iPhone 4S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: iPhone 4S
Taster za paljenje i home pritisni zajedno, drzi 10tak sek. dok se ne pojavi jabuka.
Nece, opet isto. Ne znam sta vise da probam... Mozda da ga olupam o patos! 

Ja nisam mogao nista da radim oko update itd dok nisam ugasio find my phone... A to moze samo vlasnik apple id-a i te sifre koju trazi... Ako si vlasnik ne znam sta moze da zeza...
posedujem iphone 4s i ima ios 8.1 koji lepo radi za sada al zanima me jel ima za njega jb i da li se sme ubaciti 

Pogledaj na sajtu ajfon.rs pisali su nesto o tome... Ne mogu da ti garantujem 

iLuka... hvala pogledacu posto se prvi put susrecem sa iphonom

Pozdrav ljudi. Ovako, drugarica je podigla 4s na 8.1 i telefon malo usporeno radi. Želeo bih da uradim backup svega živog, kao nandroid npr, i onda factory reset. Da li je to moguće? Može link do uputstva, može uputstvo?
Hvala unapred

Hvala unapred
nazalost, imao sam skoro bas iskustvo sa 4s i iOS8 i moram ti reci da nema bas mnogo pomoci... jednostavno, sama 8ica i update-i za aplikacije su dosta usporili sam rad telefona pa cak i 5c, kao najnoviji od tih ''najslabijih'', dosta usporeno radi...
za iOS8 trenutno je minimum 5s
preko itunes-a moze da uradi backup, neka ga poveze i ponudice joj sve po redu... sve ce joj sacuvati.
za kontakte moze sve preko itools-a ili da sama prebaci sve brojeve na gmail ili koji vec koristi nalog...
za iOS8 trenutno je minimum 5s

preko itunes-a moze da uradi backup, neka ga poveze i ponudice joj sve po redu... sve ce joj sacuvati.
za kontakte moze sve preko itools-a ili da sama prebaci sve brojeve na gmail ili koji vec koristi nalog...
Ok, konkretno mi je bitno za slike naravno, sms poruke, sav sadrzaj whatsappa, vibera i generalno tih programa za dopisivanje (ukljucujuci audio i video zapise). Na androidu je tu titanium backup za selektivni backup, i plus poneka od aplikacija ima opciju i jos se moze svasta nesto isceprkati sa mem. kartice. Nadam se da i ovde tako nesto moze/postoji. Bacicu malo kasnije pogled sta je sve moguce uraditi sa itunes i itools aplikacijom posto trenutno nisam kod kuce.
Iskreno, nikad nisam niti probao niti razmisljao o tome sto si naveo 

Jos malo da smaram u potrazi za brzim odgovorom
Zeleo bih da spustim iP4s na iOS 7.1.2. Znam da vise ne postoji zvanicna metoda jer Apple vise ne potpisuje tu verziju fw-a. Da li postoji neki nezvanicni metod?

Jbga ja ne znam... Apple jeste ukinuo taj povratak na ios 7.... 

Bedak, baš se usporio 4s ovom verzijom, što opet nije iznenađujuće, ipak je čiča
Hvala na odgovoru iLuka. Ako neko zna neka piše.

Зар не можеш да скинеш ios7.1 и убациш га преко ајтјунса ?
Pa pošto se više ne potpisuje od strane Apple-a kontam da će iTunes nešto zezati. Nisam ni probao pravo da ti kažem.
Pitanje? Prosuo sam po telefonu iPhone 4s vodu, odmah sam ga obrisao ali nisam bio u mogucnosti odmah da iskopcam bateriju nego sam to sutradan uradio...
Telefon radi normalno, samo sto kada ga ISKLJUCIM, on se sam posle 3-5 sec SAM UKLJUCI... i Mozda malo brze vuce bateriju, ali dok sam imao iOS 7.1.2 telefon je sljakao EXTRA, kako sam instalirao 8.1.2 mnogo je sporiji i mnogo manje drzi baterija...
Telefon radi normalno, samo sto kada ga ISKLJUCIM, on se sam posle 3-5 sec SAM UKLJUCI... i Mozda malo brze vuce bateriju, ali dok sam imao iOS 7.1.2 telefon je sljakao EXTRA, kako sam instalirao 8.1.2 mnogo je sporiji i mnogo manje drzi baterija...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Kako to misliš da izvadiš bateriju? Koliko znam, nema ajfona na kojem ti sam bez nekog posebnog alata možeš da ga rasklopiš i izvadiš bateriju. Sve što si mogao, a možda i trebao, je da ga ugasiš i uroniš u pirinač pa da izvuče vlagu.
A za bateriju, moguće da i zbog verzije ios-a kraće drži baterija.
A za bateriju, moguće da i zbog verzije ios-a kraće drži baterija.
pa malim srafcigerom sam ga otvorio i raskopcao bateriju... medjutim danas sam ga gasio i nije se upalio dok ga sam nisam upalio... A baterija je stara, moracu preko kupinda da uzmem NOVU - KOPIJU baterije 
TELEFON JE NAJBOLJE RADIO NA iOS 7.1.2

TELEFON JE NAJBOLJE RADIO NA iOS 7.1.2

4s je nazalost pregazen iako je jedan od najboljih aparata na trzistu bio svojevremeno

- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Mogu da vam kazem da se meni posle par dana koriscena 8.1.2 poprilicno ubrzao, doduse uz par tweak-ova iz Cydie (NoSlowAnimations i Speed Intensifier).