Telenor - produženje ugovora + entry level telefon
Re: Telenor - produženje ugovora + entry level telefon
Ponovo, mislim da ne 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne moze nikako. Dzabe ih cuvas na kompu. Na kompu cuvas samo ako imas omogucen sideload, pa onda neke apps koje nisu na Store na ubacis u fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- stefanomene
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
Da li na windowsu može da se sinhronizuje imenik sa google naloga? Meni lumia deluje sasvim ok.
ja sam imao istu dilemu i uzeo sam bez razmisljanja L520... ima sam zamerku samo na brzinu otvaranja viber-a, sve ostalo je odlicno
bez preterivanja...
kamera, muzika, jednostavnost i fluidnost...
imao sam iz prve ruke kontakt sa androidima ispod 250e i rekao sam - nikad vise. pogotovu sony.
windows je jedini i neprevazidjeni izbor ako imas u vidu cenu do 250e...

kamera, muzika, jednostavnost i fluidnost...
imao sam iz prve ruke kontakt sa androidima ispod 250e i rekao sam - nikad vise. pogotovu sony.
windows je jedini i neprevazidjeni izbor ako imas u vidu cenu do 250e...
- stefanomene
- Neredovni učesnik
Mene konkretno zanima L630 ali nisam do sada imao prilike da vidim kako rade wp. Negde sam pročitao da imaju problem sa viberom, fejsom i da nema aplikacije za gmail. Da li je lako ubaciti muziku, klipove i ostalu multimediju...?
Fejs je dobar, gmail imaš sistemski, ubacuje se lako...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Gmail fabricki radi odlicno. Do sada ni jedna zamerka. Koristim FB app za jedan i FB Beta za drugi profil, oba radi veoma brzi i glatko, refresh zna da radi nekad par sekundi, ali to zavisi i od brzine konekcije. Messenger, bez zamerki. Cak mi se cesto notifikacije i poruke prvo pojave na telefonu pa tek onda mi FB sajt prijavi na kompu.
Viber radi kako mu dodje, ali to sam vec pisao da mislim da je u pitanju veza sa Viber serverom, ne sama aplikacija. Malo duze je otvara, ali kad radi onda radi. Ako nisi duze vreme u aplikaciji prva poruka ume da okasni do 5 minuta i kad krenes cet nema ni malo kasnjenja. Primetio sam u zadnje vreme da se cak i to kasnjenej redje desava.
Viber radi kako mu dodje, ali to sam vec pisao da mislim da je u pitanju veza sa Viber serverom, ne sama aplikacija. Malo duze je otvara, ali kad radi onda radi. Ako nisi duze vreme u aplikaciji prva poruka ume da okasni do 5 minuta i kad krenes cet nema ni malo kasnjenja. Primetio sam u zadnje vreme da se cak i to kasnjenej redje desava.
- stefanomene
- Neredovni učesnik
Koji model ti imas i da li je ekran zaista toliko los kao sto pisu na konkretno L630 modelu?psyhound napisao:Gmail fabricki radi odlicno. Do sada ni jedna zamerka. Koristim FB app za jedan i FB Beta za drugi profil, oba radi veoma brzi i glatko, refresh zna da radi nekad par sekundi, ali to zavisi i od brzine konekcije. Messenger, bez zamerki. Cak mi se cesto notifikacije i poruke prvo pojave na telefonu pa tek onda mi FB sajt prijavi na kompu.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
stefanomene, psyhound ima 520.
Sta podrazumevas pod losim ekranom? Kod mog caleta je skroz ok. Jedino direktno na suncu sto se slabije vidi, ovako je ok za tu klasu telefona.
Sta podrazumevas pod losim ekranom? Kod mog caleta je skroz ok. Jedino direktno na suncu sto se slabije vidi, ovako je ok za tu klasu telefona.
- stefanomene
- Neredovni učesnik
Procitah negde da je bas los, kao kod nekih bas starijih uredjaja, da se vide pixeli...
Telefon mi se na oko bas svidja zbog svog izgleda ali nikada nisam ni probao wp. Malo me je strah ali po komentarima vidim da su ljudi generalno zadovoljni.
Telefon mi se na oko bas svidja zbog svog izgleda ali nikada nisam ni probao wp. Malo me je strah ali po komentarima vidim da su ljudi generalno zadovoljni.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa nije da se vide bas pikseli, ali svakako da nije kao sto je na skupljim modelima.
-
- Sertifikovani Trol
Do skoro je 200+ ppi bilo extra... Sad na 300 ppi svi vide piksele... oh, please. To pisu razmazeni #*&%£& koji za 100€ hoce Galaxy S5!
Poredio sam ekran na L630 sa mojom 520kom -
1. Svetliji,
2. Nesto bolja vidljivost na suncu,
3. Jaci kontrast.
Boje su tu negde po kvalitetu tako da u tom cenovnom rangu je medju kvalitetnijim (vecinom za te pare trpaju neke sugave TFTove).
Poredio sam ekran na L630 sa mojom 520kom -
1. Svetliji,
2. Nesto bolja vidljivost na suncu,
3. Jaci kontrast.
Boje su tu negde po kvalitetu tako da u tom cenovnom rangu je medju kvalitetnijim (vecinom za te pare trpaju neke sugave TFTove).
- stefanomene
- Neredovni učesnik
Znaci, ukoliko ga uzmem, necu se pokajati sto se tice displeja, zvuka prilikom razgovora, koriscenja interneta(FB i viber), slusanja muzike, brzog kuckanja poruka? Takodje, jako bitna stvar mi je sinhronizacija sa gmailom jer su mi tamo svi kontakti. Da li se sinhronizuje lako kao na androidu, samo se ukuca gmail nalog i povuce ili je malo drugacije?
-
- Sertifikovani Trol
Mislim da neces, ali opet zavisi sta ocekujes. 
Gmail radi iz prve. Do sada sam 4 puta aktivirao (prvo kad sam uzeo tel, posle apdejta na 8.1 pa hard reseta i onda posle Cyan apdejta) i sva 4 puta je pvukao sve kontakte i odlicno radi sync.
Zvuk nisam imao prilike ja da testiram, ali ce te sagovornici ok cuti, to sam proverio u par navrata.
WP meni ima odlicnu tastaturu i sve glatko radi tako da se brzo ustosis za kuckanje.
Mozda mi malo fali onaj feedback kad otkucam slovo, sto sam imao na androidu, ali sam se navikao.

Gmail radi iz prve. Do sada sam 4 puta aktivirao (prvo kad sam uzeo tel, posle apdejta na 8.1 pa hard reseta i onda posle Cyan apdejta) i sva 4 puta je pvukao sve kontakte i odlicno radi sync.
Zvuk nisam imao prilike ja da testiram, ali ce te sagovornici ok cuti, to sam proverio u par navrata.

WP meni ima odlicnu tastaturu i sve glatko radi tako da se brzo ustosis za kuckanje.

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Čekao sam decembar da vidim hoće li biti nekih popusta i promocija i isplatilo mi se. Poredvec navedenih telefona, sada su u razmatranje usli i LG L65 i Lumia 630.
Više naginjem L65 i definitivno danas odlucujem. Sta mislite o tom telefonu? Koliko se prodaje u oglasima?
Više naginjem L65 i definitivno danas odlucujem. Sta mislite o tom telefonu? Koliko se prodaje u oglasima?
Nov je u ponudi...
- mezzano
- Expert
Interesuje me sledeće:
1. Da li 1GB rama kog LG omogucava rad bez lagovanja (ili bar bez cestog lagovanja) kao kod slabijih modela androida?
2. Kakvi su procesor i grafički čip kod L65? Da li je moguća fluidna reprodukcija video sadrzaja u 720p i reprodukovanje formata kao sto je .mkv?
3. Da li mogu da se igraju "malo zahtevnije" igrice?
4. Ko je bolji za tačke pod 2 i 3, Lumia 630 ili LG L65?
1. Da li 1GB rama kog LG omogucava rad bez lagovanja (ili bar bez cestog lagovanja) kao kod slabijih modela androida?
2. Kakvi su procesor i grafički čip kod L65? Da li je moguća fluidna reprodukcija video sadrzaja u 720p i reprodukovanje formata kao sto je .mkv?
3. Da li mogu da se igraju "malo zahtevnije" igrice?
4. Ko je bolji za tačke pod 2 i 3, Lumia 630 ili LG L65?
- mezzano
- Expert
Na kraju sam naručio LG L65. Nadam se da nisam pogrešio.
Kad ga pročačkam malo, slede utisci.
Kad ga pročačkam malo, slede utisci.
Ja mislim da ces tim modelom dobiti sve sto zelis,tacnije sto si naveo,e sada za 1giga rama,mislim da je to minimum koji android treba da ima za da kazemo normalan rad,ali to ide i od modela do modela.Neka te posavetuje neko ko ima Lg i svakako mislim da je bolji model nego one koje si naveo u prvom upisu