toda81 napisao:Nije mi jasno zasto se ljudi toliko opterecuju tom garancijom. Svaki tel sam odmah te veceri kada sam ga kupio bar root-ovao, a na nekima cak ubacio i custom rom ne obaziruci se na garanciju. Telefon vama sluzi, a ne vi njemu. Ako hocete blagodeti root-a i custom rom-ova onda se malo opustite i uzivajte. Jebes ti kupovinu telefona ako ga drzim pod staklenim zvonom u smislu necu da instaliram ovaj program, necu da mi trosj bateriju pa cu internet koristiti samo kada ga kuci nabodem na pu jac. To su sve gluposti. Koji ce vam djavo telefoni ako ih samo drzite kao statusne simbole...
Doslovno podržavam sve što si rekao. Ljudi moraju da shvate da je smart telefon tu da olakša život a ne da ga učini komplikovanijim. Od svakog urađaja izvlačim maksimalno jer taj uređaj je tu da ugodi mojim potrebama. Zamislite da kupite novu veš mašinu i ne koristite je pod izgovorm da je štedite da bi duže trajala pa veš perete ručno, besmisleno, zar ne ?
Tako da manite garanciju, root-ujte telefon, ubacujte gustom ROM-ove, zato ste i kupili smart telefon od par stotina evra, uživajte u njegovim mogućnostima.