Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Mar 2012. 05:18
:: SGS2 I9100P

Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS

Post od sale82ful »

Pozdrav svima!!!
Izlistao sam ovih dana temu od prve do poslednje strane :wacko: i mnogo korisnih sam app nasao a ima i hrpa onih beskorisnih,naravno. :P
Meni je najkorisniji onaj MX player.
Iznenadio sam se kako je dobar sa gomilom opcija a da ne govorim koje sam sve video formate pustao preko njega nijedan za sad nije odbio. :D
E sad spomenuo sam ovaj plejer iz jednog dobrog razloga. Za razliku od fabrickog ovaj ima opciju extended volume i to za duplo. Znaci bruka koliko glasno se moze pojacati zvuk. :D Zanima me sad ima li takav jedan muzicki plejer sa slicnom opcijom? Ili bar da je koliko toliko glasniji od fabrickog. Video sam i probao Poweramp nije mi to,to a i smor je dok ga podesim sta da pusta i tako neke gluposti,a nije ni ful verzija... Znam da imaju "lecene" verzije ali ovaj player svakako ne radi ono sto mi treba. Zasad toliko,a ako nabasam na neku dobru app svakako cu je preporuciti ovde na temi. :-)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Probaj neke od onih najpopularnijih vlc, Android video Player, rocket player

sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale82ful »

Hvala na preporuci. 8) Probacu vlc,nisam znao da ga ima za android,i sad gledam na google play-u i vidim da je u beta verziji.Na kompu mi je to glavni plejer i tu ima extended volume ne znam sad na android verziji da li je tako.
Btw,bilo bi dobro kad bi postojao neki softver da se mogu generalno pojacati zvukovi na fonu,mozda i ima ali nov sam u android svetu,tako da za sad samo kopam po netu i ucim. :D

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Viper4Android, apolo kernel za s2, dorimanx kernel za s2. Sve to na nekom custom rom-u probaj.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@sale ima sigurno, samo treba potražiti. Vidi pod npr "volume boost" i sl. Treba da možeš da nađeš šta ti treba.

sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale82ful »

Zile995, Znaci fles mi ne gine... :-) A videcu jos od ovih nekih plejera i programcica.

El Laki, Ima na play-u probao sam neke,ali vecina su komercijala,ili samo ekvilajzeri,nista posebno da pojaca zvuk kao sto to radi MX video plejer. Znaci tel moze podrzati da se toliko pojaca zvuk,samo treba ubosti dobar plejer. A moracu na kraju (ko da gledam) zileta poslusati pa da pocnem malo eksperimentisati sa romovima...
:D

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Custom romovi su odlična stvar, i generalno sve root pogodnosti jer ti donose brdo mogućnosti koje inače nemaš. s
Samo zavisi koji telefon imaš, tj kakva mu je podrška.

sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale82ful »

Galaxy s2... I koliko sam provalio ogromna podrska za ovaj fon na xda. Vec sam rutovao fon i nabacio CWM uz pomoc ovog foruma i par clanova u temi za sgs2,tako da cu definitivno malo da se "igram" sa romovima. :-) Dok jos malo naucim i iscitam teme i iskustva drugih. Do pre mesec dana nisam pojma imao o androidu... :oops: Samo symbian... :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Super ti je S2 za početak. Imaš odličnu podršku na xda, pa možeš da se igraš koliko ti volja.

sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale82ful »

Zile995 napisao:Viper4Android,.
Znaci,druze,brate,koliko si ti meni valjao i pomogao zadnjih dana ja nemam reci 8)
Ova app je upravo ono (cak i vise nego) sto sam trazio,znaci bolesno koliko je dobro i funkcionalno. I to na fabrickom plejeru. Preporucujem svima. Potreban je root. :)

Ne znam kakva je politika foruma po pitanju ostavljanja linka za skidanje sa xda,pa nek me neko prosvetli da i drugi mogu uzivati u ovoj vrhunskoj app. Pitam zato sto na stranici ima sve od linkova za skidanje do objasnjenja oko instalacije i eventualnih problema vezano za istu tako da se i pocetnici poput mene mogu snaci :oops: .
Ima je cini mi se u play prodavnici nisam siguran. (koliko sam ja skontao,ovo je vise kao dodatni drajver nego aplikacija)

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Da, viper je jedna od top aplikacija, tj. modova za Android, od prosečnog zvuka dobije se blizu studijski kvalitet. Kad mu odvrnem basove i podesim soround, okrećem se na ulici da vidim odakle se čuje. [emoji15]

sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale82ful »

Hehehe,ja jos testiram... Bilo mi je prvenstveno bitno da se moze generalno zvuk pojacati,a bonus su mi ostale opcije.... :lol:

alex1974
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 13:12
:: Galaxy S7 Edge

Post od alex1974 »

Ja sam bio probao sa Viper-om da pojacam glas u navigaciji ali nisam uspeo. :x

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

Ne pojačava svaki zvuk. Android ima digitalni i analogni audio, viper pojačava samo digitalni. Ne pojačava zvuk u FM radiju, zvuk u slušalici, jer su to sve analogni zvuci. Radi sa svim muzičkim plejerima i sa online radio aplikacijama. Može se videti da li aplikacija radi kada se ode na "driver status" u opcijama, tamo piše processing - yes/no.

alex1974
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 13:12
:: Galaxy S7 Edge

Post od alex1974 »

Da li mozda postoji neki program koji bi mogao da pojaca govor navigacije?Probao sam razne boost-ere ali nijedan nije mogao.

sale82ful
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sale82ful »

Da,i to sam provalio,ne pojacava na aplikacijama i FM radiju. Kod mene se navigacija sasvim pristojno cuje. Ali muzika rastura. :D

Btw,navigacija je iGO Primo. :)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Re: Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS

Post od Zile995 »

sale82ful napisao: Znaci,druze,brate,koliko si ti meni valjao i pomogao zadnjih dana ja nemam reci 8)
Haha. Ej a sa apolo kernelom mozes duplo da pojacas zvuk u sluskama i speaker-u, a kvalitet ostaje isti. Viper4android je dobra app ali me nervira zato sto je stalno u memoriji.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Nennad »

alex1974 napisao:Da li mozda postoji neki program koji bi mogao da pojaca govor navigacije?Probao sam razne boost-ere ali nijedan nije mogao.
Nisam siguran koji izlaz koristi navigacija. Probaj Faux sound (plaća se, narodna verzija neće da radi na svim telefonima). Zavisi i od telefona, ako je hardver ograničene snage, nijedna aplikacija neće pomoći.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Da li još nekom u tapatalk ima odbrojavanje pre slanja novog komentara? Sa desne strane gde je strekica za slanje, tu krene da odbrojava od 10 ili 15... Ili je to nešto novo ovde na forumu?
Evo slike, u donjem uglu gde je 15:
Slika

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja za sad nemam tih problema. Koju verziju koristiš, možda nam nije ista?

Odgovori