Jednu temu sam vec otvorio sto se tice ovog problema ali u okviru foruma OPERATERI, ajde razumem da kasni po par sati ali da li je moguce da tel. mora da se flesuje ako mu stignu sve poruke posle paljenje/gasenja telefona.. To mi je sumnjivo!
MoToRoLa C-650.. [problem]
- EsCoBaR
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
MoToRoLa C-650.. [problem]
Ortak mi ima ovaj telefon ali ima vrlo neprijatnih problema.. Sve radi extra, dostupan je uvek sve se lepo cuje ali ima problema sa SMS-om.. Naime u neko odredjeno vreme posalje SMS ali mu izvestaj stigne posle par sati.. Drugi problem, takodje sa SMS-om.. Ugasi tel. na par sekundi, upali ga ponovo i onda mu stignu 15 poruka.. sve koje su mu poslate pre 15ak sati ili ponekad i 2 dana..
Jednu temu sam vec otvorio sto se tice ovog problema ali u okviru foruma OPERATERI, ajde razumem da kasni po par sati ali da li je moguce da tel. mora da se flesuje ako mu stignu sve poruke posle paljenje/gasenja telefona.. To mi je sumnjivo!

- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
To za izveshtaj se svima deshava a ne samo njemu jer je to do operatera i zadnjih dana su izveshtaji bash kasnili i 3povali se...
A to shto mu tek stignu poruke kad restartuje fon,znachi da mu se fon verovatno zabaguje tako da mu reci da po par puta na dan rastartuje fon kad se seti bice valjda ok..
A to shto mu tek stignu poruke kad restartuje fon,znachi da mu se fon verovatno zabaguje tako da mu reci da po par puta na dan rastartuje fon kad se seti bice valjda ok..