Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Psyhohnd, veruj mi da jeste jedna od najlepsih. Lepo ti dece kolega da si odlicne efekte primenio. Moracu da je skinem i da je cuvam u mojoj kolekciji najlepsih slika
Jesen u mom sokaku
XM2,manual mode,balans bele boje na oblacno
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ljudi odlicne slike Svaka cast!
Dosta posla kod mene pa nemam nista zanimljivo da kacim...
Prica se vec uveliko da Microsoft gasi Nokia brend odnosno da novi telefoni nece nositi naziv Nokia, vec Microsoft Lumia... Brend ce najverovatnije ostati u vidu Mapa, Nokia Here, ali telefoni vise nece nosti Nokia ime
Evo u to ime jedan moj old-school 6110 Navigator, iz godine 2007, dok je Nokia jos pravila dobre telephone. Ovaj telefon je preko tri godine stajao na sofersajbni minibusa i sluzio kao telefon hendsfree i gps navigacija, nije skidan i 80% u te tri godine radio je na autopunjacu . Jos uvek radi sve i bez ogrebotine je, od velikog sunca i temperature prednji srebrni deo poceo da dobija tragove pecenja
Sa 808PV, 6110 Navigator:
Navigator rules nije bio los fon,ali u konkurenciji N82 nije imao sta da trazi
I ja imam Navigator ali beli.
Bio hit telefon,ima neverovatno jak zvucnik
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Sale_M, Da da al n82 beshe 200 eura skuplji i klasu vishi tel. To su bile masine, vrlo izdzljivi i pouzdani telefoni... Behemoth, Da da, zvucnik odlican u to vreme jedan od glasnijih, al i sada
Kao sto rekoh nije skidan sa soferke, kamera je mozda opalila 30x i to u dva dana
Posto je ovo tema za slike, evo nekih slika iz ta dva dana sa 6110 navigator (2mpx):
Evo poredjenja nocnih slika sa ISO 1600 vs ISO 800 -Z2
Koja vam se vise svdja?
I meni se vise svidja,prirodnije izgleda,mada ima vise detalja na 1600
Jbt sad kad nesto gledam ovu prvu,ko da nije noc nego predvece/sta god..u svakom slucaju slike su odlicne i kad se gledaju cropovi.Valjda ga necu menjati za Z3
Andro,hvala
ISO fabricki ide do maksimuma 6400 u supeautomodu,a manualnom do 3200.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.