Evo sa 4.4.4 Z2 pa vidite sami dal ima poboljsanja u kvalitetu
Svaki komentar je dobro dosao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ne mozes sve da dobijes uvek jbg,ali moracu jos da testiram da bi bio siguran...ja mislim da jproblem e i u hardveru i softveru cim vecina korisnika nema nikakvih problema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jaooo,devojchiceeee zoreli nije te bilo bre keep going
vla-do, odlicna slika kafice
acamatic, N8 u svom stilu
Cini mi se da je blic jaci posle update-a na Z2
Ovo je slikano u mrklom mraku,ja vise nego zadovoljan
Nada je "cure mi bale niz usta"
Sale jeste N8 ce i dalje jos dugo objasnjavati pojmove u vezi kamere..
A sto se tice tvoje fotografije,ako je ovo totalni mrak,super je onda.
Ja i dalje ne mogu da verujem da tako azuriranja mogu da "ispeglaju" kameru.
acamatic, N8 i dalje obara standarde zoreli, Nada je najlepsa Sale_M, Sony je vidno poboljsao slikanje sa blicem
Jesen u mom soku 2 Druga slika slikana u pokretu
Evo mog malog remek dela
slika slike
slikano sa M2
Brate imam ga i dalje a imam i canon 1400 od 16mpx,veruj da ovaj stariji lepse slike pravi,dobro mozda po danu mrtva trka,ali po noci,sigurno lepse slike pravi od ovog od 16mpx
cvoruga, pa to su cipele kao iz filmova, za krevetne aktivnosti
Inace, jeste slatka Nada, a ima jos jedna ona devojka...zaboravih joj ime pa cu morati da je potrazim
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.