POmozite koji fon!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

POmozite koji fon!

Post od mica »

Imam problem!!!! neznam koji fon da kupim oko 230E Mislio sam mpx-220 ili w550I a sada ni sam neznam. pisite sta vi mislite ali je vazno da je muski i da ima kameru i bletooth!!!! unapred zahvalan 8) 8)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

To su dva telefona razlicite kategorije.Posto nisi naveo da ti je potreban smart telefon onda je po pitanju muzike,kamere,povezivanja bolji izbor SE. Motorola ima Windows operativni sistem pa sam tim neogranicene mogucnosti prosirenja.To je velika prednost ako si zaljubljenik u mobilnu tehnologiju.Tesko je reci koji je vise muski ili zenski od ova dva telefona,ali je motorola komplikovanija,sporija,teza,lose kamere...ali windows..sam moras odluciti..
LG G2 Black,16GB

mica
Banned

Post od mica »

Angel of love ,nisam rekao samo izmedju ta dva telefona dvoumim nego sam jedan od ta dva da kupim a sad neznam!! 8)
......Smej se smej,uvek se smej........

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Za te pare uvek preporucujem nokiu 6630 jer ces tesko naci nesto sto je kvalitetnije i bolje za sumu o kojoj pricamo. U svakom slucaju, ako ga kupis, neces se pokajati.

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Uzmi 6630 i zavrsio si posao, telefon je odlican i za te pare bolje nema, ja jos nisam cuo da se neko pokajao sto je uzeo taj telefon, a po izgledu ne bih rekao da je zenski :) sorry ladies :wink:
HOX Titanium gray

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

moja ti je preporuka,iz iskustva, oko 200e-nokia 6630 a preko 200e,recimo 235e-SE D750i...pozz 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Biraj kategoriju:
-Smartphone: 6630 (ili ako se bash lozish na window mobile onda uzmi mpx220, mada to i nije neki telefon)
-Kameraphone: k750/d750 (najbolja 2mpix kamera sa autofokusom, pravi jako dobre slike za telefon. Ima takodje jako dobar mp3, telefon je mali i za mene izuzetno lep.)
-Musicphone: w550 (osrednja kamera, jaki stereo zvucnici, jako dobar mp3player, uglanvom telefon predvidjen prvenstveno za muziku.)

Bilo koja od ta tri telefona da uzmesh, necesh se pokajati, telefoni su stvarno VRH za ono sto su namenjeni (pod VRH, nisam mislio najbolji na trzistu, da nema bolje, nego najbolji odnos cena/kvalitet).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

mica, cisto da potvrdim preporuku Dario (asdf)-a!
Poslusaj ga.
Jedino ako ne,onda potrazi neke konkretne modele na sajtu,pa pitaj ovde za njih. Rado cemo ti mi strucnjaci reci sve :lol: :D :P 8)
...shit happens... keep d smile!

mica
Banned

Post od mica »

Zahvalan sam na svim predlozima ali meni nokia 6630 nije nesto.mislim ima ona dobru kameru i sve to ali simbijan!!! cuo sam da je spor :smutny: :smutny: Neka motorola mozda npr.1070 ili......... Ja bi sada najradije kupio 3250 ali skupa je !!! nema vaze vi pisite a ja cu da razmisljam.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa 6630 nije toliko spora...a mpx220 ima windows pa ti se isto hvata... :roll: Onda uzmi SE w550i on je s40... 8)

mica
Banned

Post od mica »

Njega sam i hteo jos pre pola godine ali sam citao da se svi zale na displej da se kvari a i nisam siguran zbog swiwela :smutny:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@mica: onda je k750/d750 definitivno najbolji izbor za tebe. Ako ti je bash stalo do mp3-a mogu da ti kazem da ima isti zvuk preko slusalica kao i w550 (samo sto dobijesh losije slusalice ali mozesh da ih preradish i da stavish obicne sluske).
Za te pare necesh naci bolji telefon, koji god kupio. Nemas sta vishe da razmisljash, samo nastekaj josh koji evro i idi da ga qpish, to je to. Ako te bash zanima procackaj malo po review-ovima po netu.
POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

mica napisao:Zahvalan sam na svim predlozima ali meni nokia 6630 nije nesto.mislim ima ona dobru kameru i sve to ali simbijan!!! cuo sam da je spor :smutny: :smutny:
Ovo je zvucalo kao da symbian cini telefon osrednjim. Ja ti mogu reci da sam sigurna da ne postoji symbian telefon koji je brzi od nokie 6630, i ta 'sporost' koja se pominje, pominje se samo u vrlo retkim situacijama i obuhvata samo 5% operacija na fonu...

Da bi nacinio izbor, napravi listu kriterijuma; hocu symbian, necu symbian, hocu mp3, necu, hocu dobru kameru, necu, hocu fensi izgled, necu, hocu preklop, necu i nikad se ne oslanjaj na informacije iz stote ruke, ono sto je nekom sporo mozda je tebi brzo, ili nekom ruzno , a tebi lepo, dakle ja ti savetujem da odes do prodavnice i probas svaki od telefona koji te je zainteresovao i otklonis sve sumnje i glasine tipa : cuo sam..., onaj kaze da..., ali rekli su mi... i ostalo.
Srecno
;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

samo jos da dodam ako se odlucis za kupovinu SE K750i a ja ti ga toplo preporucujem,mislim da bi bilo bolje da uzmes D750i jer su to potpuno isti telefoni samo sto je D750i kvalitetnije uradjen. meksi su dugmici,veci su i laksi za rukovanje a i meni je D750i mnogo lepsi...sad im je pala cena pa ces "ubiti dve muve jednim udarcem"...pozz 8) P.S javi se na PP da ti kazem za radnju koja daje u full-u ovaj telefon a jedna je od jeftinijih u Bgdu...

mica
Banned

Post od mica »

Moram da se zahvalim oljici sto mi je ovako pomogla 8)
HVALLLLLLLA 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ukoliko ti treba dobar telefon , koji ima dobru kameru , prosirivu memoriju....i da mozhesh da stavljash programe (symbian , windows) onda ti preporuchujem 6630 (symbian) koja je po meni bolja od mpx220 (windows)
ukoliko ti treba camera phone - k750i
ukoliko ti treba muzichki telefon onda w550i

ukoliko ti treba telefon da na njega stavljash progrme onda 6630 , a ukoliko ti treba obichni , ali dobar telefon onda k750i 8) :wink: :) :D :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ja bih se složila sa Oljicom i DEL BOY-em,mica, najbolje bi ti bilo da pročačkaš 6630 pa da vidiš da li je spor kao što su ti rekli :dry:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ma bre 6630 nije spora, po meni je brza od nekih ne-simbijan telefona. Za te pare ne mozes da dobijes bolji telefon :P Kamera mu i nije nesto a ni mp3 reprodukcija ali za te pare ne moze bolje.
Kao sto je del boy rekao ako ti treba kamera uzmi k750 a ako ti treba muzika w550. 6630 je ti je all-in-one, mali racunar sa solidnom kamerom i mp3 plejer.
and justice for all...

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

pa ni k750i nema loshu reprodukciju muzike ako cemo tako.Za moj pojam je spor,ali moze da prodje,meni se cini da je nokia 6230i koja nije simbian sporija od njega,a mene ta sporost stvarno iritira.
Mico,mislim da nema smisla da otvarash 2 slichne teme :uhuh: rekli su ti sve,ako ti treba simbian najbolji je 6630,ako ti treba telefon sa odlichnom kamerom to je k750i/d750i,ili telefon za odlichnom repordukcijom muzike w550i (chak je i s700i stvarno dobar telefon),eto :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mislim da bi se odusevio sa 6630 jer je pravi muski i samo ga ti procackaj malo...odusevices se sigurno :wink: :D
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori