Crna maska 6680

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Crna maska 6680

Post od jejen »

Interesuje me da li neko zna gde se moze kupiti 6680 sa crnom maskom...posto planiram da kupim telefon pa da ga odmah kupim sa crnom maskom a ne da posle menjam....hvala.... 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

jejen, nazalost, nisam videla 6680 sa original crnom maskom...

Ali, ako ti bude trebala, mozda posle, crna maskica, da promenis...znam gde ima dobrih i jeftinih...Ja sam kupila belu...i extra izgleda...Zamisli kad bolje lezi poklopac nego na original maskici...

Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imao je burazer u nabavci,10 eura skuplje sto mislim da ne vredi ali eto... Nemoj time da se opterecujes,sigurno ce te vise kostati i ako je nadjes a zasto da das vise para na boju kad za tu razliku mozes da uzmes recimo sivu i 256MB memorijsku!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Lomnica_city, zaboravljas da neko uzima telefon zbog izgleda :D

pozdrav

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od jejen »

E znam da cete sad svi da pomislite kreten bas zapeo za crnu boju...ali jbg...svidja mi se.... :roll:
Lomnica_city: nije problem za 10 evra ako burazer ima posalji mi pm da znam cenu i sve to...
Ninolina....hvala...definitivno ce mi trebati maskice posto telefon grebem ko blesav...pa da se redovno menja :wink:
b_udder......npr.ja :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

jejen, ove maskice su skoro kao original...da ne primetis razliku ... :o

Meni su istu takvu nudili za 30 eura ...kao kazu original...a u beloj boji ni nema original... :shock:

Sve u svemu ...platila sam je 450 din...i extra sam zadovoljna ... :lol: :D poslacu ti na PP gde sam ja kupila...a imaju u skoro svim mogucim bojama...pa i u crnoj... :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ajd sad pazi kako si sam pobio svoju tezu,oces da das vise para za crnu masku a onda kazes da ti se telefoni grebu kao ludi i moraces uskoro da menjas masku!? :? Ako bas hocete,nadjite nekog ko ima paypal nalog,ja cu vam naruciti 5-6 crnih sa hromiranim delovima preko ebay-a i gotovo!Maske izgledaju super,ali bukvalno kao originali a kostaju po $7 ako se secam dobro!?
Burazer se time bavi kod nas u provinciji,ne bi ti znacilo nista i da ti naruci (ako nisu otisle za ovih nekoliko dana) pa da setas po Srbiji za crnu 6680 kojoj ces ionako vrlo brzo da menjas masku!Moj savet ti je da kupis sivu i nabavis onda crnu masku pa sivu cuvaj a ove kineze lomi i grebi!
Pozdrav 8)

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od jejen »

Lomnica_city Mozda si u pravu.... :smutny: Bolje da grebem kineze nego original crnu maskicu...a i mislim da cu tesko da je nabavim...
ninolina....posalji PP, ako ti nije problem. Ako kazes da nema razlike ok onda...450 din je nista...kupicu odmah dve...a sto se tice boja originala koliko ja znam imaju samo tri....crna, standard ova siva i neka zelenkasta (koja je meni bljak)

Pozdrav 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima crna,siva i plava,ta sto ti zoves zelenkastom je ustvari ova siva,stvarno vuce nekako na zelenkasto ali je ipak najbliza sivoj boji!
Pozdrav 8)

Odgovori