Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ma dzaba sve , necu ja root raditi Kamera je meni okej , jes da malo smeta taj lag kad je tamnije ali nije sad toliko da moram root raditi . Plus sto mi smeta u dosta situacija ne pali blic, a mozda bi trebalo ...
Koju aplikaciju koristite na LG g2, preporucite neku bez rootovanja ili da ostanem na obicnoj? kutijagreha je rekao pro verzija pro capture medjutim pise mi da ova app nije dozvoljena u nasoj zemlji :S
Pozdrav drugari. Prijatelj mi ima g2 i jedan cudan problemčić. Naime, kad surfa, skrola po fb, bilo sta radi, desi se da se sve bukvalno zaledi. On mora da zaključa ekran, ponovo ga otključa i sve nastavi da radi naj normalnije gdje je stao. Izvinjavam se ako je bilo riječi o tome, i sto sam malo lijen da listam temu od početka. Da napomenem da je sve na stocku kod njeg, i zadnji update. Lijep pozdrav i hvala unaprijed.
Rutovao sam telefon i ubacio viper4android i zvuk sam namestio i cuje se bolje ali opet daleko slabije i losijeg kvaliteta od htc one koji sam imao pre g2. Jel cu dobiti bolji zvuk ako ubacim dorimanx kernel itd. Hvala
Viper treba podesiti, pogledaj nekoliko stranica iza ima neka moja podešavanja. I očekuj samo značajno poboljšanje za slušalice, zvučnik je dosta slabiji nego kod htc one.
Zvucnike nisam koristio ni na htc-u a pogotovu ovde necu, ali dosta slusam muziku u sluskama, kupio sam akg sluske i sad jos kad bi zvuk namestio...Ok hvala vam, jesam na stocku i ubacicu dorimanx 7.3 ili noviji, samo jos jedno pitanjce posto nemam custom recovery jel ima neki potupak kako se instalira, nasao aam na netu preko vise alternativa auto rec itd itd jel ima neki provereni nacin za twrp. Hvala
Divine, 7.8 je poslednja verzija dorija, upravo ubacujem da probam. Moj ti je savet da 2-3 dana koristiš poslednji stock, onda ubaci G3 rom. Ostaćeš na G3 romu garantujem, a i njegov kernel 1.5 na tom romu razbija sa zvukom i dobrim sluškama. Dori razbija na stock, verujem da ćeš zadovoljiti zvučni kriterijum. Za početak skini ti LGMobile Support Tool, update na poslednju verziju stock. Onda, root, po meni najjednostavnija metoda: http://goo.gl/JFcZSm
Ako je na Kit katu, ugasi tel, drži vol - i power dok se ne pojavi lg logo, pusti oba, zatim stisni vol + i power dok se ne pojavi meni za factory reset i onda isto potvrđuješ reset na power dugme. Promenili su kombinaciju dugmadi na kit katu.
Greška, lg je zakomplikovao ulaženje u recovery.
Ugasi tel, stisni prvo vol-, odmah zatim power. Čim se pojavi lg logo, pusti vol- i stisni vol+. Power dugme držiš sve vreme.
Hvala vam instalirao sam dorimanx 7.8 i pojavio se stweaks pa se nadam da je uspesno instaliran, zvuk je sada dosta bolji zadovoljan sam, e sad cu malo da ga koristim na stock sa ovim kernelom a kasnije cu da probam i cloudy. A kad budem njega hteo da ubacim jel da preflesujem stock 4.4.2 kernel pa onda cloudy ili moze i preko dorimanxa. Hvala jos jednom
Pozdrav ljudi,odneo sam telefon na servis i prihvatili su bez problema hvala bogu
Samo mi kazite nesto,rekao mi je da ce da menjaju displej,zanimam me jel mogu oni meni da naplate nesto iako imam vazecu garanciju?
Mogu, ali samo ako su oštećenja nastala tvojom krivicom tj ako su mehanička (da je ispadao, lom i sl.). Ako je problem, kao što je kod tebe slučaj, kao posledica loših materijala onda neće ništa naplatiti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.