LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Jedino da pogledas da li pod mobilne mreze ti stoji wcdma/gsm. Ako ti je to namesteno,stavi samo gsm,to ti je 2g mreza,i sa time bi trebao da imas konstantan signal. Ako nije to,drugo sta mi pada na pamet,vidi sa drugarima koji su tvoja mreza,kakvo je njihovo stanje sa signalom
Ako je njima dobro,odradi factory reset,ako se problem ne resi,trk u servis
Ako je njima dobro,odradi factory reset,ako se problem ne resi,trk u servis
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ako si na Vip-u,receno je da ce biti problema sa mrezom,jer ce unapredjivati bazne stanice
Vazi se,moraju biti bolje

Vazi se,moraju biti bolje

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Greenify vredi sve pare,uz to je jos free
Mada,nije za one apk koje bas cesto koristis da ih odma i gasis
vise tada potrosis baterije dok ubijes proces pa ga opet pokrenes
Ja sam ubacio gde znam da baterija odlazi a da neki program necu bar dva do tri dana koristiti. Tada sam program i njegova funkcija daje najbolje rezultate

Mada,nije za one apk koje bas cesto koristis da ih odma i gasis

Ja sam ubacio gde znam da baterija odlazi a da neki program necu bar dva do tri dana koristiti. Tada sam program i njegova funkcija daje najbolje rezultate
Postavio sam na temu slike tamo ... dva ista telefona , iste kamere - a slike razlicite. Izbrisao fix koji sam imao, cini mi se da je problem i dalje tu. Cim ima malo vise svjetlosti u sobi, bjelina se prikaze....
Jel moguce da kamera nije ok?
Jel moguce da kamera nije ok?
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Probaj intelligent auto staviti.
- bender_007
- Mobil fan
Na cloudyg3 ne moras "drivere" stavljati. Njih 2 suradjuju stalno pa nema frke.
- bender_007
- Mobil fan
Aha, moras onda drivere 

Koristim Cloudy G3 v2 i danas sam pokusao da ubacim xdabbeb v3.2.0 kameru i posle flesovanja ladno nije hteo da se podigne sistem tj. samo je izbacio android system FC. Backup naravno nisam radio misleci da se tako nesto nece desiti
Eto, da znate da se ne zeznete kao ja 

- zeljko1211
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 15. Avg 2014. 15:41
- :: Xperia Arc S
- bender_007
- Mobil fan
U pripremi Autorec s opcijom backupa i restore. Vraćanje na stock itd. Na našem jeziku, za nasu d802, neću ga postavljati na xda. Trebati cu par testera kad to bude gotovo sve 

JEdno pitanje . Kada sam tek kupio telefon od lika, pa kada sam radio fw update, ovako mi je pisalo
http://i13.photobucket.com/albums/a277/ ... 702f80.jpg
Bunilo me to ROOTED crvenim slovima jer je rekao da nije rootan telefon. I skidao sam root checker i prikazivao je da nema root acces. E sad ja radio root, pa onda unroot i supersu odradio, sad kad radim update, stoji UNROOTED. Sta to znaci ?
http://i13.photobucket.com/albums/a277/ ... 702f80.jpg
Bunilo me to ROOTED crvenim slovima jer je rekao da nije rootan telefon. I skidao sam root checker i prikazivao je da nema root acces. E sad ja radio root, pa onda unroot i supersu odradio, sad kad radim update, stoji UNROOTED. Sta to znaci ?