https://www.youtube.com/watch?v=HenEwe3EfbE
I sporo reagovanje, pokretanje aplikacija predstavlja fluidnost?miodrage napisao: neki zadaci ce duze da se obavljaju, manje ce aplikacija moci da bude pokrenuto istovremeno. Opet, i opred toga 520 ce da radi fluidno. Ovo su sve cinjenice koje ne mogu da se opovrgnu.
...........sa druge strane, pojedini Android uredjaji, uglavnom iz nizeg i srednjeg ranga, ne mogu da se nose sa izazovima koje postavljaju WP uredjaji istog cenovnog ranga
miodrage napisao:pojedini Android uredjaji, uglavnom iz nizeg i srednjeg ranga, ne mogu da se nose sa izazovima koje postavljaju WP uredjaji istog cenovnog ranga, te rad na njima niej tako fluidan, a nakon ukljucivanja veceg broja aplikacija krecu da stucaju, stekaju, baguju... Na WP uredjaju tako nesto jos nisam iskusio.
miodrage napisao:Svaki uredjaj hoce da se zablentavi, i da ima stucanje u radu. Pitanje je samo koliko cesto, i koliko to iritira korisnika. Mene svaki preskok u radu, a koga ima cak i na 920 (retko ali se desi) dovede instant do ludila.
Gresis, nista od navedenog ne fali na androidu, a ni na iOS-u.... A na WP-u?!hibiskus napisao:....Trenutno ova prepucavanja posmatram razmažen bb10 os -om. Na njemu mogu da serujem stvari direktno iz os-a, kopiram fajlove preko wifi-ja u lan mreži na telefon (isto fabrička osobina) , i imam normalan file manager već povezan na Cloud.
Namerno sam naveo ove 3 funkcije, zato što svaka fali jednom od 3 vodeća os-a......