6630 problem Bluetooth

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

6630 problem Bluetooth

Post od mkvb »

Od jednom vise ne mogu da posaljem midi melodije bt-om, ona standardna procedura slanja iz galerije, kaze "Unable to send protected objects" a cini mi se da sam pre mogao. Iz Profi Explorera mi normalno sve salje, i prmetio sam jedan bug, u kada udjem u Log desi mi se neki put da mi se ceo log sam zatvori. Jel ima neko slicnih problema?
N6630 v5.03.08 skinut sa TIMa :?
HOX Titanium gray

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono,meni se desilo da mi se zabaguje BT ali samo sam restartovao fon i radi ok..Inache postoje fajlovi koji ne mogu da se shalju pa morash preko ProfiExplorera ili FExlorera jer oni "zaobilaze" te zashtite..

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Ma mene to muci vec par dana, fajlovi su kopirani sa racunara u telefon nisu skinuti gprs-om, nisam imao pre tih problema, sve ostalo salje, i mp3 i wav i slike ali midi nikako. NIje da mi nesto mnogo smeta nego samo da vidim ako neko zna razlog.
Thx, pozdav :)
HOX Titanium gray

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

verovatno se radi o zasticenim fajlovima lepo ti pise i takve ne mozes da posaljes jedino preko profiexplorera, probaj i da ih preimenujes pa probaj onda preko bt :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Novi FExplorer 1.16 ce te resiti tih muka,nema za njega vise ni Ш od zasticenih fajlova,salje sve i ne pita jel sme! :D
Pozdrav 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

[quot
pa to vec znamo nego je hteo direktno da ih salje bez fexplorera, samo preko bt, ;)
mkvb probaj neke midi fajlove da prebacis sa kompa pa onda probaj nekome da im posaljes pa ces videti da li su svi zasticeni mislim da nisu :unsure:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Pa i ja mislim da nisu ali to pokusavam da vam kazem. prebacim gomilu midi fajlova sa kompa u fon i ni jedan ne pogu da posaljem, nemoguce da su svi zasticeni, znam za FEx i Profi Exp. ali mene interesuje iz galerije jer vise ni jedan midi fajl ne mogu tako da posaljem, a siguran sam da sam pre mogao
HOX Titanium gray

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ja nisam mogao sa 6600 nikad da posaljem melodiju iz galerije. Morao sam iz FExplorer-a,a kasnije sam skontao da moze i iz File mgr. ...
...shit happens... keep d smile!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

evo danas sam pokusao da font i c:\system\fonts posaljem preko BT na komp i nije moglo, a koristim FE 1.16 beta .....
pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E pa ako je toliko tesko startovati FExplorer za par sekundi i onda poslati onda stvarno... :roll: Iskljucicu se iz diskusije!
b_udder ako nece na kompjuter direktno,probaj da ga kopiras negde drugde,preimenujes pa onda posaljes,verovatno je to neki bug u v1.16 jer mogu svi ostali zasticeni pa... ;)
Pozdrav 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Lomnica_city, ma nije tesko naravno :) ja sam samo primetio vise ne mogu da saljem midi iz galerije a pre sam mogao, znaci nesto sam zeznuo, nego me sada muci jedna druga stvar, malo je off topic ali da ne zatrpavam sa novim temama (kao neki), ako uradim backup na karticu, potom resetujem fon i vratim backup, jer mi se zadrzava "call duration counter" ili krece od nule? Ne mislim na life timer nego timer u log-u, ono primljeni pozivi, packet data counter...?

Thanx, pozdrav :) :) :)
HOX Titanium gray

nenadbg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Sep 2005. 15:16

Post od nenadbg »

ja nikada nisam imao problema moj BT salje sve na obe strane.jednostavno ides desni klik na to sto hoces da posaljes send an,BT ,i to je to bar kod mene tako ide.
6600

Odgovori