iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 6
I onda je to teska mana iPhone-a i svetski skandal, dok je kod ostalih to normalno i moze da se desi i splet je nesrecnih okolnosti... ma daaajjj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nisam ja ništa rekao za to, da li je mana ili ne proceniće sam kupac. Samo sam rekao da je to donekle normalna pojava, sve dok ga koristiš normalno naravno da ne bi trebalo da bude nikakvih problema ali ako se iživljavaš nad njim naravno da će svaki da popusti.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Neće. Pri istim testovima na kojima se IPhone savijao kao od šale, drugi telefoni nisu ni zvuk ispustili tako da nije svejedno. Naravno, pri normalnoj upotrebi mu neće biti ništa, ali da je dobar (gledano sa aspekta izrade i izdržljivosti) kao i svi drugi, nije. Tu je kraj priče.
Ta dvojica sto se vuku po novinama jer su prvi kupili iPhone preko operatera prozivljavaju highlight svog zivotaEl Laki napisao:Da, ali ovi preko oglasa kupljeni nisu izašli na tv i u svim novinama
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ima ih već po oglasima od operatera, konkretno mislim da je model Plus u pitanju, iz Telenora i navedeno je u oglasu da radi samo na Telenor mreži.
Ja sam 4 sata čamio čekajući u redu da kupim prepaid 063 broj prvog dana kada ih je Mobtel pustio u prodaju
Mladost, ludost 
Čestitam svim vlasnicima ovog uređaja. Ti što su kupili prvi su bukvalno uvučeni u ovaj iCirkus htjeli to oni ili ne, snašli se u njemu ili ne.

Čestitam svim vlasnicima ovog uređaja. Ti što su kupili prvi su bukvalno uvučeni u ovaj iCirkus htjeli to oni ili ne, snašli se u njemu ili ne.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Mogu kad ga budu prodavali da navedu da je prvi u Srbiji 

Danas sam na kratko gledao mob. Kvalitetno je odradjen, al nije mi bio wow dozivljaj. UI su mogli malo promijeniti
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
- Kontakt:
Meni je UI ios-a oduvek ličio na 640x840 ako ne razumete 

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ima u delta city-ju u mts-ovoj poslovnici, samo nisam siguran da li je 6 ili 6+, nisam gledao, samo sam prošao.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koliko sam video izložen je u Telenor poslovnici u Knez Mihajlovoj kao i u mt:s poslovnici na Terzijama.U Telenoru je izložen i plus i običan.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
I čim ga uzmeš u ruke,odmah ti prilaze dva šifonjera dva sa dva!znemanja napisao:Koliko sam video izložen je u Telenor poslovnici u Knez Mihajlovoj kao i u mt:s poslovnici na Terzijama.U Telenoru je izložen i plus i običan.

Ozbiljno?
- znemanja
- Moderator
Iskreno išao sam s bratom, pošto on planira da pazari iP6, ja pokušavam da ga odgovorim od toga i ukažem mu na mnogoooo bolje telefone drugih proizvođača
Međutim nisam imao problem sa tim "šifonjerima", tj. niko nas nije nadgledao dok je čačkao telefon, bar je tako bilo u Telenoru.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
znemanja, Onda je verovatno spojen sa atomskom bombom,cim pokusas da ga otkacis sa kabla! 

Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 02. Nov 2014. 23:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
Rezlog: Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
- znemanja
- Moderator
Xaxa, vrlo moguće, ništa me ne bi čudilo, pogotovo kada je iPhone u pitanju 

ima li nekog od vlasnika?
u cemu drzite telefon?
ovaj okvir oko kamere mi ne deluje bas previse pouzdano da bih drzao telefon na njemu?
ne znam da li da uzmem neki bumper ili kompletnu masku? foliju uzimam danas obavezno...
u cemu drzite telefon?
ovaj okvir oko kamere mi ne deluje bas previse pouzdano da bih drzao telefon na njemu?
ne znam da li da uzmem neki bumper ili kompletnu masku? foliju uzimam danas obavezno...
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Imaš gey avatar, samo šljašti na monitoru, daj bre, opraštam ti neke krupne stvari, ali ovaj avatar ne
Svakako bih ubacio u nešto, iphone

Svakako bih ubacio u nešto, iphone

Poslednja izmena od Baraba u Pon, 03. Nov 2014. 09:42, izmenjeno 1 put ukupno.
Haha podrska sefu
znas kako mi zombiji sledbenici razmisljamo 
Uzmi ti lepi jedan win 8.1 i uzivancija...

Uzmi ti lepi jedan win 8.1 i uzivancija...