Gde su testovi?????
Gde su testovi?????
Skoro svaki telefon ima slike iz ruke ali gde su i kompletni testovi?? video sam cim je izasao samsung sa hard driveom odmah je tu bio i test a naprimer za nokiu 3250 nema test ! to me bocka
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Testovi su sa mobilereview-a,na ovom sajtu su samo prevedeni odande tako da nema svih tesova ovde,ako te interesuje potrazi na www.mobile-review.com 

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa kao sto je neko to vec rekao ti testovi se pravi skoro po nekom kalupu,tako da i nije toliko tesko i imas vecinu na adresi koju sam ti dao u proslom postu a na ovom sajtu prevodu te testove pa ih kache,a trenutno je u fazi izrade nova verzija sajta pa ima posla oko foruma tako da nije lako sve to postici.. 

Ma da bas je lako napisati test, hajde svi da testiramo telefone...
Testovi se prave po kalupu ali ih pisu ljudi koji treba da potisnu sve svoje emotzije i da budu objektivni... A da ne pricam o poznavanju trzista, predvidjanju daljih desavanja, probavanju ostalih modela i na kraju krajeva ne zameriti se proizvodjacima a o5 ostati objektivan, dakle birati reci...
Da je to tako lako svi bi to radili i ne bi Milan qpovao testove od mr.com-a vetj bi ih sam pisao...

Testovi se prave po kalupu ali ih pisu ljudi koji treba da potisnu sve svoje emotzije i da budu objektivni... A da ne pricam o poznavanju trzista, predvidjanju daljih desavanja, probavanju ostalih modela i na kraju krajeva ne zameriti se proizvodjacima a o5 ostati objektivan, dakle birati reci...
Da je to tako lako svi bi to radili i ne bi Milan qpovao testove od mr.com-a vetj bi ih sam pisao...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Akki, mislim da si pogresno razumeo Dextera. Mislim da nije rekao da je to laganica koju svako moze da uradi, vec "da se radi po kalupima i da nije TOLIKO tesko", a to znaci da zahvaljujuci kalupima onaj ko testira ne treba mnogo da gubi vreme odakle da pocne, da vodi racuna i da razmislja da li je nesto zaboravio... Ovako ima kalup: Aha,tacka 1-cap, tacka 2-cap i gotovo.Nema dodatnog razmisljana
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Izuzetno je tesko napisati odlican test a to sto se rade po kalupu je samo olaksavajutja okolnost sto skoro uopste ne umanjuje tezinu pisanja istog a zbog cega napisah u prethodnom postu...
A to sto ima "kalup" ne znaci da covek koji pise ne treba dodatno da razmislja
Nije "toliko tesko" napisati review je tacno samo ako tje vama biti ok review-i koji se mogu procitati na nasim sajtovima i u nasim casopisima pa i u mnogim stranim, nije review nekog telefona cisto nabrajanje f-ja sto se radi po kalupu nego to treba i uporediti sa ostalim telefonima iste klase i ostati objektivan...
A ja mislim da je suludo da kada vetj postoji dogovor izmedju mr.com-a i ms.com-a da sad neko uzme da pise sam review-e jer tesko da tje napisati i priblizno dobar review...
A to sto ima "kalup" ne znaci da covek koji pise ne treba dodatno da razmislja

Nije "toliko tesko" napisati review je tacno samo ako tje vama biti ok review-i koji se mogu procitati na nasim sajtovima i u nasim casopisima pa i u mnogim stranim, nije review nekog telefona cisto nabrajanje f-ja sto se radi po kalupu nego to treba i uporediti sa ostalim telefonima iste klase i ostati objektivan...
A ja mislim da je suludo da kada vetj postoji dogovor izmedju mr.com-a i ms.com-a da sad neko uzme da pise sam review-e jer tesko da tje napisati i priblizno dobar review...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...