Izvinjavam se unapred, ali drugi komentar nemam, osim kre*eni poludebilni. Šta bih im ja uradio da sam ih video da to rade, zažalio bi dan kad se rodio. Koji imbecil treba da budeš da ideš u radnje i uništavaš stvar vrednu više stotina evra?! Kupi pa ga pojedi, ali odakle im pomisao i hrabrost da i pomišljaju da uništavaju tuđu stvar... ovo je zločin za oštru kaznu, baš jer su deca. Ako ih sada ne izvedu na pravi put, sutra će čekićem u BMW radnju da ulaze... I onda kažu internet kriv i televizija. Uvek je bilo svega da se vidi, ali samo ovi poludebilni se prime
Negde sam čitao da je poenta samo da se pritiska u gornjem delu telefona i tada ide kao od šale bukvalno. Zato na novijim snimcima svi forsiraju taj gornji deo, i zaista se savije lagano. U početku su pritiskali svi sredinu telefona, a Kada se pritiska na sredini ili niže, dosta je teže saviti, ali opet moguće.
Ne znam, videćemo, po meni je to nedopustivo. Ako će tako biti i dalje, prethodni modeli Apple-a su onda pojam za šesticu makar što se izrade tiče, a Apple-ovci to najviše ističu kao prednost svojih uređaja.
Voleo bih da ga pročačkam negde uživo. Iskreno, zaista izgleda odlično i hardver i dizajn, i sama činjenica kako leži u ruci. Zaista šteta ako se ne ispravi ovaj nedostatak, jer model ima sve predispozicije da bude najprodavaniji u narednom periodu
Pa sad, kako se uzme, u principu sve je ostalo isto (mislim na hardver), povećan ekran i dodat NFC od, 'ajde da kažem, bitnijih/korisnijih stvari. Ostalo identično (u odnosu na 5S) procesor 1.4 umesto 1.3 (oba 64-bit), 1GB RAM-a, 8mpx kamera itd. Naravno da postoje razlike ali ne tolike da bi se prelazilo sa 5S na 6, osim ako niste Apple funboy.
Što se savijanja tiče, ako se normalno koristi ne bi trebalo to da se dešava, ali isto tako može da se savije i dok se nosi u džepu, što je opet normalna upotreba, tako da...
Hardver standardno jak za Apple standarde. Ne trče za brojkama toliko, što je dobro. Može se reći da je dizajn i izrada bila najveći adut ovog modela i da ne bi savijanja, zaista bi bio boom. Tj lepo bi bila prihvaćena ova izmena u dizajnu. Bar ja tako mislim
Vas dvojica kao.na chatu...
Svaka tema joca i el laki diskutuju
(Sala mala)
Kad se uzme u ruke iphone 6 i 6plus...e tad se vidi i oseti razlika od drugih proizvodjaca....i vizuelno extra izgledaju...
Poslednja izmena od bata bogdan u Uto, 30. Sep 2014. 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Apple je banovao sve medije koji su radili bend test i banovaće sve koji budu radili. Ban-zabrana prisustva njihovim budućim prezentacijama. Nemački kompjuter bild je prvi stradao.
Kada je neko bogat i moćan kao Apple učiniće sve da to zaštiti. Uostalom, Amerikanci to rade od kada postoje, ne bi me čudilo da Apple izdejstvuje bombardovaje neke TV kuće koja je radila bend test.
Baš sam juče to video. Taman počnem da razmišljam da možda kupim iPhone i oni me ovakvim svojim radnjama odvrate. U šta se pretvorio Apple, odvratni su.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.