Polovan telefin sa qwerty do 100 eura

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
PartyMaker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2014. 18:46
:: Nokia C3-00

Polovan telefin sa qwerty do 100 eura

Post od PartyMaker »

Koji je najbolji polovan mobilni telefon sa QWERTY tastaturom do 100 eura po vama?
Mislio sam da uzmem Nokiu E6-00. Interesuje me samo kamera, mogucnost koriscenja Vibera i qwerty tastatura, nikakvo igranje igara, zamlacivanje aplikacijama i slicno.

Drafer
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 26. Feb 2014. 15:04
:: Srpska Crnja
:: Xiaomi Mi 11i
Kontakt:

Re: Polovan telefin sa qwerty do 100 eura

Post od Drafer »

PartyMaker,
Ja sam imao Nokiu E5 i to mi je bio najbolji telefon koji sam imao ako ne racunam ovaj sada.
Mislim, radio je bez greske a baterija je trajala i po 10 dana sa slabim koriscenjem, inace po 5-6 dana sa silovanjem.
Nije imao mogucnost fokusiranja sto se tice kamere, to mu je jedina mana, a za E6 ne znam, nisam imao prilike da ga koristim, mozda neko drugi sa foruma nesto napise o tom telefonu.
Android 12

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Kamera na e6 je dosta dobra. Problem je samo nedostatak autofokusa. Viber mozes da koristis, ali samo poruke. Inace telefon je odlican a tastatura fenomenalna.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Problem sa tac skrinom kada je hladnije,nema autofokus
Imao i njega i E72 i iskreno pre bih uzeo E 72,slike su skoro pa iste ,jako mala razlika
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Probaj da nađeš Nokiu E7 na oglasima, mislim da im je cena od 70 do 100€. Najbolji telefon sa qwerty tastaturom ubedljivo. dobra izrada, dobar ekran, jedino je fiksiran AF na kameri, ali i dalje pravi solidne fotke :)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Za te pare mislim da možeš naći jedino BlackBerry q5. Ono što tražiš je vrlo retko trenutno. Obično qwerty i dobra kamera ne idu zajedno, plus i Viber koji je relativno nova aplikacija.
Sve u svemu q5 ima 2gb rama, 5 mpix kameru, i instalira se android Viber (ne znam kako radi, ne koristim Viber).
Ako ti ne odgovara, onda možda neki stari android tipa Desire Z ili neke od ovih nokia , ali to su modeli stari više od 2-3 godine pa ne preporučujem

PartyMaker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Sep 2014. 18:46
:: Nokia C3-00

Post od PartyMaker »

Sta mislite o Samsung B7610 OmniaPRO? Meni deluje kao OK telefon za ne zahtevnog korisnika kao sto sam ja. Viber za poruke, eventualno ponekad kamera, i to je to.

Challenge
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 11. Jun 2013. 16:06
:: BlackBerry Z30
:: Nokia E72

Post od Challenge »

Nokia E-72 je najbolji telefon na svetu, IMO. Ali, TELEFON. Pošto je u pitanju Symbian, onda beži od njega ukoliko misliš da viber koristiš preko wi-fi interneta, pošto on odmah isključuje wi-fi konekciju i prebacuje na internet provajdera mobilne telefonije. Ne pomažu nikakva podešavanja. Ako BB nema problema s tim, a koliko je meni poznato, nema, onda je Q5 najbolja opcija. U svakom slučaju, sa OS 10.2 je Formula 1 za taj Samsung OmniaPRO koji u sebi ima Windows 6.5 (LoL!).

Odgovori