miodrage, da, mislim da je malo njih koristilo bel tarife, ipak su one najstarije!
 miodrage, da, mislim da je malo njih koristilo bel tarife, ipak su one najstarije! 
Evo, okacili su net pakete na sajtu, i na njih ima popust samo nije 50%!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/mob ... -novo.html

.
  .

Po mojim saznanjima bice 50% popusta, mislim da im nije interesu da to menjaju!
  Po mojim saznanjima bice 50% popusta, mislim da im nije interesu da to menjaju! 

Hvala bolje da to sto pre zavrsim i placam upola preplatu,nego da jos 3 meseca placam upola visePetarI napisao:Već danas možeš otići kod njih da produžiš ugovor,bilo da uzimaš novi aparat ili prelaziš na novi ugovor sa 50% popusta.Do kraja isteka ovog ugovora a i nakon toga,ako ništa nebudeš menjao stizaće ti ovakav isti račun,jedino nećeš imati 3G pretplatu.Po meni ako ideš na popust 50% najbolje ti je da uzmeš ugovor na godinu dana,jer ćeš opet 3 meseca ranije moći produžiti ugovor(ili su se i oni dosetili da doskoče pa ostavili samo 24 meseca varijantu)....

Zvanicno ostaje 50% popust na pretplatu osim na net tarife.
 Zvanicno ostaje 50% popust na pretplatu osim na net tarife.

Sam si sebi odgovorio, koja god vlast da dodje samo će dodavati radnike. Kada si čuo u poslednjih 50 godina da je u pošti/telekomu bilo otpuštanja? Svuda u svetu, u zemljama koje su ispred nas u svemu javlja se višak radne snage i otpuštanja, samo kod nas gde ništa ne radi uvek fali radne snage u državnim firmama.sigi napisao: treba samo otpustiti 50% odma i jos 10 % kroz 6 meseci i obavezno ukinuti izmisljena radna mesta probati tako bar 12 meseci...
A na Mix L, M, XL, ima popust od 50% ili ne?tumbe napisao:Zvanicno ostaje 50% popust na pretplatu osim na net tarife.