iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
Pa da ali to ce biti uz ugovore na dve ili tri godine, jer mts ima i na 36 meseci... Ove cene od 600+ eur su cene za sim free i to je napovoljniji ali nije najlaksi nacin da se uzme...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mislim da i Norvezani imaju trogodisnje ugovore...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
inace, uopste vam nije losa ideja to za Cirih, moj drugar je to radio to nekoliko puta, ali je to jedino isplativo u slucaju da ode vas 5 i da svako uzme najmanje po 2. Moze na taj nacin lepo da se zaradi a i ti uzmes fon koji si hteo. 

Nece ni doci u mts...Izgubio sam svaku nadu.Voleo bih da znam razlog sta je to toliki problem da ga svi imaju,samo mi ne.
Mislim da je jedino razlog iskreno izuzetno mala kupovna moc gradjana, svi znamo da se najmanje prodaju najskuplji telefoni, a androida ima koliko hoces. Ja iskreno ni sam ne znam koliko Samsung ima galaxy verzija telefona. A sta oni da rade sa jednim 5s, da prodaju 10 komada mesecno? 

Drakenzen napisao:inace, uopste vam nije losa ideja to za Cirih, moj drugar je to radio to nekoliko puta, ali je to jedino isplativo u slucaju da ode vas 5 i da svako uzme najmanje po 2. Moze na taj nacin lepo da se zaradi a i ti uzmes fon koji si hteo.
Pa jeste ali, ja npr, ja bih mogao da dam svoj i dodam max 150e realno i uzmem novi ip6... A ako budemo isli negde, onda i put i troskovi i smestaj, hrana itd...
Plus, kako cemo preneti sve to?!? Kad vide svabe crveni pasos, odma' idemo u kutiju na razgovor

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Layne_Staley, pa da vidiš i razmišljam se, ali ako ne ideš sa devojkom, ako ideš sa njom koji ću vam moj ja
Uslov je samo da ne ide ovaj lihtvar što pominje alkatele iLuka, 

- Baraba
Azimuth, zbog takvih ljudi kao ti prave sveće od dinar 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Ako bi sa tobom, isli bi sami.. Ja sam ozbiljan.. U jednom danu odradimo sve
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Romantično, nema štaLayne_Staley napisao:Ako bi sa tobom, isli bi sami.. Ja sam ozbiljan..

- Baraba
Layne_Staley, u jednom danu? Ima više od 1300km u jednom pravcu, vožnje oko 12 sati u jednom pravcu, zavisi od pauza i brzine... Jednom danu?
Azimuth, što si ljubomoran, nećemo da te zovemo, nisi aplle fanboj, pali
Azimuth, što si ljubomoran, nećemo da te zovemo, nisi aplle fanboj, pali

Layne, brate, 1300km do tamo... Gde u oba pravca u istom danu?! Nema sanse... Neisplativo je osim ako ne uzimamo bas vise kom...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
I to si u pravu... Ne isplati se ici za sebe da kupujemo samo..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
avio karte su 250eur...
jedino pitanje je kako cemo preneti po minimum 3 aparata, svako od nas?
je l' imao neko iskustva sa tim?
gde se vrsi povracaj PDV-a?
ako to resimo, ja sam za da idemo avionom, uvece se vratimo i prodamo ih po minimum 800e ovde sto je super cena za sada... ip6 od 16GB...
P.S.
a na oglasima kukulele
odose cene 100e dole za dva dana (pratim svaki dan), svi na stanju imaju pa vise komada, a polako svi apple store-ovi dobijaju nove kolicine po max 700e i ove na crno nece niko da kupuje
juce je bilo i za ispod 800e. danas vecina sa 950+ na 850+e spustaju...

jedino pitanje je kako cemo preneti po minimum 3 aparata, svako od nas?
je l' imao neko iskustva sa tim?
gde se vrsi povracaj PDV-a?
ako to resimo, ja sam za da idemo avionom, uvece se vratimo i prodamo ih po minimum 800e ovde sto je super cena za sada... ip6 od 16GB...
P.S.
a na oglasima kukulele

juce je bilo i za ispod 800e. danas vecina sa 950+ na 850+e spustaju...
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Evo, Consumer Reports je uradio novo, preciznije testiranje na savijanje mobilnih telefona i tu je osim iPhone-a 6/6+ uključio još LG G3, iPhone 5, HTC One (M8) i naravno Note 3. Ispostavilo se da je potreban manji pritisak za savijanje iPhone 6 telefona (oko 32kg), nego za njegovog većeg rođaka iPhone 6+ (oko 40kg), dok je iPhone 5 mnogo izdržljiviji (oko 59kg), kao i LG G3. Za Note 3 kažu da je napravljen kao tenk, jer je popustio tek pod pritiskom od nekih 68kg.
Merili su takođe i pod kojom silom će se ekran odvojiti od kućišta telefona, ali evo link pa pročitajte i pogledajte sve detalje....
http://blog.gsmarena.com/consumer-repor ... bend-test/
Merili su takođe i pod kojom silom će se ekran odvojiti od kućišta telefona, ali evo link pa pročitajte i pogledajte sve detalje....
http://blog.gsmarena.com/consumer-repor ... bend-test/
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Upravo imao priliku da uživo vidim i procackam...oba nova iphona...
Utisak prvi...bar moje misljenje je da su extra izgleda i lep osećaj u rukama...svidja ju mi se oba modela, mada više 6plus zbog velicine...
Mnogo su mi lepši 6 i 6plus npr od 5...
Na kratko sam onako bas na brzinu pregledao oba midela...nisam nikad imao iphone ali mene su oba fona oduševila....
Ako nekog sta jos interesuje neka pita...
Utisak prvi...bar moje misljenje je da su extra izgleda i lep osećaj u rukama...svidja ju mi se oba modela, mada više 6plus zbog velicine...
Mnogo su mi lepši 6 i 6plus npr od 5...
Na kratko sam onako bas na brzinu pregledao oba midela...nisam nikad imao iphone ali mene su oba fona oduševila....
Ako nekog sta jos interesuje neka pita...
Huawei
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sinoc sam cackao 6.. Izrada i osecaj nemaju veze sa onim sta vidite na slici.. Telefon je odlican.. Ali opet, ne bi dao vise od 150 + moj 5s 64gb
To sam i ja mislio. Moj i 200 posto je 16gb... Ti taman imas malo vise kredita u tih 64gb... To je to
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa da.. Super izgleda ali radi podjednako dobro i 5s ...