MMS problem na SE k700i (064 prepaid)
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 20:06
- Kontakt:
MMS problem na SE k700i (064 prepaid)
Pre nekoliko dana sam kupio Sony ericsson k700i. Podesio sam GPRS tako sto sam zvao 789. Tom prilikom sam im rekao da mi posalju i podesavanja za MMS ali kada su mi podesavanja za MMS stigla pisalo je "Settings not valid". Ja ih opet zovnem, oni mi posalju istu stvar i opet isto. Onda sam pokusao da rucno podesim MMS ali ni to nije pomoglo da MMS proradi. Sad ne znam sta da radim.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
Sifra za servisni meni kod SE je >*<<*<* gde ove oznake > i < oznacavaju pokrete dzojstikom a * su naravno tasteri sa * i tu bi trebalo na nadjes sve sto te zanima ali izgleda mi da nesto sa softverom nije u redu?Probaj sam da namestis MMS a uputstvo ces naci tako sto ces da skines ovaj .pdf fajl -> http://www.mts.telekom.yu/doc/mms/SonyE ... 00_mms.pdf
Da bi ga otvorio treba ti Adobe Acrobat Reader,da znas ako ti Windows javi da nema program kojim bi otvorio fajl!To je to zasad pa probaj,ako ne uspe onda ce morati da ti flesuju telefon!
Pozdrav
Da bi ga otvorio treba ti Adobe Acrobat Reader,da znas ako ti Windows javi da nema program kojim bi otvorio fajl!To je to zasad pa probaj,ako ne uspe onda ce morati da ti flesuju telefon!
Pozdrav

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 20:06
- Kontakt:
software info:
R2CA001
prgCXC 125821_EU_1_C
LCD SW versions
main dispaly
current: 200406041
ITP SW version
CXC 125 813 R3D
Customization
CDA102286/11 R7A
CXC125822 R2CA001
EMEA_4
Ja ne znam da li ti ista od ovoga znaci.
Kad saljem MMS, poruka se smesti u Outbox, i posle 5-10 minuta telefon mi javi: Communication error. Please try again later. ili tako nesto
R2CA001
prgCXC 125821_EU_1_C
LCD SW versions
main dispaly
current: 200406041
ITP SW version
CXC 125 813 R3D
Customization
CDA102286/11 R7A
CXC125822 R2CA001
EMEA_4
Ja ne znam da li ti ista od ovoga znaci.
Kad saljem MMS, poruka se smesti u Outbox, i posle 5-10 minuta telefon mi javi: Communication error. Please try again later. ili tako nesto
- Lomnica_city
- Expert
Vazno ti je samo ono prvo,verzija softvera,a tvoja je R2CA001.Ostalo su verzije softvera za ostali hardver,ako pratis promene u softveru,na primer da vidis da li si flesovanjem telefona dobio noviju verziju softvera kamere sto bi znacilo da je i ona popravljena malo u odnosu na ranije verzije i tako to!
Pozdrav
Pozdrav

Idi na ovaj link.Imas tu detaljno uputstvo pa probaj rucnod a podesis...
http://www.mts.telekom.yu/doc/mms/SonyE ... 00_mms.pdf
http://www.mts.telekom.yu/doc/mms/SonyE ... 00_mms.pdf
I meni se isto dešava , zatražio sam od korisničkog servisa da mi pošalju podešavanja i to su uradili , zatim sam ručno podesio mms kako piše u u pdf. fajlu , ali opet ništa ,dugo traje , smesti u outbox zatim u draft ili piše isto comunication error i slično !Šta da radim ?Imam isti tip software i isti natpis !