LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
A mogao bi bender da na tastaturi napravis veci razmak izmedju slova,kako bi mi sa cevapima lepo ubadali,bez greske 

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Može li se na prvu stranu staviti tutorial za rutanje i recovery? Takodjer ako netko ima brickan g2 nek se javi ako nije siguran šta radi. Lp
- bender_007
- Mobil fan
@Zoreli - dogovoreno 

- bender_007
- Mobil fan
Može. 1. Skines moj unrooter na xda. 2. Kad obavi posao ne restartas nego ideš u supersu i ideš na remove supersu i root, kako već piše. Onda oj makne root iz sistema a unrooter makne iz download moda 

A kazi meni samo, imam dorimanx kernel na stock romu, sad bih hteo da probam cloudy g3, jel treba da ubacim stock kit kat kernel ili mogu da flesnem cloudy i preko dorimanxa, mislim jel nece da zeza nesto ako idu ta dva zajedno, i jel bolje radi tel sa cloudovim kernelom. Hvala
Kad flešuješ rom on briše i kernel i ubacuje svoj, znači flešovanjem cloudy roma dođe i cloudy kernel, jer je kernel deo roma. Posle toga možeš da probaš dorimanx kernel, samo ga instaliraš iz recovery-ja, ništa ne brišeš, on sam očisti postojeći kernel. Neko više voli cloudy, neko dorimanx, probaj pa vidi. Zadnja verzija dorimanxa 7.9 je jako dobra, ako u međuvremenu nije izbacio 8.0.Divine napisao:A kazi meni samo, imam dorimanx kernel na stock romu, sad bih hteo da probam cloudy g3, jel treba da ubacim stock kit kat kernel ili mogu da flesnem cloudy i preko dorimanxa, mislim jel nece da zeza nesto ako idu ta dva zajedno, i jel bolje radi tel sa cloudovim kernelom. Hvala
@coa89, to je čuveni spigen slim armor (ovo je slate boja). Naručio odavde:
http://www.amazon.com/Spigen%C2%AE-Prot ... roduct_top
- bender_007
- Mobil fan
Jedan kernel prebrise drugi. Tako da mozes kako hoces. Meni je trenutno bruce rom v4 i dori 7.9 beta kernel, ok radi.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nennad,koristim 3.2 mod
pre neki dan sam ubacio 5.1.2,ali sam se odma vratio. Kod mene na nalogu,slike su sve na automatici,jednostavno se tako namestilo
mada nocne fotke ispadaju po meni vrlo dobro,ipaj je to kamera telefona 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Da,ranija. Ima za nju cak i apk installer. Meni se licno nije svidela ta najnovija verzija.
Sto se tice placanja iskren da budem cekam da android L izadje,pa da vidim kako ce odradi fix za kameru,pa bi tek xcam platio na gp
Sto se tice placanja iskren da budem cekam da android L izadje,pa da vidim kako ce odradi fix za kameru,pa bi tek xcam platio na gp
mene nesto buni ja sam na stock 20f e sada meni se nekako cini da je kamera bolja nego kada sam bio ubacio 3.2mod cini mi se kao da je kvalitetnija slika... citam sta je kutijagreha napisao i da li ja negde gresim u instalaciji ili mi se samo cini 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Kamera na 20f stock,bolja od fix-a 3.2? Po cemu si to zakljucio?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
A po cemu si zakljucio da je bolja?
Ja imam 20f stock,i bez 3.2 fix-a nebi ispadale onakve slike u kaficu
Ja imam 20f stock,i bez 3.2 fix-a nebi ispadale onakve slike u kaficu
verujem ti pa pazi kada sam slikao par predmeta uocio sam da na stocku bude malo svetlija i ostrija od moda e sada moguce da sam umislio sebi
bas cu ponovo skinuti i probati slikati nesto pa uporediti...