LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Imao sam ja profesionalni aparat pa mi ukrali,tako da ima malo i do ostrog oka i same pozicije 

Ljudi da li mi se isplati da uzmem ovaj telefon za 27000 kod operatera i da produzim ugovor ili neka druga kombinacija? U slobodnoj prodaji svi daju po 6 meseci garancije, a oglase na kp ne bih uzeo za razmatranje.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Tako bi se moglo reci komso,mada ima tu jos dosta da se uci 

- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Probaj,nista ne kosta.Inace,najmanji je problem da ti posalju postom,ako se na to odlucis.Dobra je stvar,kod vas sto zivite u velikim gradovima,sto mozete vecinu telefona videti uzivo,sto je velika stvar.Inace,neko napisa u jednoj drugoj temi da ce ovaj telefon dobiti 5-cu na prolece,sto je lepa vest.
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Pozdrav narode, dugo pratim ovaj forum i sajt, jos od simensa mc60
, ali nikako da se registrujem.
Trenutno imam lg g2, juce sam ga updejtovao na 4.4.2. i ne mogu da otvorim fabricku aplikaciju za vreme i notebook. Postoji li neko resenje, hvala.

Trenutno imam lg g2, juce sam ga updejtovao na 4.4.2. i ne mogu da otvorim fabricku aplikaciju za vreme i notebook. Postoji li neko resenje, hvala.

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Lormida,iako je OTA update ja uvek preporucujem da se uradi factory reset da bi se sistem slegao i da ne bi bilo takvih bagova... Probaj da iz settingsa obrises app data i cache od tih aplikacija
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Mazzy kod mene se nikad nije desilo to. A maltene vise koristim kameru nego dialer 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Mislim da se ne isplati uzimati za te pare preko mreze i paketa iz 2 razloga.
Prvo, vezaces sebe za mrezu.
Drugo, nista manje bitno, dobices 16GB verziju telefona.
U slobodnoj prodaju, na KP, je recimo bila 32GB verzija za oko 300e. Uzmi to u razmatranje s obzirom da telefon nema slot za SD.
Sto se pakovanja tice, samo Ajfon dolazi u vakuum pakovanju, svi ostali imaju samo hologramske nalepnice.
Prvo, vezaces sebe za mrezu.
Drugo, nista manje bitno, dobices 16GB verziju telefona.
U slobodnoj prodaju, na KP, je recimo bila 32GB verzija za oko 300e. Uzmi to u razmatranje s obzirom da telefon nema slot za SD.
Sto se pakovanja tice, samo Ajfon dolazi u vakuum pakovanju, svi ostali imaju samo hologramske nalepnice.
Dobio sam novi update,D80220G.
Zna li neko sta donosi?
.
Zna li neko sta donosi?
.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.