WhatsApp ili Viber?

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Re: WhatsApp ili Viber?

Post od Apolo »

Festina lente.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

WhatsApp mi ima mnogo lepši dizajn i više ga koristim, Viber mi je suviše šaren, pun stikera, I takvih gluposti, nekako neozbiljno deluje. To je moje mišljenje.

Telegram je dobar ali još uvek nije i pitanje je da li će uopšte zaživeti, pored ove dve dominantne App. Morao bi da ponudi nešto korisno što ovi nemaju, a toga mislim da nema.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

ma, ima da isprobam i taj Telegram, cisto iz zabave. :D :wink:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ja sam ga čačkao, sviđa mi se ali džabe kad (bar u mom društvu) nije zaživeo i teško je naći s kim komunicirati.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ma zezam se ljudi, naravno da sme da se koristi :-)

Povezujem iz zezanja uslovljavanje EU zamljama potencijalnim clanicama sa viber-om. Glupave uslove nam postavljaju, pa me ne bi cudilo da neki bude vezan i za viber i WA
Note IV N9100 dual

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Dobar je telegram... Ustvari isto kao i whatsapp samo eto kažu sigurniji je... Mada...
Dobra fora kod telegram je da moze da se instalira na vise uređaja sa istim brojem i naravno na svakom uređaju radi bez problema.
I jos jedna bitna stvar, cim se instalira na drugom uređaju odmah se pojave iste poruke kao sa prvog primarnog uređaja...
Vezan je za broj i nema zezanja npr kao sa whatsapp da vratis citavu Chat istoriju to jest poruke...
Dosta koristim telegram... :)
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Da, da, to sam i ja video u opisu na Play Store, ali nažalost nisam uspeo da probam jer niko od mojih kontakata nema app. :(

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Isto, 300 kontakata i niko ne koristi Telegram.
Слобода или смрт

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Isto

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Одг: WhatsApp ili Viber?

Post od acamatic »

Kod mene isto skoro svi što su modernizovani koriste viber, wa samo par kontakta. Dok npr Fring niko, to sam samo ja koristio jer sam imao symbian pa je moj otac morao da ubaci zbog mene da bi vizuelno komunicirali. Al eto meni je fring baš zanimljiva app i odlično radi..

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Ja sam lepo preko whatsapp podelio svima link od telegrama, i... Nisu naravno svi instalirali ali njih dosta jeste...
Tako da eto vam rešenje ukoliko zelite da probate...
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Kod nas se mnogo više gleda popularnost app a ne funkcionalnost. Ne kažem da su loši wa i viber, ali sigurno ima boljih, lakših, lepših...

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Hike, line, kakao.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

El Laki napisao:WhatsApp mi ima mnogo lepši dizajn i više ga koristim, Viber mi je suviše šaren, pun stikera, I takvih gluposti, nekako neozbiljno deluje. To je moje mišljenje.

Telegram je dobar ali još uvek nije i pitanje je da li će uopšte zaživeti, pored ove dve dominantne App. Morao bi da ponudi nešto korisno što ovi nemaju, a toga mislim da nema.
Viber je nekima bolji upravo zbog tih stikera jer Whatsapp nudi smiley koje imas i u SMS, tako da s tog aspekta ne nudi nista novo u odnosu na Viber. Telegram je besplatan za razliku od Whatsapp a nudi isto sto i on, plus pravili su ga rusi i bar kazu da je bezbedniji za slanje poruka od whatsapp-a. Nece telegram nikad zaziveti ako ljudi imaju stav kao ti. Ja sam za nedelju dana nagovorio dvoje ljudi da ga instaliraju pa idem dalje da ih sakupljam. Uradi i ti isto pa da vidis kako ce da zazivi. I da, program je u beta verziji a vec postoji desktop aplikacija, sto Whatsapp naravno nema.
Festina lente.

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Bas iz tih navedenih razloga mi je bolji telegram... Mada sam bio resen da whatsapp obrise, al eto... Zbog nekih ga jos uvek držim u telefonu...
Huawei

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

@bata bogdan, ja sam obrisao Whatsapp samoinicijativno jer mi je Viber bio dovoljan (a imam 2500 SMS koje nikako da potrosim u toku meseca), a Telegram pored svega ovoga je ruska proizvodnja sto me je odmah privuklo da probam :)
Festina lente.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ne znam da li je bilo reci, ali da li je neko probao KiK messaging aplikaciju? Ne veze se za broj telefona, vec jednostavno username. Nema bas nekih bogzna kakvih opcija i podesavanja, ali odradjuje posao. Batalio sam WhatsApp...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

probao sam Kik pre par meseci, ali samo par dana, jer je retko ko od mojih kontakata hteo da ga instalira. :|
razlog, kao sto rece gore El Laki, bio je verovatno nedovoljna popularnost.
ni na mene nije ostavio neki utisak, vec sam koristio Vajber i WA, a Kik, cini mi se, nije nudio nista novo. posle par dana sam ga izbrisao.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja licno ne koristim WA bas zato sto ga retko ko od mojih kontakata koristi, a drugi razlog je jer mnogo zdere bateriju
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam sad jednog kolegu uspeo da nagocorim da ubaci BB Messenger, i to radi fntasticno. Krajnje jednostavan, brz, a opet po onome sto citam, najsigurniji na svetu.
Inace WeChat je sjajan, kik je sasvim dobar, Line nije los, Kakao je ok, Nimbuzz lepo radi... sve sam probao, video, jedino da nadkem nekoga da koristi....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori