HTC One (M8)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: HTC One (M8)
Šta god, te smajlije ne vidim, ovako izgledaju:

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: HTC One (M8)
Da da,video sam da ne podrzava te smajlije
a ja ih po navici ubacujem...

- Nemanja 3.5G
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 14. Jan 2011. 18:36
- :: HTC M8
Da li Htc One M8 i One mini 2 imaju iste zvucnike, da li su oba telefona jednako glasni ili jedan ima bolji zvuk?
Koji je u sustini bolji od ova 2 modela po pitanju funkcija i karakteristika?

Nokia: N73 ME, N95 8GB, HTC One_M8
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
HTC One (M8) receives Android 4.4.4 KitKat and HTC's EYE Еxperience novel camera features
http://www.phonearena.com/news/HTC-One- ... es_id61550
http://android-revolution-hd.blogspot.c ... e.html?m=1
http://www.phonearena.com/news/HTC-One- ... es_id61550
http://android-revolution-hd.blogspot.c ... e.html?m=1
16 godina na forumu MOBILNISVET
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Nemanja 3.5G, koliko ja znam, nemaju iste zvučnike i nisu podjednako glasni. M8 ima bolji zvuk i on je bolji po pitanju karakteristika. FUnkcije su im manje-više jednake.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
da li neko ima iskustva sa 32Gb 4G LTE verzijom, nasao sam na kupujem prodajem za 450jura..pa se opasno razmisljam...
- zoreli
- Moderator
Uzeh danas M8 , zvuk / brzina / izgled i to je to ...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: HTC One (M8)
Očekivali smo neki opširniji/detaljniji review.zoreli napisao:Uzeh danas M8 , zvuk / brzina / izgled i to je to ...

evo i ja da se upisem, i ja danas pazario .... uzeo sam 16gb verziju, jel mi za 32gb bilo malo frka jel su svi kupljeni od preko, najcesce amerika, pa sam trebao da gledam u pasulj, da li ovde podrzavaju garanciju, a sa telefonom sa takvom cenom nema igre...
elem, za jedan dan koriscenja, utsici su WOW... medjutim moram da napomene da sam presa sa HTC Sensation, koji vec gulim 4 i kusur godine...napredak je evidentan... ceo dan nisam ispustao tel iz uku non stop bio na wifi, i mogu reci da se uospte nije zagrejao, mozda malo ali neprimentno...sa baterijom sam isto zadovoljan lepo je danas izgurala, ali jos je rano pricati o bateriji, posto prvih mesec dana cu verovatno svasta nesto cackati...zvucnici su prosto neverovatno, dolazio sam u situaciju, da par nekih youtube video klipova prosto smanjujem jel je zvuk prejak, hehe...muzika se isto lepo cuje sa lipim punim bass linijama(punim za telefon) brzina je na zavidnom nivou, ko sto neko rece cini mi se da otvara aplikacije i pre nego sto ih dodirnem... dosta nekih novih podesavanja, svidja mi se sto u onom padajucem meniju moze svasta nesto da se izpodesava za neke precice koje se cesce koriste. Posto svi govore kako mu je mana kamera, ja prosto mislim da za telefon je vise nego dovoljna jeste da je sad hit da se budze megapixeli, ali budimo realni cemu to...vecina nas fotografije gleda na samom telefonu..ali zato ona fora sa duo kamerom, pa zatim 3d fore, animirane panorame, istovremen rad prednje i zadnje kamere, prednja sirokougaona kamera od 5MP, mislim da je dovoljno za zabavu sa kamerom.... e sad jedina mana cini mi se, mada opet kayem samo jedan dan koriscenja, je da je telefon mozda previse tanak, pa je malo cudan u ruci..ali mozda cu se i na to navici...
jedna vazna stvar, vec sam uradio update na 4.4.4 ima nova opcija HTC Eye na kameri...a o ostalim poboljsanjima i razlikama nemogu da pricam, jel sam samo par sati bio na prethodnoj verziji... procitao sam i da je oficijleno potvrdjeno od strane HTCa da one m8 dobija nadogradnju na verziju 5 Lolypop... mislim da sam ya jedan dan dosta napisao...javicu se kroy neki period, kad malo slegnu utisci, a vi, budite slobodni da pitate sta god vas interesuje...odoh sad da opoet malo ugnjavim Mejta (m8)
elem, za jedan dan koriscenja, utsici su WOW... medjutim moram da napomene da sam presa sa HTC Sensation, koji vec gulim 4 i kusur godine...napredak je evidentan... ceo dan nisam ispustao tel iz uku non stop bio na wifi, i mogu reci da se uospte nije zagrejao, mozda malo ali neprimentno...sa baterijom sam isto zadovoljan lepo je danas izgurala, ali jos je rano pricati o bateriji, posto prvih mesec dana cu verovatno svasta nesto cackati...zvucnici su prosto neverovatno, dolazio sam u situaciju, da par nekih youtube video klipova prosto smanjujem jel je zvuk prejak, hehe...muzika se isto lepo cuje sa lipim punim bass linijama(punim za telefon) brzina je na zavidnom nivou, ko sto neko rece cini mi se da otvara aplikacije i pre nego sto ih dodirnem... dosta nekih novih podesavanja, svidja mi se sto u onom padajucem meniju moze svasta nesto da se izpodesava za neke precice koje se cesce koriste. Posto svi govore kako mu je mana kamera, ja prosto mislim da za telefon je vise nego dovoljna jeste da je sad hit da se budze megapixeli, ali budimo realni cemu to...vecina nas fotografije gleda na samom telefonu..ali zato ona fora sa duo kamerom, pa zatim 3d fore, animirane panorame, istovremen rad prednje i zadnje kamere, prednja sirokougaona kamera od 5MP, mislim da je dovoljno za zabavu sa kamerom.... e sad jedina mana cini mi se, mada opet kayem samo jedan dan koriscenja, je da je telefon mozda previse tanak, pa je malo cudan u ruci..ali mozda cu se i na to navici...
jedna vazna stvar, vec sam uradio update na 4.4.4 ima nova opcija HTC Eye na kameri...a o ostalim poboljsanjima i razlikama nemogu da pricam, jel sam samo par sati bio na prethodnoj verziji... procitao sam i da je oficijleno potvrdjeno od strane HTCa da one m8 dobija nadogradnju na verziju 5 Lolypop... mislim da sam ya jedan dan dosta napisao...javicu se kroy neki period, kad malo slegnu utisci, a vi, budite slobodni da pitate sta god vas interesuje...odoh sad da opoet malo ugnjavim Mejta (m8)
- zoreli
- Moderator
Ovo je definitivno smartphon za audiofile , jednostavno M8 ima najbolji zvuk - drastično bolji od svih (Android / iOS / WP).
Sistem radi brzo i fluidno , mada ja ne vidim neku bitnu razliku između M8 i S5/Note3/G2-3/.
Ekran su mogli veći staviti jer utisak kvare tasteri na ekranu pa ispadne da je ekran 4.8" umesto 5"
Kameru ću danas testirati pa ću okačiti slike ...
O dizajnu i izradi ne treba trošiti reči ...
Sistem radi brzo i fluidno , mada ja ne vidim neku bitnu razliku između M8 i S5/Note3/G2-3/.
Ekran su mogli veći staviti jer utisak kvare tasteri na ekranu pa ispadne da je ekran 4.8" umesto 5"
Kameru ću danas testirati pa ću okačiti slike ...
O dizajnu i izradi ne treba trošiti reči ...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Čekamo još utisaka 

- zoreli
- Moderator
sasvim korektna fotka.
pitanje za vlasnike... da li je neko provalio kako da se iskljuci zvuk za delivery report notifikaciju. Znaci kao pre da samo stoji ona mala kvacica da je poruka primljena, a ne da se cuje i zvuk kad neko primi poruku. Vidim da je to izgleda problem... evo i ovde sam nasao raspravu o tome
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2183093
pitanje za vlasnike... da li je neko provalio kako da se iskljuci zvuk za delivery report notifikaciju. Znaci kao pre da samo stoji ona mala kvacica da je poruka primljena, a ne da se cuje i zvuk kad neko primi poruku. Vidim da je to izgleda problem... evo i ovde sam nasao raspravu o tome
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2183093
- zoreli
- Moderator
Inače ROOT i Custom Recoveri + ROM-ovi kod Samsunga su dečija igra naspram HTC M8 . Danas sam se čitav dan zamajavao sa otključavanjem bootloadera , ROOT-om , ubacivanjem ARHD ROM-a ... na kraju sam morao da uradim S-OFF i prepravim CID u 11111111 da bi mogao da apdejtujem bootloader i ubacim 4.4.4 (pošto je M8 skinut sa neke nemačke mreže morao sam platiti 25$ aplikaciju "sunshine" za S-OFF , a bez S-OFF na M8 nema igranja ... ali zato sam imam Harman-Kardon Sound u ROM-u
) .
Tako da , ko prvi put to radi neka 5x razmisli ... inače brikovanje telefona zagarantovano .
Progreziv , Root i Sense 6 ToolBox sve to rešava ... a i mnogo mnogo više

Tako da , ko prvi put to radi neka 5x razmisli ... inače brikovanje telefona zagarantovano .
Progreziv , Root i Sense 6 ToolBox sve to rešava ... a i mnogo mnogo više

Instalirao sam opet go sms pro, i resio problem sa zvukom delivery report-a....
@ zoreli
Root-om se gubi garancija. Jel tako?
@ zoreli
Root-om se gubi garancija. Jel tako?
Da jer te tako otkače najlakše ako nešto zafali na telefonu. A jel imaš na toj app delivery poruku u vidu samo vizuelnog obaveštenja a ne i zvučnog..
Da da,postoji, samo se pojavi kvacica pored poruke, kad je ista prosledjena... Inacesuper je aplikacija, mnogi je koriste...i jasam je koristio naprethodnom telefonu, nego kao sad novi, pa da je ne ubacujem jos, al' ne vredi...
- zoreli
- Moderator
Da je ekran 5,2 ili 5,5 i da su ubacili normalnu kameru od 13 ili 16MP bio bi bez premca .
- zoreli
- Moderator
[MOD][9/15] - Harman / Kardon Sound Mod v6 / All M8's
Za Audiofile ... nema dalje
http://forum.xda-developers.com/htc-one ... 8-t2827439
Za Audiofile ... nema dalje

http://forum.xda-developers.com/htc-one ... 8-t2827439