A zar to ne znači ako jedna strana ugasi tu opciju on/ona ne mogu da vide da li druga strana pročitala poruku, a ne da i za njih to važi ako druga strana ima uključenu tu opciju. Nadam se da sam bio jasan
To su hteli i na Gmail-u da uvedu, da onaj ko ti posalje mail moze videti da li si procitao mail ili ne. Otisli su daleko sa tim detaljima, slucajno otvoris poruku a ne mozes odmah da odgovoris vec posle nekoliko sati i odmah se druga strana buni kako kuliras.
Ne znam zašto nekom smeta ova opcija. Kao što reče Baraba, ako hoću i mogu, odgovoriću, ako ne, kada stignem. Mislim da u određenim situacijama, bar meni, od velike važnosti je da taj kome šaljem poruku, vidi poruku, a dal će odgovoriti, manje važno. Tako da ta opcija ume da bude itekako korisna.
Ima baksuza koji stvarno znaju da dignu nos ako im se ne odgovori istog trenutka kada procitas poruku, ali zato ne znaju da odgovore na tu istu poruku kada je oni procitaju
Meni su najveci paradoks ljudi koji se ne skidaju sa vibera, ceo dan su online i kad im posaljes poruku odgovori ti posle 3 dana. Ok, desi se da covek ne moze istog trenutka da odgovori na poruku pa to uradi posle 2-3 sata, ali kada ti neko ceo dan ne odgovara pa ti se uvece obrati sa nekim pitanjem, a ono kao eeee zaboravio sam skroz za poruku.... Svakakvih nas ima.
Telegram ubija. Interesantno mi je da je vec imao sve funkcionalnosti koji je Whatsapp skoro predstavio, a koji je takodje naknadno uveo Safe chat i ostale stvari kako bi se predstavio kao siguran messenger za kuckanje. Svaka cast rusima na ovoj aplikaciji!
Nikako da se nateram da koristim what. Uvek ga izbrišem. Valjda su svi na viberu, pa me mrzi da imam više programa slične namene. A i svi me kontaktiraju na viber, na what kada imam niko.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.