
5. Nokia 1320
6. Sony T2 ultra
7. Nokia 1520lumia
Pa sad...to je izbor od 200e pa do 400e...
Svaki je odličan i svaki će da ga sluzi...e sad pitanje je šta je najbolje u odnosu cena što bi se reklo uloženo dobijeno, odnos cena i kvalitet....
Zlatna sredina je LG G PRO2
1. LG g pro/pro2
2. Note2/Note3/Note3 Neo
3. Samsung mega6.3
4. Huawei ascend mate
5. Nokia 1320
6. Sony T2 ultra
7. Nokia 1520lumia
Pa sad...to je izbor od 200e pa do 400e...
Svaki je odličan i svaki će da ga sluzi...e sad pitanje je šta je najbolje u odnosu cena što bi se reklo uloženo dobijeno, odnos cena i kvalitet....
Zlatna sredina je LG G PRO2

Huawei
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ako vec dodajes para
onda bolje uzmi LG Flex sa onog sajta sto je postavio @bata bogdan on bar ima onaj aluminijum koji se sam poravlja,

Lg ce biti jedini izbor ako odlučim da dam više para, znaci note otpada u svakoj opciji kao i nokia 1520..
Od ostalih moram samo da vidim da li mi odgovara veličina za svakodnevno korišćenje jer su svi ogromni sa ~165mm. Izmedju njih izbor pada na 1320 samo da se uverim da mi windows odgovara, dok od ovih navedenih androida nisam pametan sta je najbolje za 200e, pa cu morati da malo više pročitam o svakom od njih.
Da li ima neki telefon koji bi mogao da parira LG G Pro Lite po ceni (~150e) i specifikacijama?
Od ostalih moram samo da vidim da li mi odgovara veličina za svakodnevno korišćenje jer su svi ogromni sa ~165mm. Izmedju njih izbor pada na 1320 samo da se uverim da mi windows odgovara, dok od ovih navedenih androida nisam pametan sta je najbolje za 200e, pa cu morati da malo više pročitam o svakom od njih.
Da li ima neki telefon koji bi mogao da parira LG G Pro Lite po ceni (~150e) i specifikacijama?
Lg G Pro Lite ima malu rezoluciju ekrana, zato je tako mala i cena.
- bata bogdan
- Banned
Zaobidji taj g pro lite...primamljivo samo zbog ekrana...i male cene...
Huawei
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jesi pogledao HTC 816? Mislim da bi ti radio posao, a cena je manja od G Pro 2. Nije nešto popularan, tako da nemaš bog zna kakvu podršku. RAM za tebe dovoljan, kamera odlična, procesor pristojan.. Samo ne znam zbog dijagonale ekrana, ali baci pogled
Ok je on, ali za 310e za mene nema boljeg telefona od G Pro 2, tako da u tom cenovnom rangu ne gledam nista drugo.
Ono sto me interesuje jeste najbolji izbor za 200e, ne mora da bude džinovski ekran, ali ono, od 5,2" pa naviše...
Inače, tražio sam nokia 1320, ali je nema nigde u telenoru, tako da moram da nastavim potragu, mnogo me je zaintrigirao taj telefon od samog izlaska
Ono sto me interesuje jeste najbolji izbor za 200e, ne mora da bude džinovski ekran, ali ono, od 5,2" pa naviše...
Inače, tražio sam nokia 1320, ali je nema nigde u telenoru, tako da moram da nastavim potragu, mnogo me je zaintrigirao taj telefon od samog izlaska

- bata bogdan
- Banned
Ti si bas u dilemi...svidja ti se g pro2....a ti sad tražiš da prodjes što jeftinije da uzmeš nešto za 200e...i veruj tako ćeš i pogresiti...
Ako imaš pare za g pro2 i ako ti nije problem da ga kupis...skrati sebi lepo muke i uzmi ga i biće ti srce na mestu...
Ponavljam, da ne dodjes u tu situaciju da kupiš nešto a nisi zadovoljan....sad na tebi je sve, što više razmišljaš to ti je sve gore i gore...
Ako imaš pare za g pro2 i ako ti nije problem da ga kupis...skrati sebi lepo muke i uzmi ga i biće ti srce na mestu...
Ponavljam, da ne dodjes u tu situaciju da kupiš nešto a nisi zadovoljan....sad na tebi je sve, što više razmišljaš to ti je sve gore i gore...
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
^
+1
dyca, Mislim da grešiš što ideš na jeftiniji model, a imaš keš za telefon do 300 evra, konkretno LG G pro2. Jednostavno do 200 evra nema telefona koji zadovoljava sve naveden krtierijume, da bi telefon koštao 200 evra negde mora da se uštedi u samoj proizvodnji, to su modeli koji ili imaju jako lošu kameru ili jako malo rezoluciju u odnosu na dijagonalu ekrana.
+1
dyca, Mislim da grešiš što ideš na jeftiniji model, a imaš keš za telefon do 300 evra, konkretno LG G pro2. Jednostavno do 200 evra nema telefona koji zadovoljava sve naveden krtierijume, da bi telefon koštao 200 evra negde mora da se uštedi u samoj proizvodnji, to su modeli koji ili imaju jako lošu kameru ili jako malo rezoluciju u odnosu na dijagonalu ekrana.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
@dyca za 310 jeste G Pro 2 najbolji, ali mislim da HTC možeš da nađeš i za 250 ako ne i manje. To ti govorim ako si već odustao od LG. Mada moram se složiti sa znemanjom i bogdanom, jer sam i ja bio u sličnoj dilemi ali sam se stisnuo par nedelja, uštedeo još malo i uzeo LG sa kojim sam miran na duge staze. Sve je na tebi, mi smo tu da ti pomognemo ali tek kada definitivno odlučiš o ceni.
- znemanja
- Moderator
Da, smetnuh sa uma Desire 816 koji izgleda jako primamljivo, a cena je negde oko 240 nov, što je jako dobra kupovina imajući u vidu da je phablet upitanju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Čitao sam komentare i iskustva i zaista su ljudi pretežno zadovoljni. Naravno, oni koji znaju šta se dobija za koliko para.
Upravu ste, G Pro 2 je ipak najbolji izbor..em sto cu cim ga uzmem da budem zadovoljan, em sto je to telefon koji ima hardver koji ce moci da me služi 2 godine bez problema 
Ništa, ostaje mi samo da nadjem način da udomim stari HOX+ za koliko god moze i onda da pazarim G Pro 2 i ispisem review ovde
Hvala vam svima jos jednom, ipak znaci saslušati i uzeti u obzir toliko raznovrsnih mišljenja i doneti pravu odluku

Ništa, ostaje mi samo da nadjem način da udomim stari HOX+ za koliko god moze i onda da pazarim G Pro 2 i ispisem review ovde

Hvala vam svima jos jednom, ipak znaci saslušati i uzeti u obzir toliko raznovrsnih mišljenja i doneti pravu odluku

- bata bogdan
- Banned
Bravoooo...svaka čast na odluci...i vrlo pametna odluka.
Za taj novac bolji fon takve veličine i takvih specifikacija jednostavno NEMA!!!
Za taj novac bolji fon takve veličine i takvih specifikacija jednostavno NEMA!!!
Huawei
- znemanja
- Moderator
El Laki, Takođe sam se prijatno iznenadio komentarima na pomenuti model, svi ga hvala, izgleda da je HTC napravio zaista odličan mid-range model.
dyca, Odličnu si odluku doneo, malo više novca dodaš, ali bar imaš mašinu koja će ti služiti neko duže vreme.
dyca, Odličnu si odluku doneo, malo više novca dodaš, ali bar imaš mašinu koja će ti služiti neko duže vreme.
- El Laki
- Prijatelj foruma
@dyca smatram da se nećeš pokajati, šta više siguran sam.
@znemanja da, da.. Davno sam čitao najavu, pa kasnije i samo predstavljanje telefona ali sam bio skeptičan jer je HTC uvek imao (ne)opravdano visoke cene, pa mi je početna cena od 300$ bila jako sumnjiva. Jednostavno su dobrano oslušnuli tržište i izbacili odličan teen uređaj. Kažem teen zbog izgleda i kamere, jer je to što omladina juri, a hardver sasvim pristojan da sve to izgura. Uz naravno, pristupačnu čak i za naše uslove.
@znemanja da, da.. Davno sam čitao najavu, pa kasnije i samo predstavljanje telefona ali sam bio skeptičan jer je HTC uvek imao (ne)opravdano visoke cene, pa mi je početna cena od 300$ bila jako sumnjiva. Jednostavno su dobrano oslušnuli tržište i izbacili odličan teen uređaj. Kažem teen zbog izgleda i kamere, jer je to što omladina juri, a hardver sasvim pristojan da sve to izgura. Uz naravno, pristupačnu čak i za naše uslove.