Mpx 200 pitanje

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
ivaner
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 10:05

Mpx 200 pitanje

Post od ivaner »

Planiram da uzmem ovaj telefon pa me zanima da li se mogu koristiti mmc kartice na njemu i kakav je zvuk u slusalicama.

Remadb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Jan 2006. 20:01

Re: Mpx 200 pitanje

Post od Remadb »

ivaner napisao:Planiram da uzmem ovaj telefon pa me zanima da li se mogu koristiti mmc kartice na njemu i kakav je zvuk u slusalicama.
MMC - svakako i to do 1 GB , ZVUK - pa i nema razlike u odnosu na mp3 playere.

kirezz
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 14:43

Post od kirezz »

Telefon ti preporucujem, po razumnoj ceni do 130eur nov. Ako imas srece da ga nadjes novog jer se kod nas vise ne prodaje. Zvuk je odlican uz njegov (motorolin handsfree), stereo + dosta glasan, a zvuk iz slusalice takodje, jedino nemoj previse da ocekujes od zvucnika, mono, relativno glasan i naravno slab bas...
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))

Dzoni45
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
Kontakt:

Post od Dzoni45 »

@ivaner: u potpunosti se slazem sa kirezzom, samo probaj SD karticu, iz licno iskustva ti govorim. :)
MPx200 WM2005

ivaner
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 10:05

Post od ivaner »

Hvala vam na odgovorima i. Za kartice pitam jer sam imao sx1 pa mi je ostala mmc kartica od 512 kada sam ga kupovao isto je pisalo da podrzava sd/mmc ali sd nije mogao da podrzi sd.
poz.

juice011
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Maj 2005. 13:04

Post od juice011 »

Slusalice se cuju do jaja na 80%. Na 100% ima malih distorzija i bas naravno nije bas prejak ali je dovoljan za pristojno slusanje. Uz Windows Mobile 5 na njemu mislim da mozes da nabacis cak i kartice od 4GB ako ti se moze. :)

Odgovori