XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
znam druze,imam s3,dao sam ga zeni da ga ona koristi,ja koristim neki drugi telefon,samo sam komentarisao ovu sliku s2,inace imao sam i s2 ali s2 plus,odlicne je pravila slike.OIS ne znam sta je ?
zoreli, cudi me da ovako G3 slika,mora biti ovo bolje od G2,a kad pogledam obrnuta situacija Da li je xdabbeb sa fix-om toliko sredio kameru,ili sta je u pitanju,nemam pojma
Ubacio sam najnoviji 4.4.4 firmver u Z2 tek sto je izasao i evo jedne test slike,mada je noc,al ipak
Kutijagreha primecujes li ti neku razliku u ovoj nocnoj u odnosu na neke pre sa mog Z2?
Ovo je manual mode,ISO na 800 isto kao i pre kad sam slikao,ne koristim automatiku za nocne fotke jer su tad losije.
Sale_M, ako je ISO podesavan onda to mora mnogo bolje da bude. Meni fotke najbolje ispadnu na iso 800,druga slika (par posta iznad)
Sto kaze AndroMan bolje je nakon update-a ali definitivno mora sony jos da radi da opravda toliku pikselazu kamere
Pa i meni se cini da je malo bolje,ali do sutra dok ne napravim fotke preko dana ne mogu nista da tvrdim.
Videcemo,valjda Sony nece da podbaci...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.