WhatsApp ili Viber?
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: WhatsApp ili Viber?
Meni se to svega par puta desilo, obično me ostavi tamo gde su sve konverzacije.
Evo sad već par dana koristim Telegram da se piskaram sa nekom malom, nekom piletinom, pa fino sve to izgleda, ali imam utisak da poruke kasne. Stižu odmah ako si u aplikaciji, ali ako nisi onda kao da malo kasne. Možda sam se natripovao?
Evo sad već par dana koristim Telegram da se piskaram sa nekom malom, nekom piletinom, pa fino sve to izgleda, ali imam utisak da poruke kasne. Stižu odmah ako si u aplikaciji, ali ako nisi onda kao da malo kasne. Možda sam se natripovao?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Mala te loži
- Azimuth
- Moderator
Ma jok, pojavi se jadna ona kao otkačaljka, to je pretpostavljam kad pošalje poruku, a druga se pojavi kad se i ona pojavi online. Ili možda ona prva znači da je poruka primljena, a druga kad je procitana?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
To onda dodje ka na WA ako ima te dve kvacice. Jedna ako je poruka uzpesno poslata a druga ako je pregledana. Mozda i greism jer sam WA koriso bas kratko.
Sto se vibera tice bas me je razocarao taj problem jer ide na zivce. Sada vidim da nisam jedini koji ima taj problem
Sto se vibera tice bas me je razocarao taj problem jer ide na zivce. Sada vidim da nisam jedini koji ima taj problem
Note IV N9100 dual
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Na WA je prva kvačica da je poruka psolata, a druga da je primljena, ne pregledana.
Pretpostavljam da je onda i na Telegramu tako.
Koristim samo WA, i zadovoljan sam radom. Nema bagova, kašnjenja, niti bilo čega drugog. Probao sam i Viber (davno), nije loš, ali nisam ljubitelj šarenila i ne volem da me bombarduju nalepnicama.
A i tada je srkao bateriju, pa je to bio razlog više da ostavim WA.
Off: Jel primetio još neko da je dragi nam kolega miodrage pojavio u Android temi? Nije da mi smeta, da ne bude zabune, lepo je da što više ljudi razmeni mišljenje, ali spojite nadimak i temu.

Pretpostavljam da je onda i na Telegramu tako.
Koristim samo WA, i zadovoljan sam radom. Nema bagova, kašnjenja, niti bilo čega drugog. Probao sam i Viber (davno), nije loš, ali nisam ljubitelj šarenila i ne volem da me bombarduju nalepnicama.

Off: Jel primetio još neko da je dragi nam kolega miodrage pojavio u Android temi? Nije da mi smeta, da ne bude zabune, lepo je da što više ljudi razmeni mišljenje, ali spojite nadimak i temu.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
te kvacice su zapravo stikliranje, kao kad nam je uciteljica pregledla kontrolne zadatke.
ps: instalirao sam i Telegram i razaslao ljudima pozivnice, pa, ako se neko "ulovi", bas me interesuje da ga isprobam i vidim 'ocu li menjati Votsap za njega.
inace, i Votsap i Vajber mi rade dobro, shodno telefonima koje imam, i nemam nista protiv sto je Votsap prodat Fejsbuku, sve dok odtaje ovakav kakav je.

ps: instalirao sam i Telegram i razaslao ljudima pozivnice, pa, ako se neko "ulovi", bas me interesuje da ga isprobam i vidim 'ocu li menjati Votsap za njega.

inace, i Votsap i Vajber mi rade dobro, shodno telefonima koje imam, i nemam nista protiv sto je Votsap prodat Fejsbuku, sve dok odtaje ovakav kakav je.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vla-do posto sam uglavnom preko TT, ne vidim sekciju svake teme, a ovo je tema o WA i Viberu, nema veze sa omrazenim mi sistemom 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
miodrage: "Index boarda » Operativni sistemi » Android OS » Aplikacije » WhatsApp ili Viber?"
ali, u pravu si, ovde je rec o aplikacijama koje se koriste i na drugim OS-ovima, tako da i mi koji (trenutno) nemamo Android mozemo nesto da napisemo.

ali, u pravu si, ovde je rec o aplikacijama koje se koriste i na drugim OS-ovima, tako da i mi koji (trenutno) nemamo Android mozemo nesto da napisemo.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... eaab32.png[/img]
Evindzer: Idem iskljucivo u Unread, i ne vidim gde je sta veruj mi. Eto ti i SS, i reci da nisam u pravu.
Evindzer: Idem iskljucivo u Unread, i ne vidim gde je sta veruj mi. Eto ti i SS, i reci da nisam u pravu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
miodrage, samo sam se salio, stvarno nije bila prozivka, naprotiv, jer ne vidim zasto ne bismo mogli da komentarisemo i one telefone i OS-ove koje ne koristimo.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma sramota ga je sto je zalutao u ovaj deo foruma pa se sad nesto kao vadi. 

Na Nokia Asha 302 koristim WhatsApp nepune dve godine i upravo gledam,imam oko 45000 poslatih poruka i nijednog momenta nisam imao problema.Na tabletu imam instaliran Viber,ali mi se ne svidja bas,ustvari ta odbojnost je vise zbog toucha nego zbog Vibera.Telegram takodje imam instaliran,ali bukvalno niko iz imenika ga nema,tako da,sacekacu malo da se pojavi nek(a)o 

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Juce sam presao sa WP na Android, konkretno LG G2 mini, Viber radi fantasticno. Nije mi jasno da se neko uopste zalio na rad Vibera kako je spor ili slicno. Mada pored Vibera koristim i Telegram posto sam njime zamenio Whatsapp, a i besplatan je.
Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
Pa i whatsapp je besplatan. Ja imam lifetime doduse, ali to je samo zato sto sam se registrovao prvi put preko ajfona. Valja su ameri privilegovani zbog loseg ekonomskog stanja 

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ma nije sto je se placa whatsapp, vec je ujedno mnogo bolji telegram po svemu...
Moze na vise uređaja da se instalira, mogućnost i na pc, ne moras save da radis i prebacuje itd... Sve vezano za jedan broj...
Na note 3 sam samo Viber i Telegram instalirao.
Moze na vise uređaja da se instalira, mogućnost i na pc, ne moras save da radis i prebacuje itd... Sve vezano za jedan broj...
Na note 3 sam samo Viber i Telegram instalirao.
Huawei
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
@bata bogdan, sve si lepo rekao umesto mene. Plus, Telegram su braca rusi napravili 

Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
dzaba kad Telegram nije siroko prihvacen, od 400+ kontakata koje imam u telefonu, samo jedna gospodjica ga koristi, a s njom mi se nesto i ne dopisuje, nije zabavna..

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Hoces da kazes da nije laka riba i da ti se zato ne dopisuje sa njom 

Note IV N9100 dual
- Evindzer
- Prijatelj foruma
pa i nije laka, u pravu si, ima negde oko 90 kila.