Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Eh, btw malo me ubedacio video (http://tinyurl.com/pmgbvc5) gde uvideh spor multitasking na s5 al stagod, navikao sam se na Samsung i bolja je kamera..
pele90, ja sam danas to primetio, izbacuje smao za neke apps. Za te iste aplikacije mi izbacije I kada idem preko kompa. Tako da predpostavljam da je do njih problem.
extract from zip TouchWizHome.apk i zameniti u system / priv-app (ili stock TouchWizHome.apk preimenovati - na kraju staviti .bak ) i dati permision rw-r--r--
Dobio novi s5, prezadovoljan ali mi se jedino ne svidja prekratak kabl za punjenje koji ide za njega pa sam uzeo stari za Galaxy s plus, jel ista brzina punjenja i ako nije da li imam neki nacin da ga produzim? Hvala
Zazoo, ima na eBay-u da se uzme na metar koliko ti treba, navodno originalni pa jos i 3.0 USB kao sto bi i trebalo. Bas juce sam gledao, nije ni skupo, mislim da je manje od 5$ onaj od 2-3 metra.
Azimuth napisao:Zazoo, ima na eBay-u da se uzme na metar koliko ti treba, navodno originalni pa jos i 3.0 USB kao sto bi i trebalo. Bas juce sam gledao, nije ni skupo, mislim da je manje od 5$ onaj od 2-3 metra.
Super, pogledacu, jel imas neku preporuku kod koga da uzmem?
Zazoo, ma samo kucaj tamo, izbacice ti gomilu ponuda. Ima brdo onih iz PRC i Hong Konga, cene im jesu nize, ali su meni interesantniji oni iz UK jer roba stize za najvise nedelju dana.
Ne znam narode, ali ja sa mojim samsungom nemam slicnih problema... Puni istom brzinom i sa 3.0 usb kablom kao i sam micro usb kablom nikakva razlika....
USB 3.0 ne moze I nece ubrzati punjenje, samo brzinu prenosa podataka. Ali nece ni nju ubrzati ako se prebacuje na SD, sem ako nije u pitanju neka kvalitetnija kartica koja raspolaze sa vecim brzinama.
xxdulexx, ja sam upravo na to i mislio. voleo bih da se jos neko ukljuci da me demantuje ili da kaze da sam u pravu. Silom prilika koristim usb od lg-a a adapter samsungov od 2a i nema nikakve razlike u brzini punjenja.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.